Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sıkıntılısınız. Uzaktan tanıdığınız, hep mesafeli olduğunuz pişmanlık duygusu bu kez sizi teslim almış. Ama fazla sık elemeden ilişki yaşama, sizin burcunuzun karakteri. Bırakın ardından da pişmanlık gelsin. Yeni bir şey görünmüyor. Uzun bir zaman inzivadasınız.

Sizin çok inanarak, yakınlarınızın da peygamber sabrıyla beklediği bir projeniz var. Maya tutacak gibi görünüyor. Zaten önünde hayli zamandan başka bir engel yoktu. Sevinecek ve sevindireceksiniz. İş yaşamınızda bunun dışında olumlu ya da olumsuz bir sürpriz yok.

Bu günlerde para durumunuz Şubat aylarında hava durumu gibi. Hala beklemedeki projeniz sizi yaza çıkartacak. Para durumunuz size alışkın olmadığınız bir yaşam sunabilir. Fakat siz alışkın olduğunuz hayatı sürdüreceksiniz.

Bugünlerde bir alacak verecek sıkıntısı yaşayacaksınız. Bugünden tedbirinizi almaya bakın. Ama bu kez mevcut sıkıntıyı, yeni alacak verecek sıkıntıları üreterek çözmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karmaşadan hoşlanıyor gibisiniz. Bunu dostlarınıza bugün bir kez daha kanıtlayacaksınız. Onlarda bir alışkanlık yarattığını düşünüyorsunuz. Ama yanılıyorsunuz. Hayat karmaşık olduğu kadar da anlaşılır. Mutsuzluk ve göreceli de olsa mutluluk. Görüyorsunuz biraz düşüneyim türünden seçenekler değil bunlar.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 11:25 Ay-Uranüs görünümüyle yeni haftamızın ilk etkili görünümüdür. Kendinizden emin bir kişi gibi görünmemize rağmen, aslında düzeltemediğiniz bazı meseleler bizi yormaktadır.  Baskılara gelemeyiz. Denetlenmekten hoşlanmayız. Kurallara boyun eğemeyiz. Saat 12:25-20 Ocak saat 15:00 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Son görünümü Pluto ile yapacak olan Ay, iç gözlemin, ciddiyetin ve  kendinize ait sınırları korumak taraflısı olacağınızın işaretçisidir. Meseleleri biraz daha  olgunlukla karşılamak tabii ki faydalıdır. Önyargıyla insanlara yaklaşmamak, kendimize de yüklenmemek en doğru yoldur. Böylece gereksiz yere huzurumuz kaçmaz. Saat 13:07 Ay-Kuzey düğüm arasındaki görünüm, ilişki sorunlarının, uyumsuzlukların, arzu etmediğimiz durumların bizi yorabileceğini gösteriyor. O zaman bizim yapmamız gereken mutlaka gerçekçi olmak. İşte o zaman, doğru karar verebiliriz. Saat 15:44 Venüs-Jüpiter karşıtlığı, gerek ailevi ilişkimiz gerekse mesleki kariyer hayatımızla ilgili konularda yenilik hevesimiz, değişim arzumuz bir hayli yüksek. Gönlümüze göre hareket etmek, bildiğimiz yolda ilerlemekten yanayız. Bizi şu anda kısıtlayan her ne varsa ondan kurtulmak istiyoruz. Ancak abartmamak gerekiyor. Bir anda verilen kararlar, plan değişiklikleri yanlış olur. Önümüze ardımıza bakalım ki, doğru şekilde ilerlememiz mümkün olsun. Canı gönülden sevgilerimle, mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

19 Ocak 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal değişimleriniz yüzünden çevrenizdeki kişilerin zor anlar yaşadığını fark etmeyebilirsiniz. Bugün, dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz.Kalbini kırdığınız kişilerin gönlünü almalı ve kendinizi affettirmelisiniz.Küçük seyahat planları yapacaksınız.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya zaman paylaşmanız hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir. Evle ilgili konuların isteklerinizin gerçekleşmesini engellemesine izin vermeyin.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden bir şeyler gizlendiği kanısındasınız. Kendinizden emin olduğunuz sürece böyle yersiz düşüncelerin sizi esir almasına izin vermemelisiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde geçmişi ve geçmişte kaybettiklerinizi daha yoğun olarak düşünebilir, anlamlı rüyalar görebilir, enerjinizi kendinizden güçsüz durumda veya size ihtiyacı olan insanlara zaman ayırarak doğru şekilde kullanabilirsiniz. Akşam saatlerinde kadınlar ve anne figürü ile ani gerilimlerden kaçınmanız faydalı olacaktır.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgili düşünceleriniz günün konuları olacaktır. Bu konuları başka bir güne bırakabilirsiniz, çünkü bazı noktalara takılıp kalma geçerli çözümler üretmekten uzak olma ihtimaliniz bulunuyor. Bunları bir düşünün.

19 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 05" R
Ay
Başak
27° 06' 34"
Merkür
Boğa
03° 12' 14"
Venüs
Boğa
23° 01' 56"
Mars
Koç
13° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 59"
Satürn
Balık
17° 57' 53"
Uranüs
Boğa
23° 22' 57"
Neptün
Balık
29° 23' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 02"
Lilith
Başak
25° 19' 21"
True Node
Koç
14° 55' 29"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>