Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde yaşanan gizli, asla suçlanamayacak flörtlerin vicdanınızdaki meşruluğunu tartışıyorsunuz. Aşktaki kural dışılığa karşı hissettiklerinizde, içtenliğinizden kuşkuda gibisiniz. İmrenerek mi yadsıyorum, türünden açmazlarınız var.

İş yaşamınızda belirgin, kolay anlaşılır birisiniz. Bu, ilişkilerinizi rahat yaşamanızı sağlıyor. Her şeyin yolunda gittiği bir ortamda, yine de boşluğunu hissettiğiniz şeyin ne olduğunu anlamak güç.

Para konularında da dışa açık görünüyorsunuz. Yüreğiniz gibi cüzdanınız da ortada. Aşırı harcamalarınız var. Yakında bir satın alma işiniz olabilir.

Kullanılmaya biraz açık gibisiniz. Çevrenizdeki insanlarla ilgili bir yargıya varırken, dış telkinler bazen belirleyici olabiliyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece hassas konularda tarif edilmez gerginlikler içine giriyorsunuz. Davranışınız, konuya verdiğiniz önemle açıklanabilirse de, gerginliğiniz çözümü müthiş geciktirebiliyor. Birkaç kişiyle sürdürdüğünüz bir tür yaşam ortaklığı sizi fazlaca memnun ediyor. Bu ilişki yumağı sizin için çok önemli. Gelecekle ilgili bir konuda yersiz endişeleriniz var.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 03:26-19:16 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında Çarşamba gününe adım atarken net olarak bir şeyleri görebilmek, anlamak pek kolay değildir. Genellikle sağlamlık, kalıcılık gerektiren doğru kararlar almak güç olabilir. Onun içindir ki, sert çıkışlarda bulunmamalı, kendinize yüklenmemelisiniz. Keskin sirke küpüne zarar misali, sakin olmakta fayda var. Saat 06:57 Merkür-Satürn kavuşumu, gelir ve giderlerinizle alakalı konularda mevcut durumunuza gerçekçi bir şekilde bakmanız gerektiğini işaret ediyor. Sizi bir şeyler sıkıştırıyor, zorluyor olabilir. Ne fazla iyimser düşünüp kendinizi daha fazla zor duruma düşürecek kararlar alınız ne de kötümser düşünüp pes ediniz. Burada önemli olan, bilgi ve tecrübenizi göz önüne alarak birtercihinde bulunmanızdır. Satürn-Yay burcunda ilerlediği için zaten bu meseleleri ister istemez ciddiyetle ele alıyoruz. Ancak şunu da belirteyim. Bu sıkışıklık veya sıkıntılar aslında paraya bakış açınızı geliştiren  ve değerlerinizi daha iyi koruyup sakınmanız gerektiğini hatırlatan öğretilerdir. Saat 09:15 Merkür-Neptün arasındaki zorlu görünüm, maddi konularda harcamaya dönük şekilde hareket etmeyi işaret ediyor. Fakat elinize geçen miktar ile isteklerinizi elde etmek zor olabilir. Hesabı şaşmamak lazımdır. Saat 18:31 Merkür-Mars görünümü, ilişki ve finansal konularda bir çok meselenin sizi düşündürmesi halidir. Halinizi pek kimseye belli etmek istemezsiniz. İdareli gitmekte yarar var tabii ki.  Ay sonu olduğu için, elimizden geldiğince hesabımızı bilmeliyiz. Ay-İkizler burcu geçişi saat 19:16 itibariyle etkili olacaktır. Parasal konularda özgür hareket etme arzumuz bugün oldukça yüksek. Değişiklik, yenilik hevesi içinde olan kişi, denetlenmeye veya azla idare etmeye mecbursa doğal olarak bazı konularda  tepkili davranabilir. Kuşku içinde ister istemez her şeyi enine boyuna öğrenmek için didikleyebilir. Olan  biteni analiz etmek ister, içinden gelmese de akılcı davranmanın onu koruyacağına inanır. Aslında kuşkularında haksız değildir. Görünen köy kılavuz istemez misali, gerçekler önünde durmaktadır. Fakat yüreği bunları kabul etmekten yana değildir. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Kasım 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle olan ilişkilerinize mesafe koymanız gerekebilir ya da araya mesafeler girebilir. Bir takım organizasyonlar yaparken herkesin hassas olabileceği ihtimalini de unutmamalısınız.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aslında, rehavet içerisinde olabilirsiniz genel hatlarıyla. Ancak, bugünlerde aniden gelişen, ortamı sarsabilecek olaylar bir hafta boyunca dikkat gerektirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Karmakarışık durumlar, fikir değişiklikleri, yanıltıcı bilgiler, yanıltıcı kişiler, yanlış haberler(medya ve sosyal medyadakiler dahil) ve sürekli değişen bilgi ortamı kafamızı karıştırabilir. İşin en kötüsü ortaya atılan bir haberin veya bilginin hızla yayılması olacaktır ki, bu da ne yapılacağına karar vermeyi iyice zorlaştırır. Ya da kendi fikirlerimiz sıklıkla değişebilir veya belirsizliklere bağlı endişelere kapılabiliriz ya da kendi kendimizi ve inandıklarımızı veya hayat görüşümüzü sorgulayabiliriz. En güzeli birkaç gün için düşük profil çizmek ve fikirler netleşene ya da bilgiler kesinlik kazanana kadar harekete geçmemek olacaktır. Uluslar arası konular, inançlar veya ideolojilerle ilgili başlıklar da yine gündemde sıklıkla yer alabilir bugünlerde. Ani tepkiler vermekten, sert açıklamalardan ve sözel tartışmalardan kaçınmakta fayda var bugünlerde.

24 Kasım 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz ve eşinizin yakın çevresindeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda daha fazla sorumluluk alıyor olabilirsiniz. Kendinize bakmanız gereken zamanlar olabilir. İç uyumunuzu yakalamaya çalışmalısınız. Bazı anlaşmalar için uygun zamanlar olmayabilir. Akşam saatleri ortaklı konular kafanızı meşgul edebilir.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tesadüfen karşılaşacağınız sevdiğiniz size moral verecek. Boşa çıkan her şeyi bir kenara bıraktınız. Kendi güçlerinizle yeniden doğdunuz adeta.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde Merkür sınır derecede olduğu için arkadaş çevreniz, finansal konular ve iletişimle ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Saat 18.00'dan sonra ilişkilerinizde aşk ve romantizmin ön plana çıkacağı, olası teklifleri değerlendirmeniz gereken özel yaşamınızda muazzam olumlu etkiler sunan bir zamanda olacaksınız.

25 Kasım 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parayla ilgili büyük sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Ödemelerinize dikkat edin ve para alışverişlerinde daha titiz davranın. Yine parasal konularda yanlış yönlendirilmeler söz konusu olabilir.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim kazaları, kadın figürlerle gereksiz gerginlikler, trafikte sorunlar veya varsa aracınızda arızalar, kardeş ilişkilerinde problemler söz konusu olabilir. Öğrenme şeklinizi, elinizde ki bilgileri kullanım şeklinizi değiştirebilirsiniz. Yalnız komşularınızla tartışmalı ortamlara girmemeye de özen gösterin.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

25 Kasım 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 34' 04" R
Ay
Koç
25° 54' 04" R
Merkür
Koç
20° 39' 07"
Venüs
Boğa
08° 48' 06"
Mars
Koç
04° 35' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 26"
Satürn
Balık
17° 06' 41"
Uranüs
Boğa
22° 42' 41"
Neptün
Balık
29° 05' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 38"
Lilith
Başak
24° 02' 24"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>