Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz dünden daha iyi gidiyor ama ona karşı yanlış bir hareket sergilemekten korkuyorsunuz. Doğal davranmaya çalışın. Böyle oldukça çok göze batıyorsunuz.

Sakin ve durgun birgünü geçireceksiniz. Günlerdir yoğun gidentemponuzda bundan sonra bir düşü olacak ve biraz olsun rahatlayacaksınız. Hafta sonuna rahat gireceksiniz.

Dengeli para harcamayı biliyorsunuz ve bu tutumunuz sizi büyük sıkıntılardan kurtaracak. Para biriktirmeye çalışmalısınız. Yakında istediğiniz bir şeyi satın alabileceksiniz.

Bugün duygularınızdan ziyade ve mantığınızı ön plana çıkarmalısınız. Büyük kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dolaylı tanışmalarda karşılıklı etkilenişimler söz konusu. Bugünler arkadaşlık ilişkileri bakımından farklı zenginlikler yaratabilir. Değişik zamanlarda fasılalı olarak ele aldığınız bir konuyu yeniden gündeme getireceksiniz. Kendinizi yeterince değerlendiremediğinizi düşündüğünüz ortamlarda oluşturacağınız daha yoğun ilişkiler, size yeni açılımlar sunabilir.

21 Mart 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 09:32 Ay-Venüs görünüm etkisinde, bulunduğumuz ortam ve çevre bizi bazen yoruyor ve bu yüzden mesafeli davranıyoruz. Bu saatlerde keyifsiz olabiliriz. Saat 10:42 Ay-Mars görünüm etkisinde,hayatınız ve ilişkinizle alakalı meseleler yine ön planda. Hem sözünüzü dinletmek, ağırlığınızı ortaya koymak istersiniz hem de rakiplerinizin gücünü anlamaktan yanasınız. Partnerinizin baskın tavırları veya genel olarak beraberliklerde sağlamlık ilkesi sizin için gayet önemlidir. Saat 19:16 Ay-Neptün görünümü, ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak aşk hayatınızla ilgili meselelerde yanlış değerlendirmede bulunmamak gerektiğini söylemektedir. İnatlaşmalardan kaçınmak şarttır. Hele hele karamsar düşünmek size bir yarar sağlamaz. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

21 Mart 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerin ve hedeflerinde doğru adımlar atacaksın. Çevrende sivrilen kişilere dikkat etmen gerekebilir.

21 Mart 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güven duygusunu sorgulamayacağınız istisnai bir gün. Aşkta önemli ve sürpriz adımlar, beklenmedik gelişmeler sizi şaşırtabilir.

21 Mart 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda fazla aktif olabilirsiniz. Gün içinde sözleşmeler gündeme gelebilir. Sözleşmelerde eksiklikler olabilir. Kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olun. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha mücadeleci olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. İşlerinizi büyütmek isteyebilirsiniz.

21 Mart 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde oldukça yoğunsunuz. Kendinizi belli standartlara sokmak istiyorsunuz. Bu yüzden de çok çabalıyorsunuz. İstikrarlı olmaya çalışmalısınız. Sağlığınızı koruyun.

21 Mart 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler ve yakın dostluklarınızda kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz, sizin için uyumlu ve sevgi dolu görünümler var. Aşk ve sevgi ihtiyacınız artarken, varolan koşulları iyileştirebilmek için enerjinizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz günlerden birindesiniz. Para konusunda yeni ilerlemeler sağlayabilirsiniz. 19.00 sonrası gruplarla hareket etmek, arkadaş çevrenizle keyifli vakit geçirmek ve organizasyonlarda yer almak için harika bir zaman, eğlenmeye bakın

21 Mart 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizde konuşacağınız veya paylaşacağınız konular size kendinizi iyi hissettirecek. Düşüncelerinizin desteklendiğini görmeye ihtiyacınız var. Kendinizi iyi ifade etmeye çalışın.

21 Mart 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Medya, reklam ve tanıtım konularda yeni bir çalışma yapmak ve fikirlerinizi geliştirmek adına kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bugün bir çalışan olarak yöneticilerinizi memnun etmekte zorlanabilirsiniz. Empati duymaktan uzak, salt akılcı ve hesapçı bir tutumla kişileri kendi şekillendirdiğiniz üzere baskı altına almaya eğilimli olabilirsiniz. Kardeşinizle mesleki yardımlaşma sağlamanız mümkündür. Haberleşme ve bilhassa işinizi tanıtmakla ilgili bir dizi görüşme yapabilir, disiplinli ve gerçekçi bir plan dahilinde uygulamak için hazırlanabilirsiniz.

21 Mart 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün karşılaşacağınız fırsat ve şanslar, düzenli gelirinizde artışlar olmasını mümkün kılacak nitelik taşıyabilirler. Kısa süre içinde, size ekstra bir gelir sağlamaya başlayacak bir işe girişmeniz de, günün konuları arasındadır.

21 Mart 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 25' 40"
Ay
Kova
23° 52' 37"
Merkür
Koç
17° 49' 26"
Venüs
Boğa
03° 32' 29"
Mars
Koç
01° 18' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 21"
Satürn
Balık
16° 45' 18"
Uranüs
Boğa
22° 27' 55"
Neptün
Balık
28° 58' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 29"
Lilith
Başak
23° 33' 60"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>