Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkinizde gerilimler yaşayabilirsiniz. Partnerinizin ruhsal gerginliklerinden etkilenebilirsiniz. Esnek ve olgun tavırlarınız ilişkinizin geleceği için büyük önem taşıyacaktır.

Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedebileceğiniz bir gün. Bugün, tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar çok daha verimli olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte oldukça zorlanıyor olabileceğiniz bugün, planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Parasal konuların ön planda olabileceği bugün, değerleriniz ve hisseli paralar konusunda çelişkiler yaşayabilirsiniz. Yeni girişimlere için çok uygun bir zaman olduğu söylenemez.

İlişkilerinizde, özellikle parasal konuları da içeriyorsa daha dikkatli olmalısınız. Kısıtlayıcı şartlar sinirsel gerginlik getirecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda yaptığınız değişiklikleri ve yenilikleri eleştirel şekilde gözden geçirmeniz gerekebilir. Özellikle ikili ilişkilerde paylaşımla ilgili konular dikkat çekici olabilir. Her zamankinden daha enerjik ve heves dolusunuz. Düşüncelerinizi güçlü bir biçimde savunabilirsiniz.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler cumartesi  günümüz Ay-Aslan burcu seyriyle başlıyor. Başarılı olmaya, güvenli birbulmaya, işimizde güçlenmeye ihtiyaç duyduğumuz bir gündeyiz. Dikkat çekmekten hoşlandığımız bugün, amacımıza  ulaşmak niyetindeyiz. Ayın altın pırıltısı, siz Akreplerin mesleki, ailevi, eğitim, aşk hayatınız başta olmak üzere her alanda destek olması mümkün. Ancak bu güçlü enerjilerden yararlanmak için öncelikle bizim kendimize inanmamız gayet önemli. Gözü pek olmamız gerekiyor. İnandığımız yola baş koymamız gerekir. Birileri bizi takdir etmese de, sesimizi duymazdan gelse de yılmamalıyız. Saat 10:29 Ay-Jüpiter kavuşumu, kendinizi güçlü göstermek ve hiçbir zorluğun sizi ezip geçmesine izin vermemek arzunuzu işaret ediyor. Üstünüzdeki sorumluluklar bir hayli yorucu olsa da, siz başarılı olabilecek kadar güçlüsünüz. Hiç tedirgin olmayın. Her güçlükte mutlaka bir hayırdır vardır dostlarım. Saat 12:56 Ay-Uranüs olumlu görünümü, birileri yardımıylave sağlık problemlerinizi çözebilmenizde yardımcıdır. Artık bazı durumlara katlanmakta zorlandığınız için, değişimden yanasınız. Sıkıntılı olduğunuz noktaları bazı kişilerle bir araya gelerek ılımlı konuşarak çözümleyebilirsiniz. Saat 21:46 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, derin bir gözlemin, bazen hayata karşı sert bir duruşun ve ne olursa olsun taviz vermeye yanaşmayan bireyin, dış dünya ile olan mücadelesini işaret ediyor. Ya güçlenmeliyim veya gücümüzü azaltan ne varsa ondan kurtulmalıyım diyebiliriz. Cumartesi günümüzün  keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

20 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizden beklenen performans çok fazla olmasına rağmen siz olayları kolayca denetleyebiliyorsunuz. Bugün, bilinç altınız çok fazla dolu. Olayları kafanıza fazla taktığınız için, yanlış sonuçlar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Her zamanki derin dinginliğinizi yeniden yapılandırmalısınız. İhtiyacınız olan şeyin, iyi bir dinlenme olduğunu unutmayın.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının yardımına ihtiyaç duyduğunuz konuların altından tek başınıza kalkmaya çalışmanızın bir anlamı olmayabilir. Bırakın, diğerleri de yardımcı olsunlar. Tüm burçlar için gün geneli: Olumsuz gibi görünen ya da olumsuz giden olaylar moralinizi bozmasın. Yapılması gereken şey farklı yöntemlerle ilerlemek ya da farklı şeyler deneyip farklı konularda başarı sağlayarak diğerlerine boş vermek olabilir. Sırık atlama elemelerini kazanamamanız, en iyi görüntü yönetmeni seçilemeyeceğiniz anlamına gelmez. Öyle değil mi?

20 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kudret... Öz yöneticinizden de anlaşıldığı gibi Mars'ın tüm güçlü etkileri bugün üzerinizde. Özellikleriniz o kadar belirgin bir hal alacak ki çevrenize enerji vereceksiniz

20 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

20 Eylül 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 10' 34" R
Ay
Oğlak
21° 46' 49"
Merkür
Koç
16° 47' 58"
Venüs
Boğa
00° 41' 01"
Mars
Balık
29° 31' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 50"
Satürn
Balık
16° 33' 10"
Uranüs
Boğa
22° 19' 57"
Neptün
Balık
28° 54' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 40"
Lilith
Başak
23° 18' 33"
True Node
Koç
15° 21' 45"
Son Güncelleme : 30/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>