Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda genel anlamda olumlu bir gün geçireceksiniz ve kendinizi duygusal olarak da çok güçlü hissedeceksiniz. Oldukça enerjiksiniz ve bu enerjiniz ilişkinize de çok yarayacak.

Genel olarak işinizle ilgili olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Ani ancak son derece olumlu düşünceler geliştirebilirsiniz ve bunları hemen uygulamak isteyebilirsiniz ve bu yüzden çok dikkatli olmalısınız.

Çok dâhiyane fikirler geliştireceksiniz parasal konularda. Biraz sıkıntı çektiniz ve bu yüzden paranızı arttırmak için yeni yöntemler geliştirdiniz ve bu konuda da son derece başarılı oldunuz.

Bir süreden beri beklediğini haberler gelebilir ve olumlu gelişmeler olabilir. Zihinsel aktiviteniz oldukça verimli olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birçok konuda karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. Harekete geçmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz ancak bunun için gereken gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler,  23 Temmuz saat 00:41-23 Ağustos saat 07:46  tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu süreci genel olarak ele alırsak,  gerek toplum içinde ve gereksehayatımızda  kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmek son derece önemlidir. Eğer amacımız sesimizi duyurmaksa, o zaman sorumluluk almaya, bunları başarılı bir şekilde yerine getirmeye çalışmalıyız. Tabii ki dış dünya bazen kurtlar sofrası gibidir. Eğer siz zayıf davranırsanız veya aşırı gururlu tepkilerde bulunursanız ilerlemek kolay olmaz. Burada en önemli husus ne istediğinizi bilmek ve karşınıza çıkabilecek zorluklardan yılmamaktır. Bu sürecin ilk etkili görünümü 24 Temmuz tarihinde gerçekleşecek. İş hayatınızla ilgili konularda verilecek kararları işaret ediyor. İş görüşmeleri veyaile alakalı gelişmeler gündeme gelebilir. Sorumluluklar artabilir. Bu sizi biraz rahatsız etse de, gelişim yönünde ele alırsanız faydalı olur. 27 Temmuz tarihindeki Aslan burcundaki Yeniay ise, kendinize hedef belirlemenizde, bir planlamada bulunmanızda yardımcı oluyor. Saat 03:29 Ay-Uranüs olumlu görünümü, zorluk çektiğiniz konular üzerinde iletişimin son derece önemli olduğunun göstergesidir.  Duruşunuzla, güven duygunuzla ikna edemeyeceğiniz bir kimse olacağını  sanmıyorum. Geçmişin bugünle, umudun gerçekle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere. Kadir Gecemizin insanlık alemi için, kutlu ve mutlu günlere vesile olması dileğimle,

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizin değişimlerinize partnerinizin farklı bir şekilde yaklaşması bazı problemlerin oluşmasına neden olacaktır. Karşı taraftan kabul görünmeyi beklerken zıt kutuplaşmalar içinde olmanız, sizi olumsuz etkileyebilir ve üzülmenize neden olabilir. Bu noktada daha yumuşak ve eleştirel olmayan tavır içine girmeniz sizin için iyi sonuç verecek.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşı tarafa ilgisiz davranmanız veya bazı konularla ilgilenmiyormuş gibi bir tavır takınmanız, bazı kişileri utandırabilir veya rahatsız edebilir. Ama, güzel olan şu ki, siz bu konudan zevk alacağa benziyorsunuz. Tüm burçlar için gün geneli: Sabırsız veya fazlasıyla sabrı tükenmiş ya da öfkeli kişilerle diyaloga girerken dikkatli olunması gerekiyor. Bazı kişiler konuşmaktan sıkılmış, harekete geçme arzusunda veya saldırgan tavırlar geliştirme aşamasında olabilirler. Dolayısıyla birkaç gün için daha rahatlatıcı aktivitelerle vakit geçirmekte, riskli kişi yer ve hareketlerden uzak durmakta, ufak tefek sakarlık ve kazalara karşı tedbirli olmakta fayda var.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Titizliğinizi ve dikkatinizi konuşturmanız gereken durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ortaklarla fikir alış verişinde detayları gözden kaçırmamak önemli olabilir. Eldeki işlerinize ve somut olanaklarınızı güçlendirmeye dönük çalışmalarda bulunmanız daha yararlı olacak. Ekonomi uzmanlarından danışmanlık alabilirsiniz.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRKAÇ gündür süren içe kapanıklığınız geçmek üzere. Size yardımcı olmak isteyen insanlara bir şans verin. Güçbirliği yapın.

23 Temmuz 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

23 Temmuz 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 46" R
Ay
Terazi
02° 46' 24"
Merkür
Boğa
03° 51' 12"
Venüs
Boğa
23° 37' 18"
Mars
Koç
13° 48' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 46"
Satürn
Balık
17° 59' 47"
Uranüs
Boğa
23° 24' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 28"
Lilith
Başak
25° 22' 32"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>