Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok durumunuzu korumaya çalışacağınız ve yeniliklereden kaçınacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiye düşüncelerinizi tam olarak anlatabileceksiniz. Duygularınız dengeleniyor ve kararlarınızda iradeli davranmayı başaracaksınız. Bir süreden beri sürüncemede kalan bir sorununuzun çözümü için yeni düşünceler geliştirebilirsiniz. Duygusal anlamda sabah saatleri bazı heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Oldukça enerjiksiniz ve enerjinizi doğru kullanabiliyorsunuz. Düşünceleriniz açık ve pratik ve hayatınıza ilişkin bazı kararlar verme aşamasına gelebilirsiniz. Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya odaklamayı başarıyorsunuz ve buyaşamınızda size küçük başarılar kazandırabilir. Çevrenizdeki insanların fikirlerini dinleyecek ama kendi fikirlerinizi kabul ettirmeyi başaracaksınız. Bir süreden beri sürüncemede kalan bir sorununuzun çözümü için yeni düşünceler geliştirebilirsiniz.

Maddi konularda genel anlamda başarılı olacağınız ve gelir gider dengenizi ayarlayabileceğiniz bir gündesiniz. Elinizdeki imkanları olumlu bir şekide değerlendirebilir ve kendinize yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Maddi konulardaki girişimlerinizi öğleden sonraki saatlerde yapmalısınız.

Bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecek ve moralinizi düzeltecektir. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar yeni önerilere oldukça açıksınız. Bu öneriler karşısında, kendi özgün düşünceleriniz olumlu bir biçimde yeni şekillenmeler gösterebilir. Bugün karşı cinsle amacını aşan ve amacından sapan tartışmalarınız olabilir. Cinsiyetçi bir içerik taşımayan bu tartışmalarda, uzun zamandır netleşmesine çalışılan birtakım çıkarlar söz konusu.

26 Nisan 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 10:06 Ay-Uranüs görünümü, yeni arayışların işaretçisi. Kendi yolumuzu bulmak istiyoruz. Hem parasal hem çalışma hayatımız hem de her alanda değişimin hayrımıza olmasını arzuluyoruz. Bazı kişilerle anlaşmakta zorlanıyoruz. Saat 14:33 itibariyle etkili olacak Ay-Chiron görünümü, aşka ve paraya ne kadar ihtiyacınız olduğunu hatırlatıyor. Hassas düşünüyoruz. Bazen içimizden, -Benim en zayıf noktam bu iki konu diye söyleniyoruz. Saat 18:51-27 Nisan saat 02:54 arasında boşlukta ilerleyecek Ay, ilişki-iş-sağlık-para konularında dikkatlice düşünmemiz gerektiğini işaret ediyor. Kafanızı kurcalayan sorunların bir an önce çözülmesini istemeniz doğaldır. Bunda da haksız sayılmazsınız. Ancak bastığımız yeri bilmemizde yarar görüyorum. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

26 Nisan 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski evinizi yeniden restore etmek için tam zamanı. Geri giden Mars size bu fırsatı veriyor.. Nostaljik yapılardan hoşlandığınız bir gerçek. Beklediğiniz ve tarzınıza uygun bir ev ve yaşam alanı olacak ve siz bu fırsatlardan memnun kalacaksınız. İstekleriniz konusunda sabırlı ve öz verili davranmalısınız.

26 Nisan 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Halledebileceğinizden fazlasına talip olmamalı ve asıl amaçlarınızdan uzaklaşmamalısınız. İkili ilişkilerinizde (özel veya işle ilgili) iletişim esnasında dürüst ve açık olmanız önem taşıyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akşam saatlerinden itibaren Ay boşlukta. Dolayısıyla, önemsediğimiz işleri bu saate kadar halletmemizde fayda var. Ardından isteksizlikler veya kararsızlıklar söz konusu olabilir. Oysa gün boyu enerjik ve motiveyiz. Kendimizi ve yaratıcılığımızı en iyi şekilde ortaya koyabilir ve değişik şeyler deneyebilir veya deneyimleme şansı bulabiliriz. Günlük aktiviteler ve ilişkiler açısından ivme yakalayacağımız bir gün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Nisan 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda başkalarından yardım alabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinizi toparlayabilirsiniz. Bazı konuları yeniden harekete geçirmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde konuşmalarınıza dikkat edin. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilirsiniz. Sosyalleşmek size iyi gelecek. Teknik konulara özen gösterin.

26 Nisan 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekar Akrepler bugün hayırlı işlere kalkışacaksınız. Uzun zamandır planlamış olduğunuz düğün veya nişan için hazırlıklarınız bitmek üzere.

26 Nisan 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili ani gelişmeler yaşamaya müsait,hayatınızda agresyona açık bir zaman diliminden geçiyorsunuz. Genel sağlık durumunuzla ilgili ani başağrıları hissedebileceğiniz, pozitif ortamlar ve insanlarla görüşmeniz gereken bir gündesiniz.

26 Nisan 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili konularda yakın çevrenizden beklediğiniz destek ve gücü göreceksiniz. İş alanlarınızda etkilemek istediğiniz birileri varsa bugün harekete geçmekten kaçınmayın.

26 Nisan 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi, manevi değerleriniz ve potansiyelleriniz üzerine fikirler geliştirebilirsiniz. Önünüzdeki dönemde hem kendiniz hem de yakınlarınız için bu potansiyeli nasıl değerlendirebileceğinizi planlayabilirsiniz. Gün sonuna doğru bir parça moralinizi düşürebilecek engellerle karşılaşmanız olasıdır. Bu durumun geçici olacağı fikrini aklınızdan çıkarmamalısınız. Genel olarak ise; Ay bugün saat 17:51'de boşluğa girecek. Ay tüm gün Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Yolculuk, haberleşme, ticaret ve yabancılarla ilişkilerinizi, eğitim ve yazım işlerinizi boşluk etkisine girmeden önce halletmekte fayda var. Ay boşluğa girdikten sonra daha yavaşlayın. Yüksek tempolu işlerden uzak kalarak, arkadaşlarla veya yakınlarınızla beraber eğleneceğiniz sohbet edeceğiniz bir akşam geçirin.

26 Nisan 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişimin son derece büyük bir artış göstermesine şaşırmayın. Kuracağınız diyaloglar yoluyla, şimdiye kadar haberdar olmadığınız ama öğrenmekten çok hoşlanacağınız konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

26 Nisan 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 07' 33" R
Ay
Boğa
04° 21' 28" R
Merkür
Koç
21° 07' 07"
Venüs
Boğa
09° 30' 41"
Mars
Koç
05° 02' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 34' 34"
Satürn
Balık
17° 09' 28"
Uranüs
Boğa
22° 44' 41"
Neptün
Balık
29° 06' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 31"
Lilith
Başak
24° 06' 15"
True Node
Koç
15° 23' 36"
Son Güncelleme : 07/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>