Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki içe kapanıklığı bu akşam yok edebilirsiniz. İlişkinizle ilgili olmayan sorunlarınızı da partnerinizden gizlememelisiniz. Yanlış anlamalara açık tutumlar, ilerde doğruyu da anlaşılamaz hale getirebilir.

Birkaç gün içinde alacağınız sevindirici bilgilerle, yeniden düzlüğe çıkacağınıza inancınız artacak. Son tersliklerde korumuş olduğunuz soğukkanlılığınız,ilişkilerinize güven veriyor.

Uzun süren sabırlı çabalarınızla kendinize ilave gelirler sağlamayı başarmış olmanız, durumunuzu birkaç basamak yükseltebilir. Kısa bir zamanda bütçenizi düzenlemeye başlayacaksınız.

Bir ilişkinizdeki beğenmediğiniz mesafeyi, belli bir düzeye getirebilirsiniz. Daha sabırlı ve anlamaya hazır yaklaşımlara yönelmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tıkandığınız konularda yaratıcılığınızı ön plana çıkartmanız, şu dönem sizi biraz rahatlatabilir. Yaşamınızda birçok çözümsüzlüğün anahtarı sizdeyken, etkilenmelere açık duruşunuz pek yararlı değil. Yüzleşmeniz gereken gerçekleriniz var. Bu hesaplaşmada göstereceğiniz cesaret, onları daha iyi görmenizi ve kısa sürede toparlanmanızı sağlayabilir.

24 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 10:06-15:33 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek.  Sizi ilgilendiren konularda gerçekçi düşünmekte yarar görüyorum.  Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa,  bunları çözüme kavuşturmak için  mücadele etmek yerine tam tersine sevgilinize doğru çekilebilirsiniz. Şikayet ettiğiniz noktalar gözünüzde önemsiz hale gelir. Saat 15:33 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, ilişkilerde özellikle  dikkatli olmamızı gerektiriyor. Sağlığımıza önem verelim. Çabuk sinirlenmek, anlayışsız davranmak, bize uymayan bir durumla karşılaştığımızda tepki göstermek mümkündür. Kendi kendimize kararlar almaya kalkışmayalım. İşimizdeki kurallara gerekirse riayet edelim. Kural dışı veya sert davranan kişilere karşı da gözümüzü dört açalım. Saat 19:17 Ay-Güneş görünümü, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam, moral yüksekliği ve başarının sizin için ne kadar önemli olduğunu işaret ediyor. Stresten uzak, hoşunuza giden bir şeylerle meşgul olmak istersiniz. İnsanların bazen ne kadar haksız davrandıklarını düşünürsünüz. Karşı cinsle olan ilişkide hakimiyeti elde tutmaktan yanasınız. Her birimiz için keyifli bir Pazar günü geçmesi dileğimle,

24 Temmuz 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizle ilgili olayların gündem kazanmasıyla, kişisel sorunlarınızı arka plana atacaksınız. Toplumsal olaylardan uzak kalmanız biraz canınızı sıkacaktır. Bugün çalışmalarınızı dengeleyecek yeni düşünceler içindesiniz. Sizi sıkan özel durumlardan uzaklaşmalı ve eski dostların size önereceği fikirlere kulak vermelisiniz..

24 Temmuz 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde veyayerinizde yaşanan sorunları çözebilmek için risk almaktan kaçınmanızda fayda var. İnatçılık veya ısrar nedeniyle olumlu veya önemli anlaşmaları bozma ihtimaliniz olabilir. Uzlaşmacı olmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında hayatın güzel yönlerine açıksınız. Öğle sonrası ise aniden çıkan durumlar daha fazla çaba gerektirebilir.

24 Temmuz 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevreye karşı görevlerinizin yoğunlaşıyor. Buna karşın dikkat eksikliği de çekebilirsiniz. Odaklanmayı başarabilirseniz, günün etkileri ile her şeyi hızla tamamlayabilirsiniz.

24 Temmuz 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizde su basmaları, su tesisatlarında görülen arızalar meydana gelebilir. O nedenle gereken önlemleri almalısınız. Evinizde kullandığınız tesisatın sağlamlığına dikkat etmeli ve fırsat bulabilirseniz tesisatçı getirerek gereken kontrollerini yapmalısınız.

24 Temmuz 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gününüzün bir kısmını özel hayatınıza ve çocuğunuzla ilgili konulara harcayacaksı nız. Diğer yarısındaysa başkalarına hizmet etmek ön plana çıkabilir. Bugün sevdiklerinize karşı anlayışı ve empatiyi elden bırakmamaya özen göstermelisiniz.

24 Temmuz 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal olarak yoğun ve derin bir gün deneyimleyeceksiniz. Çocuklarınızla olan iletişiminizde sevgi, merhamet ve şefkat dozunu yükselteceksiniz.Müzik, dans, sanatsal hobiler bugün biraz daha hayatınıza dahil olabilir. Hayatınızın zevk aldığınız alanlarından ziyade çocuklarınız ve eşinizin sorunları ile meşgul olabilir, kendinizden fedakarlık edebilirsiniz. Hareketli bir film izleyebilir, keyifli bir komedi tiyatro oyununa gidebilirsiniz. Pazar gününüzü ruhsal olarak kendinizi keyifli hissettiğiniz etkinliklere ayırmalısınız.

24 Temmuz 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

24 Temmuz 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 51" R
Ay
Balık
07° 37' 55"
Merkür
Koç
18° 21' 39"
Venüs
Boğa
04° 43' 49"
Mars
Koç
02° 03' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 54"
Satürn
Balık
16° 50' 15"
Uranüs
Boğa
22° 31' 15"
Neptün
Balık
28° 59' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 43"
Lilith
Başak
23° 40' 25"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>