Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda değişik duygular içerisindesiniz. Bazı şeylerle örneğin bir bakışla veya güzel bir sözle yetinmek yerine daha gerçekçi istekler içerisindesiniz. Kendinize yönelik bazı tereddütlerinizin de bu yolla gidereceğinizi düşünüyorsunuz.

İş yaşamınızda beklentileriniz var. Her gün kendinizi geliştiriyorsunuz, yeni istekler içerisine giriyorsunuz. Ancak akılcı davranışları da bırakmıyorsunuz. Asla yapacağınız işlerde hayalci değilsiniz ve zamanı uygun zemini iyi kolluyor ve değerlendiriyorsunuz.

İşinizle ilgili yeni isteklerinizi karşılayabilmek için maddi kaynağa ihtiyacınız var ve bu kaynağı zaman içerisinde bulacaksınız.

Bugün, önem verdiğiniz bir konuda ve tam son anlarda bir program değişikliği yapmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, yaşamı farklı yönlerden ele alacaksınız. Daha önceki düşüncelerinizde yanılma olduğunu kabul edeceksiniz. En önemli karar değişikliğiniz de yakın çevrenizdeki insanlar için olacak. Söylenen sözlere değil davranışlara göre karşınızdakileri değerlendirmeyi düşüneceksiniz.

19 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Cuma gününe saat 06:10 Ay-Aslan burcu geçişiyle başlıyoruz. Mesleki ve toplumsal alanda güçlü olmak  arzunuz gayet yoğun. Gösterişli ve bir o kadar kendinizden eminsiniz. Ay-Aslan günlerinde bir Akrep kimseye eğilmez, kimsenin sözüyle hareket etmez.  Kendinizi koruma dürtünüz gayet yüksektir. İşini aşkla yapmanın ve etrafınızdaki insanlara bilhassa otoritelere karşı ılımlı şekilde davranmanın işareti olan bu yansıma gün boyu sizi aktif kılabilir. Geleceğe dönük umutlarınızı, planlarınızı ve her şeyden önemlisi diğer insanlarla olan ilişkinizi gözden geçirmeniz adına son derece önemlidir. Arkadaşlarınızla paylaşımınız, sevgi alış verişindeki tutumunuz, somut ve gerçekçi idealleriniz günün en önemli konularıdır. Eğer herhangi bir konuda sorumluluk yüklenmekten kaçınıyorsanız, beraberliğinizde bağlanma zorluğu yaşıyorsanız, hala doyumsuz ve  hala şüpheler içinde kıvranıyorsanız biliniz ki yerine oturmayan durumlar var demektir. Saat 13:40 Ay-Mars görünümü, mesleki konularda güven duygunuzu ve bulunduğunuz ortamda egonuzu bir hayli önde tutmanız anlamına geliyor. İnsanların sizin liderliğinizi, gücünüzü, hedefinize kilitlendiğinizde nasıl da başarılı olduğunuzu görmelerini istiyorsunuz. Hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sizi güçlü kılacak, geleceğinizi teminat altına alacak işlere ihtiyacınız var. Bu yüzden de azimle çalışmaya devam. Sizi eleştirenlere veya hakkınızda konuşanlara gereken cevabı, başarınızla veriniz. Kaldı ki, sizin adım attığınız bir işte başarısız olmak enderdir. Sözcükler bugün  ve daima AŞK dolu olsun. Aşk başımızın tacı olsun….Kalben sevgilerimle,

19 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayların iç yüzünü merak ederken, çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Değişim yaşamak için en uygun günlerden biri.. Görünüşte iyi izlenim veren sorunlar, bazı tıkanmalara neden oluyor. Doğru zamanda yapacağınız atılımların çok ses getireceğini bildiğiniz için, hedeflerinizi iyi belirliyorsunuz.

19 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumlu düşünmeli ve istediğinizi aldığınızı hayal ederek yola çıkmalısınız. Olumlu düşünmeyi yaşam tarzı olarak kabul edenler hayatta daha fazla yol alıyor ne de olsa. Tüm burçlar için gün geneli: Evimizi, ailemizi, sahip olduğumuz şeyleri ve mal varlıklarımızı ilgilendiren başlıklar ön planda. Tüm gürültülü patırtının içinde kendinizi eğlenceye veya ödüle kaptırmamalı, ayağınızı yere sağlam basıp karşı taraf için değil kendiniz için iyi bir şey yaptığınızdan emin olmalısınız. İyi yönlerini görmeye çalışırken en kötü tarafları gözden kaçırabileceğimiz gün.

19 Eylül 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedefler ve sorumluluklar konuları öne çıkıyor. Hırslarınızı kontrol edebilirseniz işe dair güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Uzun ve gereksiz laf kalabalığına kendinizi kaptırmamaya dikkat etmelisiniz. Ancak yeteneklerinizi ve tecrübenizi ortaya koymaktan da geri kalmayın. Bu sayede kariyerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz.

19 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SAĞLIĞINIZLA ilgilenmelisiniz. Yarıda bıraktığınız tedavileriniz varsa bu konuda daha fazla vakit kaybetmeyin. İyileşmeniz size bağlı.

19 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

19 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 27' 34" R
Ay
Oğlak
25° 44' 23"
Merkür
Koç
16° 54' 24"
Venüs
Boğa
01° 02' 35"
Mars
Balık
29° 45' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 55"
Satürn
Balık
16° 34' 43"
Uranüs
Boğa
22° 20' 57"
Neptün
Balık
28° 54' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 39"
Lilith
Başak
23° 20' 30"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>