Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı iyi biliyorsunuz. Aşkla alakalı bazı değişik görüşleriniz günden güne sizin için de anlamsızlaşıyor. Birkaç zamandır bu konularda daha değişik, daha gerçekçi düşünmeye başladınız.

Bugün beklenmedik sevindirici haberleriniz olacak. Bunlara hazırlıklı olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz.

Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Kolay kazanmıyorsunuz, ama kolay harcıyorsunuz. Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor.

Duyduğunuz bir şeyle canınız sıkılacak, bunu ilgili insanlara konduramayacaksınız. Bununla ilgili bir tavır almadan önce gerçekliğini iyice araştırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkinizde empati yapmak yerine ilgisizlik karşısında en kötü senaryoları düşünerek hayatı kendinize de ona da zehir ettiniz. Hissettiklerinizi eşinize anlatmak yerine alıngan ve kaprisli davranışlar sergilediniz. Jüpiter sayesinde eşinize karşı eski anlayışınızı yeniden kazanacak ve sevgisinden emin olacaksınız.

20 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 00:26 Ay-Neptün görünümü, ortamı yumuşatan, ilişkide sevgi hissini çoğaltan bir etkidir. Ciddi niyetli veyahut arkadaşlık anlamındaki beraberlikler açısından hoş bir yansımadır. İnsan bir yandan aşka tutsaktır diğer yandan sağlam ve uzun vadeli olanı arzu eder. Güvende olmak, sevilmek arzusu duyar. Saat 02:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bizi bir şeyler heyecanlandırıyor gibi. Hissettiklerimizi geleceğe dönük mü, yoksa sadece gelir geçer mi diye anlamak gerekiyor. Özellikle ilişki meselelerinde buna önem vermekte yarar var. Saat 08:10 Ay-Pluto görünümü, kendimize önem vereceğiz. İlişkinin hayatımızdaki anlamını, gerçek sevginin paha biçilmez kıymetini ve aşkın insanı dönüştürme gücünü yüreğimizin derinliklerinde hissedeceğiz. Saat 08:32 Ay-Merkür görünümü, hem özel hayatımız hem de genel anlamıyla durumumuza bilinçli bakmamızı gerektiriyor. Çünkü Merkür geri hareketi, gölgeli günleriyle birlikte ay sonuna kadar etkili olacak. Saat 20:50 Ay- Chiron olumlu yansıması, ilişkinizle alakalı problemlerin düzeltilmesi ve düzene sokulabilmesi anlamında şifalıdır. Zaten Ay-Boğa burcu geçişlerinde huzur ve güvenlik olgusu son derece önemlidir. Eğer problem varsa ortaklaşa çözümlenmelidir. İlişkiniz yoksa kendinize şöyle bir dışarıdan bakmanız faydalı olur. Güvenliğiniz, maddi konular, çevre değişimi,girişimleri yine ön planda olacak. Kendimizi her anlamda güvende hissetmemiz dileğimle,

20 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizde ısrarcı bir tavrınız var. Bildiğiniz konulardan taviz vermek istemeyişinizi bazıları ters algılayabilir. Maddesel konularda istediğiniz şartların oluşması için, daha sabırlı olmalısınız. Aktif yapınız çevrenizdeki bazı oluşumları, olumsuz etkiliyor. Ani gelişebilecek olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız.

20 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarına yardım edilmesini gerektiren durumlarda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Adalet ve eşitlik duygunuz üstlendiğiniz olaylarda kontrolü elinizde tutmanıza yardım edecektir. Yaratıcılığınız sayesinde olumlu çözümler üretebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal ilişkiler veya aşk hayatımız açısından oldukça güzel birkaç günün içerisindeyiz. İlişkilerimizi tazeleyebilir, yeni aşklara veya ilişkilere yelken açabilir veya ilişkilerimizle bağlantılı farklı hoşluklar deneyimleyebiliriz. Fikirlerimizi açıkça dile getirebileceğimiz, planlarımız veya yapacağımız sunumlar açısından olumlu günler. İletişim ve iletişim kanallarıyla yayılan haberler açısından olumlu gelişmelere de açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Kardeşlerinizle ilgili konularda hassasiyetler olabilir. Gün içindeki değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çocuklarınızla ilgili mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin. Net görmekte zorlandığınız konular olabilir.

20 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Bir şeyleri başarmış olmanın verdiği hava ile her şeyi abartıyorsunuz. Ama daha başarmanız gereken çok şey olduğunu hatırlayın.

20 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

20 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gün boyunca özel hayatınız veya ortaklı işleriniz devrede olacak. Özel hayatınızda güçlü iletişiminizle sevdiğiniz insanın takdirini kazanacaksınız. Enerjinizi iyi kullamaya gayret etmelisiniz

20 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler anlamında destekleyici etkiler altındasınız. Ruhunuzu besleyen ve merhamet duygunuzu hissettiren birileriyle ilişkiye yönelmeye ve olumlu duygular yaşamaya başlayabilirsiniz.Koruma duygunuz yoğun bir sevgiye ve aşka dönüşebilir. Ayrıca ilişkinizde romantik ortamlar yaratmalısınız. Arkadaş ortamlarının size bu konularda sağlayabileceği desteği de göz ardı etmemelisiniz. Üstelikkonusunda ortaklığınıza göstermiş olduğunuz sorumluluk bilinci de takdir toplamanıza neden olabilecektir.

20 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

20 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 11' 07" R
Ay
Aslan
25° 44' 21"
Merkür
Koç
29° 47' 22"
Venüs
Boğa
19° 46' 40"
Mars
Koç
11° 25' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 32"
Satürn
Balık
17° 47' 05"
Uranüs
Boğa
23° 13' 44"
Neptün
Balık
29° 19' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 28' 60"
Lilith
Başak
25° 01' 45"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>