Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Ancak bu gerilimlerin sizin için motive edici bir yönü de olacaktır ve isteklerinize ulaşmak için sabırsızlanacaksınız. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabileceği gibi duygusal iniş çıkışlarda yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde biraz daha dikkatli olmalısınız.Bazı duygularınız tüm yaşamınızı etkileyebilir ve sizin olaylara yeterince konsantre olmanıza engel olabilir.

Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Karşınıza bazı zorluklar ve sorunlar çıkacaktır. Bu sorunlar göründüğü kadar büyük olmamasına rağmen canınızın sıkılmasına neden olabilir. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir ve bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bunlar kararlı davranışlar sergilemeniz durumunda geçici sorunlar olacaktır. İki ayrı konuyu düşünebilir yada iki ayrı konu arasında kalabilirsiniz. Önünüzde bir çok alternatif olacaktır ve önemli olan sizin bunları fark edebilmeniz.

Bugün daha çok bütçenizi dengelemeye önem vereceksiniz ancak bunu başarmanız kolay olmayabilir. Hesapta olmayan bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz durumunda verimli sonuçlara ulaşabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğlen saatlerinde bir yolcunuzu uğurlayacaksınız. Onun hayatınızda çok özel yeri olan biri olması, yaşayacağınız özlemi arttıracak. Aile büyüklerinizle onları mutlu edecek bir akşam geçirmeyi düşünecek, zaman ayırıp onlar için alışverişe çıkacaksınız. Sevecen, vefalı olmanıza karşılık biraz da ihmalkar olduğunuzu kabul ediyorsunuz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 08:21 Ay-Venüs görünümü, sizleri yakın çevreniz ve aşk hayatınızla ilgili konularda olumlu yönde destekliyor. Hem sorumluluk hem de ılımlı paylaşımlar yönünde kuvvetlendirici bir enerji diyebiliriz. Saat 11:00 Ay-Mars görünüm etkisinde hırslı oluruz. İlişkide kontrolün elimizde olmasını isteriz. Karşıt seslere, fikirlere, davranışlara anlayış göstermeyiz. Saat 12:56-13:51 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde genel olarak insanları gayet iyi dinlemeye çalışınız. Böylece onları çok daha iyi gözlemlemiş olursunuz. İşinizin püf noktalarını öğrenmekte yarar var. Yolculuk kararı almak bu saatlerde sakıncalıdır. Saat 13:51 itibariyle etkili olacak Ay-Kova burcu kazanç elde etmek, rahat bir yaşam sürebilmek adına, yeni bir şeyler yapmanız gerektiğini hatırlatır. Durumunuza farklı bir pencereden bakmanızda önem taşır. Saat 15:31 Ay-Merkür görünümü sadece ilişki anlamında değil, yaşadığınız ortamda yapmayı düşündüğünüz yenilikleri gayet önemsediğinizin göstergesi. Radikal bir değişimden yanasınız. Bunların yapılması için, maddi açıdan yeterlilik çok önemli. Zaten en çok da bu sizi düşündürmekte. Bir de unutmayalım ki, Merkür 3 Mayıs tarihine kadar gerileyecek. Yenilikleri o tarih sonrası uygulamak kolaylaşacaktır. Her günümüz, bir önceki günün sıkıntılarını unuttursun ve bir sonraki günün güzelliklerinin müjdecisi olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

19 Nisan 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün dertlerinden arınmak için ruhuna detoks yapmak isteyeceksin. Zamanı kendin için değerlendireceksin.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve flörtler alanında önemli izler bıraktığınızı anlayacaksınız. Kariyerde ilişkilerinizi yürüttüğünüz kişilere dikkat.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel konularda yoğun olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Sabah saatlerinde sözleşmeler gündeme gelebilir. Gün içinde ev hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi yorabilir. İş hayatınızda üstlerinizden yardım alabileceğiniz bir gündesiniz. Geleceğiniz için yeni planlar yapabilir, yolculuklar organize edebilirsiniz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı çevrelerden kişilerle tanışabilir ve yabancı ülkeden gelen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek için saygı duyduğunuz kişilerin görüşlerinden faydalanacaksınız. Güzel yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa değerlendirmekten çekinmeyin. Evinizde rahat vakit geçirmek isteseniz de içinizden yükselen enerji sizi evinizin dışına çıkartacak.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk ve flörtler alanında önemli izler bıraktığınızı anlayacaksınız. Kariyerde ilişkilerinizi yürüttüğünüz kişilere dikkat.

19 Nisan 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insan, onun şartları ve yaşam şekli sizin için önem kazanmaya başlayacak. Ortaklaşa işleri olanlar bu dönemde beraber hareket etmeye özen gösterecekler.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca odak noktanız ortaklığınız ve partneriniz olacaktır. Güneş Boğa burcuna geçince ilişkiler ve muhataplarınız hayatınızda daha çok yer işgal edeceklerdir. Ailenizle eve tıkılmak öğle sonrasından itibaren sizi sıkabilir. Dolayısıyla onları da kırıp incitmeden özgürleşmenin yollarını aramaya çalışmalısınız. Teknolojik ve çağın ilerisindeki muhabbetlere açıksınız. Bugün mümkünse geçmişten ve eski adetlerden biraz kopmalı, geleceğinizle ve kendinizi konumlandırdığınız ileri bir tarihle ilgili zihin çalışması yapabilirsiniz.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

19 Nisan 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 05" R
Ay
Başak
15° 03' 33"
Merkür
Boğa
01° 51' 06"
Venüs
Boğa
21° 46' 36"
Mars
Koç
12° 39' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 32"
Satürn
Balık
17° 53' 47"
Uranüs
Boğa
23° 19' 24"
Neptün
Balık
29° 21' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 57"
Lilith
Başak
25° 12' 33"
True Node
Koç
14° 53' 54"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>