Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizden uzaklaştığınızı hissedebilirisiniz. Yeni bir ilişkinin sizin için gerekliliği üzerinde düşünebilir, dostlarınızla bunu paylaşarak fikirlerini almaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışabilirsiniz.

Bugün, ideallerinizi gerçekleştirebileceğiniz çalışmalarınız için olumlu etkiler alacaksınız. Yatırımlarınızın sonuçlarını uzun vadede görebilirsiniz.

Kafanızı kurcalayan sorunlar ve özellikle İlişkiniz konusunda gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seyahat planları yapmak, uzak yol rotaları çizmek için uygun bir günde olabilirsiniz. Uzaklardan ya da yabancı yaşlı, olgun ve otorite konumunda kişilerle görüşebilir, onlardan fikir, görüş alabilirsiniz.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 19 Mayıs saat:16:10-14 Haziran saat:00:54 tarihleri arasında, iç dünyanızda artan sezgileriniz bir ışık gibi sizi korur. İlişkisi sağlam temelli olanlar için bu dönem, yoğun duyarlılığın koruma ve sahiplenme içgüdüsüyle birleştiği bir zaman aralığıdır. İlişkisinde sorun olanlar bu dönemde hoşgörüyü, sempati, iyi niyeti ve duygusal bütünleşmeyi kendi aralarında kolaylıkla sağlamaları mümkündür. İlişkisi olmayanlar bu dönemde, güven, sadakat olguları güçlü, ailevi ve toplum değerlerine saygılı, sahiplenici ve koruyucu kişileri çekici bulabilirler. Tanıdığınız insanlara, zamanla oluşturduğunuz değerlerinize, ailenize, ülkünüze sıkı sıkıya bağlılık gösterdiğiniz bu süreçte, güvendiğiniz insanlara, ortamlara daha fazla yönelirsiniz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün biraz üşengeç olsan da vaktini boş geçirmek istemeyeceksin. Çevrenlebirliği yapabilirsin.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve sosyal iletişimlerinizle ilgili atacağınız adımlar bugün size fazlasıyla geri dönebilir. Özel ilişkilerde ise uzun süredir yönetemediğiniz bazı stresli durumlar bugün yerini fazlasıyla romantizm ve duygusallığa bırakabilir. Sevdiğiniz kişiyle beraber kısa bir seyahate çıkabilirsiniz.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz imkanlar var. Uzaklarla, yabancılarla ilgili gelişmeler de yaşanabilir.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün maddi manevi kazanımlarınızda kaybettiklerinizde sizin için tatmin edici olmayabilir. Özelliklehayatınızda kararlar alırken akılcı yaklaşımlar içinde olmaktan uzaklaşabilir genel bir bıkkınlık hali ileve eğitim hayatınıza gereken önemi vermeyebilirsiniz. DİKKATLİ olun sonunda kaybettikleriniz size pahalıya patlayabilir. Özel yaşamınızda ise eşinize karşı aidiyet duygunuzun zayıflaması sizi farklı ilişkilere yönlendirebilir.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Farklı arzular içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Yatırımlar yapmak ve geleceği garanti altına almak gibi düşünceler içine girebilirsiniz. Ancak, olumsuz duygular zaman zaman içinizde yükselip karamsarlık içine girmenize neden olabilir. Hedeflerinizi belirlemeye çalışın.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı kültürlerle olan bağlarınız kuvvetlenebilir. Sizi daha az tanıyan insanlarla daha rahat anlaşacaksınız. Seyahatleriniz, yurtdışı ve medya bağlantılı işleriniz giderek hızlanıyor.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcuna geçen Venüs, ilişkilerde hassas bir döneme damgasını vuruyor. Mantıktan çok hislerle hareket edeceğiniz, karar alacağınız bir gün sizi bekliyor. Su kenarında uluslararası alanda yatırım yapmak, ya da yabancı bir aile şirketi ile çalışmaya başlamak bu dönemde öne çıkar. Her alternatifi dikkatlice değerlendirin.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dostlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda irili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı,hayatınızda yenilikler yapmalısınız.

19 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 30" R
Ay
Oğlak
16° 26' 30"
Merkür
Koç
16° 39' 50"
Venüs
Boğa
00° 11' 45"
Mars
Balık
29° 13' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 31' 04"
Uranüs
Boğa
22° 18' 36"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 19"
Lilith
Başak
23° 15' 55"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>