Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Burcunuzdaki Jüpiterin Ay ve Venüsle oluşturduğu tatlı açılar aşk hayatınızı canlandırıyor. Oldukça şanslı ve iyimser hissedebileceğiniz bugün, gireceğiniz çevrelerde neşe dağıtabilirsiniz. Bu tutumunuz hayatınızın her alanında size kapılar açabilir.

Bugün moraliniz yerinde ve kendinizi çok güçlü hissedeceksiniz. İş yerindeki yoğunluk sizi etkilemeyecek. Performansınızla çalışma arkadaşlarınızı da motive edeceksiniz.

Alacaklarınızın geri dönmemesinden şikayetçisiniz. Bugün bu konuyla ilgili bir iletişim kurmayın. Sonuç alamayacağınız gibi gereksiz tartışmalar yaşamanız muhtemel.

Sizden destek bekleyen bir yakınınızı ihmal ediyor en önemlisi bunu farketmiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim yeteneğinizin ön plana çıkabileceği bugün, yazışmalarınız ve telefon trafiğiniz çok hızlı olabilir. Yakınlarınızla biraraya gelmek için kısa yollar yapabileceğiniz görülüyor. Etrafınızla ilişkilerinizde girişimci bir tavır sergileyebileceğiniz bir gün.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 05:53-11:44 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız.  Bu zaman diliminde partnerimiz başta olmak üzere etrafımızdaki insanlarla doğru bir iletişimde bulunmak için dinlemeyi bilmek lazım. Değişken duygularımız nedeniyle bazı meseleleri anlamakta zorlanabiliriz. Kolayca sinirlenmemiz bizi başkalarının gözünde haksız duruma düşürmesin. Anlayışlı ve esnek olursak gün boyunca her meseleyi kendi lehimize olacak şekilde düzenleyebiliriz. Saat 11:44 Ay-Yengeç burcu geçişinde, geleceğiniz  ve güvencenizi yakından ilgilendiren konular üzerinde hassasiyetle durursunuz. Değerlerinizi korumak ve kollamaktan yana olduğunuz bu saat sonrası,  aileniz ve sizin için önemli olan  meseleleri gözden geçirirsiniz. Huzurlu, sevgi dolu bir gün olsun. Her şey gönlümüze göre  olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir. Belki onun isteklerini önemsemeyerek, ilişkinizi rutin bir hale getirmiştiniz. Artık sorunlarınızı karşılıklı konuşmalı ve aksayan olayları yeniden gözden geçirmelisiniz. Partnerinize daha çok zaman ayırmalısınız.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarının anahtarı özgüven. Yeteneklerinize, birikiminize, özelliklerinize ve kaynaklarınıza güvenin, gerisi gelecektir. Tüm burçlar için gün geneli: Kişilere, olaylara, hava durumuna, trafiğe veya yıldızlara bağlı yaşanan aksiliklere çok fazla takılmayın. İstediğiniz olayların istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilecek, düşündüğünüzün dışında yöntemler, yollar bulabileceğiniz ya da farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz günler. Format veya yol farklı olsa da hedeflenen şeyi gerçekleştirmek kolay olacaktır.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleri üzerinizde bir bıkkınlık hissi olsa da öğlene doğru enerjik ve keyifli olmaya başlayacaksınız. Düşüncelerinizi ve duygularınızı paylaşma noktasında daha rahat olacaksınız. Bakış açınızı genişletecek, değiştirecek kişilerle tanışabilir, ilginç deneyimler yaşayabilirsiniz. Manevi konular öncelik kazanabilir.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Resmi işlerinizi düşünüp, kendinize yön çizmeye çalışıyorsunuz. Hukuki işleriniz zaten kendi haline ilerlemekte. Yarın sıkıntı yaşamak istemiyorsanız güncel işlerinizi takip etmeye başlamalısınız.

20 Ağustos 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

20 Ağustos 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 03' 46" R
Ay
Yengeç
15° 30' 04" R
Merkür
Koç
26° 01' 38"
Venüs
Boğa
15° 47' 47"
Mars
Koç
08° 57' 14"
Jüpiter
Boğa
26° 46' 43"
Satürn
Balık
17° 33' 07"
Uranüs
Boğa
23° 02' 28"
Neptün
Balık
29° 14' 43"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
21° 18' 55"
Lilith
Başak
24° 40' 13"
True Node
Koç
15° 00' 05"
Son Güncelleme : 12/05/2024 10:21

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>