Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İdeal bir sevgili olarak dilden dile dolaşıyorsunuz. İçinizdeki yaşama coşkusu ve aşka odaklanma arzunuz, birbirini karşılıklı kışkırtan iki duygu olarak ruhunuzu dalgalandırıyor.

Şansınızın tahriklerine kapılmamanız gerekiyor. Aktiflik ve girişkenliğiniz şu günlerde had safhada. Bundan yararlanma eğiliminiz, sizi bazı yanılgılara sokabilir, sınırlarınızdan taşmak isteyebilirsiniz.

Para sorunları yaşamasanız da, bu konudaki bazı dengesiz harcamalar yakında sizi düşüncelere sevk edebilir. Getiri, götürü hesaplarında biraz zayıf görünüyorsunuz.

Daha rahat, daha girişken biri olması yönünde, çekingen bir yakınınızı geliştirme çabanız, ona bazı baskılar uygulamanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dostluk ilişkilerinizi zirvelere çıkartabilirsiniz. Dostluk ilişkilerinizde yoğun duygusal alışverişlere çok açık bir dönemdesiniz. Edilgen kişiliklere duyduğunuz antipati bile, bugünlerde, bir anlamaya çalışma uğraşı içine girebilir. Arkadaş çevrenizde doğal bir ilgi alanı gibi algılanıp önemsenen birinden aldığınız negatif elektriğin nedenini araştırmalısınız.

24 Kasım 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Salı gününün ilk etkili enerjisi, saat 00:13 Venüs-Uranüs karşıtlığıdır. Ruhsal yönden bazı sıkıntıların yaşanmasına neden olabilir veya siz kendimizi pek rahat hissetmeyebilirsiniz. Öncelikle içsel sıkıntıların en önemli nedeninin yaşadığınız ilişki veya ilişkilerdeki tutumunuz, sağlığınıza dikkat etmeyişiniz olması ihtimali büyük. Seçimlerimiz kaderimiz gibidir. Eğer yanlış bir ilişki içindeysek doğal olarak bu durum işimizi, sağlığımızı, günlük yaşantımızı da doğal olarak etkiler. Yapmamız gereken kendimize dikkat etmek ve şu aralar radikal kararlar almaktan ziyade olanı biteni tarafsız bir gözle görmeye, anlamaya çalışmak. Değişen koşullar karşısında isyan etmek yerine, bu koşulların hazırlayıcısı olan noktaları ele alarak kendimizi ayarlamak, düzenlemek. Hayatınızdaki gereklilikleri,  gereksizlerden bilinçli bir şekilde ayıklamayı bilmek lazım. Düşündüğünüz değişimlerin temelinin güçlü olması için gerçekçi hareket etmekte fayda var. Böylelikle hem ruhsal açıdan kendinizi rahatlatırsınız hem de boş yere üzülmemiş olursunuz. Saat 05:51 Ay-Neptün görünümü, ciddi niyetli veya arkadaşlık anlamındaki beraberlikler açısından hoş bir yansımadır. İnsan bir yandan aşka tutsaktır diğer yandan sağlam ve uzun vadeli olanı arzu eder. Güvende olmak, sevilmek arzusu duyar. Saat 07:19 Mars-Satürn görünümü, başkalarıyla anlaşmak adına kendimizden taviz vermenin yanlış olacağını gösteriyor. Siz de biliyorsunuz ki, uzun vadeli düşünmek ve artık finansal konularda aklımız başımızda hareket etmemiz gerekiyor. Saat 16:57 Ay-Pluto görünümü, kendimize önem vereceğiz. İlişkinin hayatımızdaki anlamını, gerçek sevginin paha biçilmez kıymetini ve aşkın insanı dönüştürme gücünü yüreğimizin derinliklerinde hissedeceğiz. Gününüz esenlik, mutluluk, başarıyla dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

24 Kasım 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor ve isteklerinizi erken saatlerde yaşama geçirme konusunda hızlı fırsatlar sunuyor. Bugün, fikir çatışmaları yaşayabilir ve gereksiz olayları problem haline getirebilirsiniz. Çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Partneriniz, sizin değişen fikirlerinize karşıt düşünceler geliştirebilir. .

24 Kasım 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aslında, rehavet içerisinde olabilirsiniz genel hatlarıyla. Ancak, bugünlerde aniden gelişen, ortamı sarsabilecek olaylar bir hafta boyunca dikkat gerektirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Karmakarışık durumlar, fikir değişiklikleri, yanıltıcı bilgiler, yanıltıcı kişiler, yanlış haberler(medya ve sosyal medyadakiler dahil) ve sürekli değişen bilgi ortamı kafamızı karıştırabilir. İşin en kötüsü ortaya atılan bir haberin veya bilginin hızla yayılması olacaktır ki, bu da ne yapılacağına karar vermeyi iyice zorlaştırır. Ya da kendi fikirlerimiz sıklıkla değişebilir veya belirsizliklere bağlı endişelere kapılabiliriz ya da kendi kendimizi ve inandıklarımızı veya hayat görüşümüzü sorgulayabiliriz. En güzeli birkaç gün için düşük profil çizmek ve fikirler netleşene ya da bilgiler kesinlik kazanana kadar harekete geçmemek olacaktır. Uluslar arası konular, inançlar veya ideolojilerle ilgili başlıklar da yine gündemde sıklıkla yer alabilir bugünlerde. Ani tepkiler vermekten, sert açıklamalardan ve sözel tartışmalardan kaçınmakta fayda var bugünlerde.

24 Kasım 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi belirleyebilir. İkili ilişkilerinizde daha fazla denge arayışı içinde olabilirsiniz. Bu durum gün içinde yorucu bir hal alabilir. Duygusal olarak derinleşebilirsiniz. Bazı durumlarla ilgili değişim yaşayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda iletişimden kaynaklanan problemler çıkabilir. Kendinizi ifade etmekte mücadele gerekiyor.

24 Kasım 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşktan yorulmuş bir haliniz var. Karşı cinsten sizin için doğru olanı ile bir türlü karşılaşamadığınızı düşünüyorsunuz, haksız da sayılmazsınız.

24 Kasım 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

24 Kasım 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızla ilgili konularda önemli görüşmeler içinde olacaksınız. Kendinizi anlatmak, fikirlerinizi dile getirmek önemli olacak. Kariyerinizdeki adımlarınızı sağlama almak isteyebilirsiniz.

24 Kasım 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya oldukça istekli ve üretken bir başlangıç yapacaksınız. Bu haliniz işyerinizde başarılı olmanızı sağlayacak. İçinize döneceğiniz bir dönem başlıyor. Zihinsel faaliyetlerle ilgili harekete geçmenizin tam zamanı. Sağlığınıza özen göstermeli ve spora vakit ayırmalısınız.

24 Kasım 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

24 Kasım 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 23' 58" R
Ay
Koç
23° 20' 58" R
Merkür
Koç
20° 30' 54"
Venüs
Boğa
08° 35' 16"
Mars
Koç
04° 27' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 59"
Satürn
Balık
17° 05' 50"
Uranüs
Boğa
22° 42' 05"
Neptün
Balık
29° 05' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 04"
Lilith
Başak
24° 01' 15"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>