Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi hiç zorlamıyorsunuz. Aşktaki sallantıları hatta depresyonları doğal karşılıyorsunuz. Mutluluğunuzu biraz da geniş yürekli, özgür bakışlı oluşunuza borçlusunuz.

Önünüzde parlak bir gelecek görünüyor. Sadece, size yaklaşan fırsatları önceden sezebilmeniz gerekiyor. Bugün dikkatli olursanız, büyük bir fırsatla karşı karşıya gelebileceksiniz. Bu fırsatı kaçırmamalısınız.

Alacaklarınızın tahsilinde yardıma ihtiyacınız olacak. Bir ahbabınızın maddi sıkıntılarına omuz vermeyi düşünüyorsunuz. Sizin tutumluluğunuz bazı sıkıntıları önlemeye yetmiyor.

Fazla geniş olmayıp sevgilinizi rahatlatmanız gerekecek. İş yaşamınızda sevgilinizin merak ettiği bazı konular var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoluna koyduğunuz işler, dingin bir hafta geçirmenizi sağlayacak. Bugün gitmeyi düşünmediğiniz bir yere ısrarla davet edilebilirsiniz. Ve bu, hiç ummadığınız şekilde verimli bir ziyaret olabilir. Bazı durumlarda sıradan sorunlarınıza bile, çözümü sanki elinizde değilmiş gibi yaklaşıyorsunuz. Sadece bu yüzden yaşadığınız birçok sorununuz var.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 11:03 Ay-Mars görünümü, hem aşk hayatınız hem kendiniz hem de ruhsal anlamda ne istediğiniz bilinci içinde hareket edebilirsiniz. Saat 11:57-23:08 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yarım kalan işleri bitirmek, çevrenizle iletişimde sakin olmak yararlıdır. Ancak  bir sorunu çözebilmek için tartışmaya kalkışmak yanlış olur. Bilgisayarınızı kontrol etmekte fayda var. Randevularınızı tekrar gözden geçirmek gerekir. Bir de duyduğunuz haberlere, olan biten her şeye mantıklı yaklaşalım ki, yanılmayalım. Saat 23:08 itibariyle Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, ilişkinizle alakalı konularda birbirinizin farklı düşüncelerine saygı duymanızda yarar var. Ortak düşünebilme olgunluğu kolay değildir. Ancak denememizde yarar var. İşte bunu başarabilen çiftler gece boyu lezzetli paylaşımlarda bulunabilirler. Soğukkanlı düşünmenin, olayları büyütmeden akışına bırakmanın pes etme anlamına gelmediğini her iki tarafın da bilmesi gerekir. Amacınız ilişkinizi sürdürmekse problemleri  arkadaşça çözmeye çalışmak, dürüst yaklaşımlarda bulunmak en güzelidir. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yaşamınıza derin bir anlam katmak isteyebilirsiniz. Bugün hisleriniz çok güçlü. Çekiciliğinizi ön plana çıkaracak davranış biçimlerini sergilemekten yanasınız. Partnerinizin ilgisini çekmek için hareketleriniz daha bir anlamlı ve sözlerinizi akıcı olacak.Kıskançlık gösterilerinden uzak yaşarsanız, ilişkiniz olumsuz etkilenmez

22 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuz ve istekliliğiniz işlerin tamamlanmasına yardım edebilecek kişilerin yardımını almanızı sağlayabilir. Diğerlerinin önerileri ve kendi fikirleriniz her tür mücadele ve rekabet ortamından sıyrılmanızı sağlayabilir. Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren bağlayıcı sözler hayatınızı olumlu etkileyebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Genel anlamda aşırı iyimserlik veya aşırı kötümserlik türünde düşüncelerin ön plana çıkabileceği, tutamayacağımız sözler verebileceğimiz ya da altından kalkamayacağı işler için onay veren kişilere inanabileceğimiz, belirsizlikler, kafa karışıklıkları, sert cümleler veya karışıklıklar ya da hayalperestlik ve gerçeklerden uzaklaşma türünde başlıklar ön planda olabilir. Öğle saatlerinde değişken koşullar planlanan şekilde davranmayı zorlaştırabilir veya beklenmedik durumlarla uğraşabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerde başkalarının katılımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Çalıştığınız konularla ilgili yazışmalarınıza önem vermelisiniz. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Teknik konularla uğraşabilirsiniz. Yaşanan olayların sonunda beklemediğiniz değişiklikler olabilir.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumsuz duygularınızı yok etmek için bugün bir dönüm noktası olabilir. Pozitif enerjiler sizi uzun süren kasvetinizden tamamen sıyırmak için bir şans tanıyor. Öylesine övgü dolu sözler duyuyorsunuz ki gülücükler yüzünüzden hiç eksik olmuyor. Yaşanan kötü olayları atlatmayı başardınız. Moraliniz oldukça yüksek bu aralar.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla olan diyaloglarınızda geçici problemler ve mesafeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde daha keyifli ve başarılı diyaloglar kurabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşüncelerinizi ve duygularınızı dile getirirken bazı abartılardan uzak durun. Güvensizliklerinizi karşı tarafa aktarmayın. Bugün aklınıza düşecek fikirlerden etkilenmemeniz zor görünüyor.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın sabah saatleri yaşanan boşluk etkisinde kendinize dönük, belki de uyku arzusunda olabilirsiniz.Ancak öğleden sonra oldukça toplumsal ve hümanist dürtülerinize göre hareket edebileceğiniz saatlere giriyorsunuz. İş bağlantılarınızı geliştirmek ve toplumun yararını ilgilendiren projelere eğilmek için doğru enerjilere sahip olacaksınız. Mesleki gelişim toplantılarına katılabilir,ağınızı geliştirmek adına çalışma kaydedebilirsiniz. Farklı ve sıra dışı bakış açıları geliştirebilirsiniz. Akşamleyin kolektif sporlar ve kısa yürüyüşler yapabilirsiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

22 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 51" R
Ay
Balık
07° 37' 55"
Merkür
Koç
18° 21' 39"
Venüs
Boğa
04° 43' 49"
Mars
Koç
02° 03' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 54"
Satürn
Balık
16° 50' 15"
Uranüs
Boğa
22° 31' 15"
Neptün
Balık
28° 59' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 43"
Lilith
Başak
23° 40' 25"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>