Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sıkıntılısınız. Uzaktan tanıdığınız, hep mesafeli olduğunuz pişmanlık duygusu bu kez sizi teslim almış. Ama fazla sık elemeden ilişki yaşama, sizin burcunuzun karakteri. Bırakın ardından da pişmanlık gelsin. Yeni bir şey görünmüyor. Uzun bir zaman inzivadasınız.

Sizin çok inanarak, yakınlarınızın da peygamber sabrıyla beklediği bir projeniz var. Maya tutacak gibi görünüyor. Zaten önünde hayli zamandan başka bir engel yoktu. Sevinecek ve sevindireceksiniz. İş yaşamınızda bunun dışında olumlu ya da olumsuz bir sürpriz yok.

Bu günlerde para durumunuz Şubat aylarında hava durumu gibi. Hala beklemedeki projeniz sizi yaza çıkartacak. Para durumunuz size alışkın olmadığınız bir yaşam sunabilir. Fakat siz alışkın olduğunuz hayatı sürdüreceksiniz.

Bugünlerde bir alacak verecek sıkıntısı yaşayacaksınız. Bugünden tedbirinizi almaya bakın. Ama bu kez mevcut sıkıntıyı, yeni alacak verecek sıkıntıları üreterek çözmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin, diğer ilişkileriniz açısından da bir an evvel çözüme kavuşması gerekiyor. Bu problemde inatçılık temel sorun gibi duruyor. Bugünlerde ilginç ziyaretler yapabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde uzakça bir yerden davet alacaksınız. Bu davetin sizi mutlu etme, size hayatla yeni bağlar kurdurma olasılığı oldukça fazla

19 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 06:41 Ay-Uranüs karşıtlığında, işiniz, sağlığınızla ilgili konuları ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda yaşanabilecek problemleri tek başınıza değil, birlikte halledecek şekilde ele almak gerekiyor. Bu belki size zor gelebilir. Ancak rahat etmek için bu şart gözüküyor. Saat 09:11 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, ciddi ve oldukça planlı bir şekilde işlerimizi bitirmemizde gayet destekleyicidir. Yeni hedefler belirleyebilir, bunlar üzerinde titizlikle çalışabiliriz. Gelişime dönük ve toplumsal ilişkileri güçlü tutarak ilerlemeniz faydalıdır. Bunlar size yeni bir kapı açabilir. Saat 10:26 Ay-Jüpiter kavuşumu, şöyle geriye yaslanıp güzel bir ortamda dinlenme arzunuzun işaretçisidir. Sohbetinden zevk aldığınız biriyle konuşmak veya sevdiğiniz bir şeyleri yapmak için gayet olumludur. Saat 11:54-20 Ocak saat 01:09 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, ilişkinizi gözden geçirerek nelerin düzeltilmesi gerektiğini veya ne yaparsanız daha huzurlu bir yaşam sürebilirsiniz bunları saptamanız lazımdır. Ancak belli bir memnuniyetsizlik, karmaşa ve duygusal kısıtlanmalar sizi rahatsız edebilir. Saat 12:16 itibariyle Mars-Satürn arasında mücadeleci bir görünüm oluşacak. Aşk hayatımız ve maddi konular üzerinde biraz endişeli olabiliriz. Belli bir bütçe doğrultusunda ister istemez kaygılanıyoruz. Önümüzü görmekte pek de cesaretli değiliz. Şu andaki koşullar bizi sınırladığı için, hayatı da öyle çok iyimser çerçeveden ele alamıyoruz. Elimize geçen miktar ile ancak belli giderlerimizi karşılıyorsak tabii ki zorlanmamız doğaldır. Ne yapmak gerekiyor. Artık alacağımıza vereceğimize, harcadığımıza dikkat edeceğiz. Satürn bu anlamda zaten bizi uzun süredir disiplin ediyor. Ancak bizim de, bilinçli olmamız gerekiyor. Günümüz, güzelliklerin başlangıcı olsun. Mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

19 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki kişileri yönlendirmek istediğin bir gün. Kafandaki planları onlarla paylaşabilirsin.

19 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda alacağınız desteklerle sosyal yaşamınızı hareketlendirmek isteyeceksiniz. Yaptığınız bazı fedakarlıklar içinde bir pişmanlık söz konusu olabilir. Akraba ve yakın çevrenize bunları yansıtmayın. Aşk arenasında sürpriz etkilerle karşılaşmanız olası. Parasal bir gelirinizi tahsil edebilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gizli kalmış koşullar sizin dengenizi bozabilir. Bazı olayları akışına bırakmanız gerekebilir. Kabullenmek sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi savunmak için acele edebilirsiniz. Gün içinde sakin kalmaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

19 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hukuksal konularda biraz maceracı davranabilir ancak hüsran yaşayabilirsiniz. Eski sevgilinizden haber almak için kimseyi aracı yapmayın kendiniz konuşun.

19 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile finansal anlamda beklediğinizi alabilir, alım satım işlerinizi başarıyla gerçekleştirebilir, para akışı konusunda rahat edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek, kendinize olan güveninizi insanlara göstermek vehayatında yeni bağlantılar kurmak için ideal bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerde huzur ve güven duygusunu daha yoğun hissedebilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Risk içeren para işlerinize dikkat edin. Aşkta ve çocuk konularında bazı sıkıntılara ve sorunlara açık olabilirsiniz. Maddi sorumluluklarınızın sizi çok bunaltmasına izin vermeyin.

19 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Güneş Kova burcunda ilerleyecektir ve bu süreçte sizin de odak noktanız eviniz, ebeveyniniz ve akrabalarınız, kökleriniz, iç dünyanız olacaktır. Evinize teknolojik gereçler alabilirsiniz.Ailenizden özgürleşmek ve bağımsız yaşamak için girişimde bulunabilirsiniz. Gündelik olarak Ay halen Terazi burcunda ilerlemektedir. İç sesinizi dinlediğinizde dengeye ulaşabileceğiniz, meditasyon çalışmaların sizi zinde hissettirdiği ve bilinçaltı temizliği yapabileceğiniz bir gündesiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgili düşünceleriniz günün konuları olacaktır. Bu konuları başka bir güne bırakabilirsiniz, çünkü bazı noktalara takılıp kalma geçerli çözümler üretmekten uzak olma ihtimaliniz bulunuyor. Bunları bir düşünün.

19 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 51' 21" R
Ay
Balık
14° 56' 18"
Merkür
Koç
18° 40' 03"
Venüs
Boğa
05° 21' 17"
Mars
Koç
02° 26' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 02"
Satürn
Balık
16° 52' 49"
Uranüs
Boğa
22° 32' 60"
Neptün
Balık
29° 00' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 24"
Lilith
Başak
23° 43' 47"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>