Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınıza ilişkin bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevgilinizle diyalog kurmakta güçlük çekiyorsanız,bazı arkadaşlarınıza danışmak sizin için faydalı olacaktır.

Bugün, organize çalışmalara katılabilir,toplantılarında yer almaktan hoşlanabilirsiniz. Sosyal yönünüzün çok güçlü olabileceği bugün,yerinizdeki yüksek performansınız ile göz dolduracaksınız.

Ödemelerini konusunda ihmalci olabilir, harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Çevrenizdeki bazı insanlara borcunuz var. Bugünlerde bu insanlar alacaklarını almak için talepte bulunabilirler.

Sosyal çevrenizde bir hareketlenme göze çarpıyor. Yeni insanlarla tanışmak açısından olumlu bir gün geçireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişimin güçlü olacağı aktif geçebilecek bir gündesiniz. Aktivite isteğiniz birçok kısa yol yapmanıza neden olabilir ve bu gezilerde yakınlarınızla görüşme fırsatı bulabilirsiniz. Yakın çevrenizle ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirmek için çaba harcayabilirsiniz. Birbirinize karşılıklı yardımcı olabildiğinizi görmek her iki tarafın da güvenini yerine getirecektir.

23 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:19 itibariyle Ay-Boğa burcunda seyrine başlayacak. Sevginin, sağlıklı bir ilişkinin ne kadar kıymetli bir şey olduğunu düşüneceğiz. Çünkü huzur ve güven varsa insan kendini her alanda başarılı hissedebilir, sorunların üstesinden gelebilir diye düşüneceğiz. Tutarsız ve nereye varacağı belli olmayan bir beraberlikte zaman kaybetmekten yana değiliz. Bunları biliyoruz. Ancak gel gör ki, gönlümüze söz geçirmek pek kolay olmuyor. Saat 00:40 Ay-Güneş olumlu görünümü, ilişkinizi ilgilendiren konularda düşünmenin işaretçisi. Mantıklı olunursa her sorunun üstesinden gelinebilir. Saat 18:32 Ay-Neptün görünümü, ortamı yumuşatan, ilişkide sevgi hissini çoğaltan bir etkidir. Ciddi niyetli veyahut arkadaşlık anlamındaki beraberlikler açısından hoş bir yansımadır. İnsan bir yandan aşka tutsaktır diğer yandan sağlam ve uzun vadeli olanı arzu eder. Güvende olmak, sevilmek arzusu duyar. Saat 22:15 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bizi bir şeyler heyecanlandırıyor gibi. Hissettiklerimizi geleceğe dönük mü, yoksa sadece gelir geçer mi diye anlamak gerekiyor. Özellikle ilişki meselelerinde buna önem vermekte yarar var. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyorsunuz. Bugün Güneş'in bulunduğu konum, güçlü dostlarla birlikte olmayı arzuladığınızı ve onlarla önemlibirliği içinde olacağını gösteriyor. Sürekli kendinizi aşma eğilimi içinde olmanız, sizi her konuda farklı ve anlaşılmaz kılıyor.

23 Ağustos 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli amaçlar için çalışmaktan kaçınmamanız ve gönüllü olmanız fark yaratmanıza yardım edecektir. Özgün fikirleriniz uzun zamandır birlikte yol yaptığınız kişilerden jestler elde etmenize neden olabilir. Dostlardan gelen jestler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Boğa burcundaki Ay'ın olumlu açıları maddi, toprakla, gayrimenkullerle ilgili işleri halletmek için uygun günde olduğumuza işaret ediyor. Önemli kişilere danışabilir, finansal başlıklarda görüşmeler veya geleceğe yönelik planlar yapabiliriz. Kalıcı ilişkiler kurmak veya bağları sağlamlaştırmak için de uygun zaman. Sabırlı ve sakin olabilmek haftanın diğer günlerine kıyasla daha kolay olabilir, ama Pazartesi günü haftalık yazımızda haftanın genel durumunu yazmıştık malum. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Güven arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Bazı olaylara karşı inatçı tavrınızı sergileyebilirsiniz. Gün içinde daha toleranslı davranmanız gereken olaylar yaşanabilir. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde enerjinizi atmak için spor yapabilirsiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Endişeler yüzünden dikkatiniz dağılabilir. Ancak arkadaşlarınızın yapacağı sürprizlerle günün ilerleyen saatlerinde keyfiniz yerine gelecek.

23 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

23 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamınızın aktifliği özel hayatınıza ve ilişkilerinize yansıyabilir. Kendinize olduğunuz kadar, ilişkinize de dürüst olmayı deneyin. Maddi konulardaki sıkıntıları iyi kontrol etmelisiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Vücutta baş, kalça ve bacaklara dikkat etmelisiniz. Koç burcu enerjisi biraz hoyrattır ve aşırı hareketten kas tutulmaları ve lif kopmaları riski taşıyabilirsiniz.Gündelik işlerinizde ve hizmet alanınızda insan ilişkilerinin ağırlığını hissedebilirsiniz. Aceleci ve zorlama davranışlar nedeniyle sorunlar yaşamanız mümkündür. Sabırlı ve sakin davranışlar sergilemelisiniz. Akşama doğru beklenmedik baş ağrılarıyla karşılaşabilirsiniz. Arkadaş ortamlarınızla ve toplumsal meselelerle haşır neşir olabileceğiniz bir aylık sürece girmiş bulunuyorsunuz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları Koç Burcu

23 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

23 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 20' 38" R
Ay
Balık
07° 19' 58"
Merkür
Koç
18° 20' 55"
Venüs
Boğa
04° 42' 17"
Mars
Koç
02° 02' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 37"
Satürn
Balık
16° 50' 08"
Uranüs
Boğa
22° 31' 10"
Neptün
Balık
28° 59' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 38"
Lilith
Başak
23° 40' 17"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>