Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Henüz zamanı değil derken, kafanızda belirlenmiş bir zamanlama da görünmüyor. Partnerinizin bu konudaki kararlılığı sizi hayati bir karara götürebilir. Oturmuş ilişkiyi kalıcı bir birlikteliğe dönüştürme niyetleri söz konusu.

Almış olduğunuz bazı vaatler, önümüzdeki günler içinde gerçekleşebilir. Karşılıklı güven ve yakaladığınız ortak görüşler, arkadaşınızla size başarı kapılarını açacak gibi.

Bugünlerde bazı yakınlarınızdan fikir almaktan kaçınmamalısınız. Kazançlı para hareketlenmeleri gündemde. Verimli alışverişler, sizde birtakım kaygılarla kararsızlıklar yaratabilir.

Önümüzdeki günlerde yaşayacağınız bir zihin karışıklığı, sizi duygusal davranışlara itebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mutlu bir insanın hoşgörüsü içindesiniz. Bugünlerde iç huzurunuza köstek olabilecek kimi gelişmeleri de gözden kaçırmamanız gerekiyor. Alçak gönüllüsünüz. Bu, elinizdeki değerleri belli bir yere koymanızı sağlıyor. İş ve duygusal yaşamınız olumlu ve verimli bir süreç içinde. Bu konulardaki doyumluluğunuz, genel çevre ilişkilerinizdeki tutarlılığı da belirliyor.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu süreçte, sosyal yaşantınızı, dostluklarınızı, bir grup içindeki ilişkilerinizi tekrar detaylı bir şekilde gözden geçirebilirsiniz. Bu kısa süre içinde genelde eleştirel yaklaşımlar sizden dışarıya, dışarıdan size yönelebilir. Bunların kimi rahatsız edici de olabilir. Ancak telafisi vardır. Onun için endişe etmeyiniz. Kusur bulmak, bazen hiçbir şeyi beğenmemek, detaylara takılıp bütünü önemsememek dönemin etkileri arasında yer alabilir. Sosyallik azalabilir, genelde tek başınıza, şöyle bir kendinizle temas etmek, sağlığınızla ilgilenmek, eski dostlarınızı aramak, yarım kalan işlerinizi bitirmek yönünde bu dönem faydalıdır. Şimdi durduğumuz yere bakıp, neler aksaklık çıkarıyor, neler verimli ilerlemiyor bunları ele almak, tespitlerde bulunmak yararlı olacaktır. Saat 12:43 Mars-Uranüs mücadeleci görünümü,yaşamınızla ilgili mevzularda yaşanan istikrarsızlığın ve üzerinizde baskı oluşturan problemlerin  yarattığı gerginliği körükleyebilir.  Bir şey ayağınızın altındaki halıyı çekiyor gibidir. Ancak siz ısrarla üzerinde durmaya çalışıyorsunuzdur. Çünkü orada durmaya, olanı olduğu gibi sürdürmeye her şeye rağmen bir mucizenin sizi bulacağına öylesine inanmışsınızdır ki, kim ne derse desin bu düzeni sürdürmeye kararlı gibisinizdir. Oysaki birileriyle konuştuğunuzda, durumunuzdan söz ettiğinizde mantıklı yanıtlar verirken,  yalnız kaldığınızda sanki o konuşan, o düşünen kişi siz değilmişsiniz gibi hüzünlüsünüzdür. Kendi kendinizi inandırmaya çalıştığınız gerçeğin eğer kıyısından köşesinde sizinle alakası yok ise biliniz ki sorunları çözemezsiniz. Yok tam tersine hakikaten bir umut varsa o zaman yapılacak tek şey sabırla beklemek olmalıdır. Saat 13:25 itibariyle Merkür-Kuzey düğüm olumlu görünümü, çalışma hayatınız, başkalarının istekleri ve arzularını dinleme zorunluluğu bir yandan, diğer taraftan sürekli aynı meselelere kafanızı takmanız her anlamda yorucudur. Biraz lütfen kendinize zaman ayırın, hiçbir şeyi düzeltmek zorunda değilsiniz. Ona koş, buna yardımcı ol tamam ancak bir yere kadar. Kendinize de zaman ayırın. Kitap okuyun, spor yapın, müzik dinleyin olur mu?

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün aşk hayatınızı etkileyecek olaylara işaret etmekte. İlişkisi devam eden Akrep'ler için dışarıdan gelecek etkilere çok açık bir süreç bu dönemde birlikte olduğunuz eş yada sevgilinizin tutumu çok önem taşımakta. Ya tam anlamıyla sizin yanınızda olacak birlikte mücadele edeceksiniz. Ya da hazırlanan oyunun içine düşecek ve sizi kaybedecek. Fazlası ile dikkat edilmesi gereken bir dönem. Yine bu dönemde bekar Akrep'ler sizden yaşça büyük bir insanın yoğun ilgisi sizi yeni bir o kadar da dikkat edilmesi gereken bir ilişki içine sokabilir. Sezgilerinizin sesine her zamankinden daha fazla kulak vererek hareket etmelisiniz. Biraz kendinize zaman ayırın ve sessiz bir yerde kafanızı dinledikten sonra kararlar alın.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişiler yapması gereken şeyleri yapmaktan veya görevleriniz yerine getirmekten ya da işleri tamamlamaktan imtina ediyor olabilirler. Bu hafta sonu, bu kişilere neler yapmaları gerektiğini anlatmaya çalışmanız ilişkilerinizi gerebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Agresif etkilerin ön planda olabileceği bir hafta sonundayız. Dün de bahsettiğim Uranüs Mars karesi beklenmedik gelişmelere, ani tepkilere, ani açıklamalara, aniden gelişen tartışmalara açık birkaç günlük süreçte olduğumuzun göstergesi. Yüksek tansiyon rekabeti ve mücadeleci ortamları arttırabilir. Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir. Bu açının bir diğer yüzü olarak, ufak tefek sakarlıklara ve kazalara açık olduğumuzu bilerek hareket etmemizde de fayda var. Aslında bu ve benzer etkilerin varlığını ve etkisini Temmuz başından beri dile getiriyorum. Detaylı açıklama okumak isterseniz, internet sayfalarımızdaki arşiv yazılarımı okuyabilirsiniz. Günün diğer önemli gezegen etkisi de, aşk hayatımızda, güzellik, sanat ve estetik başlıklı işlerde 8 Eylül e kadar olumsuzluklara neden olabilecek Venüs gerilemesi, ama bu başlığı yarın ele alacağım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi duygusal açıdan daha hassas kılmakta. Kendinizi gereksiz yere zorlamamalısınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşılaştığınız haberler duygularınızı harekete geçirecek ve geleceğe yönelik önemli ve yeni projeler yapacaksınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde beklediğiniz haberleri alabileceğiniz, görüşmeler, eğitim, seyahat, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinden keyif alacağınız, sosyalliğinizin arttığı, ilişkilerinizde kıskançlık gibi duygulardan uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs, arkadaşlık alanlarınızda gerilemesine başlayacak. Eski arkadaşlarınızla kontaklarınız artabilir. Organizasyona ve gruplara dayalı işlerinizde ay sonuna kadar sorunlara ve aksiliklere açık olacaksınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda gecikmeler, karşılaşabilirsiniz. Eskibaşvurularınız canlanabilir, sizi arayabilirler veya eski işinizle ilgili bazı görüşmeler gündeme gelebilir. Eğer işiniz sanatla ilgili ise, çok özgün eserler ortaya çıkarabilir bunları sergileyebilirsiniz. Özellikle kadın figürleri ile zorlanmalar olabilir,ilişkilerinde özellikle dengeyi yakalamanız zorlaşabilir.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 34' 14" R
Ay
Terazi
07° 22' 55"
Merkür
Boğa
04° 23' 14"
Venüs
Boğa
24° 05' 59"
Mars
Koç
14° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 16"
Satürn
Balık
18° 01' 18"
Uranüs
Boğa
23° 25' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 38"
Lilith
Başak
25° 25' 07"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>