Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz boyunca gözden kaçırdığınız bazı hatalarınızla bugünlerde yüzleşme fırsatı bulabilirsiniz. Sandığınız gibi geri dönüşü olmayan bir yolda değilsiniz. Sizden küçük de olsa bir adım bekleniyor.

İş yaşamınızdaki sıkıntının geçici olduğunun farkındasınız, ama bunun genel bir sıkıntının parçası olduğunu da biliyorsunuz. Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor.

Yakınlarınızın geleceğinizi düşünmenizle ilgili öğütleri şu sıralar çok önem taşıyor. Günü kurtarma yöntemi, sonradan kazandığınız bir özellik. Ama sizi hızlı bir maddi çöküntüye götürebilir.

Taviz vermediğiniz konularda biraz gevşeme içine girmeniz halinde, özel bir ilişkiniz rayına oturacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde çok ilginç bulacağınız tekliflere hazırlıklı olun. Belli konularda çevrenize verdiğiniz imaj, ilgi çekip sizin üzerinize olumlu hesaplar yapılmasını sağlıyor. Bugünlerde geleceğe yönelik beklentileriniz güçleniyor. Tutkuya yaklaşmış kimi arzularınız, dışardan bazı destekleri de almış girişimlerinizle hayat bulabilir.

19 Şubat 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Perşembe günümüz, Kova burcunda ikinci kez oluşacak Yeniay etkisi altında başlıyor. Saat 01:47 itibariyle oluşacaktır. Geçtiğimiz 19 Şubat tarihinde yine Kova burcunda Yeniay oluşmuştu. Ancak Merkür geri hareketine rastladığı için ev ve ailevi meselelerde bir bekleme durumundaydık. Bu Yeniay, belirli bir hamlede bulunma yönünde destekleyicidir. Ayrıca bir başka özel yanı, oluştuğu saatin 3 dakika sonrasında Güneşin Balık burcunda seyrine başlamasıdır. Bu durum,  aşkta yüzünüzü gülümsetebilir, hayatı olumlu yanlarıyla ruhani bir şekilde düzenleyebilir. Moralimiz yükselecektir. Şifalandırıcı bir etkisi olduğu söylenebilir. Partnerin ılımlı yaklaşımı, hatta romantik jestleri, güzel tavırları gönlümüzü rahatlatabilir. Yalnızsak, bu tarz davranan bir kişi gönlümüzü kolayca çelebilir. Bazı meseleleri çözmemiz gereken bir devredeysek, bu enerji geçişinde iyi niyetimizi kullanan sevgiliye pek tahammül etmeyiz. Bizim için güven önemli. Bu güveni kazanan insan başımızın tacıdır. Zevk aldığımız bir hobiyi işe dönüştürmek, sanatsal becerilerimizi tanıtmak, sergilemek gibi konularda rahatlatıcıdır. Ancak bu dönemdeki diğer etkili enerjiler,hayatında mücadelenin bir hayli yoğun olduğunu gösteriyor. Bir şeyler yapmak, istediğimiz gibi adımlar atmak için, bizim de çaba sarf etmemiz, aktif olmamız lazım. Bu Yeniay,  geleceğimiz, evimiz, ailemiz, hedeflerimizle ilgili olarak çözüm bulmaya dönük bağlantıların, görüşmelerin veya araştırmaların işaretçisidir. Bir mirasın bölüşümü veya bir ev alımı için kredi alımı, birkurmak için bir ortakla karşılıklı görüşme, işletilen para, kar payı, veraset davası gibi geniş alana yayılan konuların bir hayli etkili olacağını gösteriyor. Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.

19 Şubat 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde baskıcı tavırlar sergileyerek, bazı dostlarınızdan tepki alabilirsiniz. Erkek kardeşlerinizle ilgili duygusal bağlarınız gündeme gelecektir. Yaşlı akrabalarla gençler arasında gelişecek fikir ayrılıkları, aile içi sorunlara neden olmasını istemiyorsanız, ortak bir payda oluşturmalı ve olaylara esnek bir bakış açısı getirmelisiniz.

19 Şubat 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakinliğinizi korumanız ve ani tepkilerden kaçınmanız gerekiyor. Bugünlerde, evinizi veya ailenizi içine alan yenilikler veya başlangıçlar söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu gece Kova burcunun son derecesinde oluşmuş olan yeniay'ın ardından Balık burcuna geçen Güneş ve Ay, hayatımızda öncelik oluşturan konuların ve koşuşturmalarımızın farklı alanlara kayacağı bir aylık sürece girdiğimize işaret ediyor. Şimdiye kadar üzerinde yoğunlaştığımız konular tamamlanırken, yepyeni alanlarda enerji ve zaman harcamamız gerekecek. Özellikle sabah saatlerinde Satürn'le ters açıda olan Ay'ın konumu biraz gerilime neden olabilir, engellenmiş hissi yaratabilir. Öğle saatlerinde kendimizi iyi hissedebiliriz veya şifa enerjisi taşıyan aktiviteler ya da kişilerle zaman geçirebiliriz. Ancak, aşırı iyimserlik yanıltıcı etkiler de yaratabilir. Dikkat! Neyse ki, Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim daha sağlıklı düşünmemiz, doğru kararlar almamız ve gerçekçi olmamız için gerekli ortamı oluşturacaktır. Bugünlerde atılabilecek imzalar uzun süreli anlaşmalar yaptığımızın garantisi olabilir. Bugünden itibaren, ülkemiz açısından ise, imajımızı veya otorite konumundaki kişileri yorabilecek bazı gelişmeleri ön plana çıkartabilecek birkaç aylık sürece giriyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Şubat 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

19 Şubat 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal yaşamınıza biraz zaman ayırmalısınız. Partneriniz ilgi ve desteğe ihtiyacı olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Gün içinde bazı yenilikler göz kırpabilir. Beklemeyi denemelisiniz.

19 Şubat 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde geçmişi ve geçmişte kaybettiklerinizi daha yoğun olarak düşünebilir, anlamlı rüyalar görebilir, enerjinizi kendinizden güçsüz durumda veya size ihtiyacı olan insanlara zaman ayırarak doğru şekilde kullanabilirsiniz. Akşam saatlerinde kadınlar ve anne figürü ile ani gerilimlerden kaçınmanız faydalı olacaktır.

19 Şubat 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal çevrenizde ortaya çıkacak bir soruna müdahale etmek ve çözüm getirmek için hiç hesapta olmayan bir sorumluluğu yüklenmeniz gerekebilir. Bu sırada, fazla karamsar yaklaşımların işleri sadece daha da karıştıracağını unutmamalısınız.

19 Şubat 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>