Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, her zaman yeniliklere ve sürprizlere açık birisi. Siz de tam ona uygunsunuz. Çevrenizdekiler sizin birbirinizle olan yakınlığınızı konuşuyorlar. Yeni bir ilişkide yaşanabilecek bütün hoşlukları yaşıyorsunuz.

İş bağlantılarınızı dengede tutma mücadelenizde fazla umut bağlamadığınız yerlerden destek gelebilir. Bugünarkadaşlarınızla sosyal bir aktivite yaşayabilirsiniz.

İhtiyacınız olan bir şeyle ilgili fiyat araştırmasına girebilirsiniz. Kazancınızdan memnunsunuz, ama bir o kadar da harcadığınız için iki yakanız pek bir araya gelmiyor.

Özellikle yapacağınız konuşmalarda ve ikili ilişkilerde dikkatli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizde yaşadığınız küçük bir sağlık problemi bugünlerde sizi tek ediyor. Sağlık konularındaki özensizliği hoş görmüyorsunuz.. Zorlu bir sürecin başındasınız. Ama sonuçta ulaşacağınız hedef bu zorlukların hepsine değecek. Ağır adımlarla, fakat istikrarlı gideceksiniz. Umutsuzluğunuzu giderebildiğiniz zaman hedefin ne kadar yakınınızda olduğunu göreceksiniz.

27 Mart 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 11:28 Terazi-Koç burç aksı üzerinde oluşacak Dolunay etkisi altında güne merhaba diyoruz. Dolunayın Akrep ve yükseleni Akrep olanlar için önemini anlamak için tüm gün boyu etkili olacak diğer görünümlere de bakmak gerekiyor. Saat 05:47 Mars ve Pluto arasındaki zorlayıcı görünüm, her iki gezegenin de yöneticiniz olması sebebiyle gayet önemlidir. Dolunayın tesiriylehayatınızla alakalı sorunların yüzeye çıkabileceğini söyleyebiliriz. Güç elde etmek için mücadele veren kişi, bir yandan elinde olmayan sürpriz durumlarla baş etmeye çalışırken diğer yandan çevresindeki kişilerin anlayışsız tutumları yüzünden bunalabilir. Zorlu bir yolun içinde engellerle savaşıyorsunuz. Bu yol, zaman ve sabır ister. Sorumluluklardan kaçamayız. Ne olursa olsun, sağlığınız başta olmak üzere işinize önem vermelisiniz. İş problemlerinizi, hayattan uzaklaşarak, pes ederek veya isyan ederek çözmeniz mümkün değildir. Siz güçlü bir insansınız. Bazı kişilerle aranızda veya çalıştığınız ortamdaki kişilerle olan ilişkilerinize mutlaka dikkat etmelisiniz. Özellikle bugün dengeli ve ılımlı bir şekilde hareket etmek, elden geldiğince politik davranmak iyi olacaktır.

27 Mart 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız Duygusallığınızı en iyi şekilde ortaya koyan ender kişilerdensiniz.Bugün, olaylara ılımlı yaklaşmalısınız

26 Mart 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Üzerinizde çok fazla bir baskı var. Biraz kontrollü olmalı, ortaya çıkacak gelişmeleri sakin karşılamalısınız. Ortaklıklar ve ilişkiler üzerinden yaşananlardan aldığınız derslerle akışta kalın. Sizden gizlen şeyleri takip etmekte zorlanabilirsiniz. Kendi hayat yönünüzü belirmekte kararlı olmalısınız. Zira bu dönemde pek çok sorumluluk almış durumdasınız.

27 Mart 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Koruma... Hayata çok ılımlı bakmanız sizi mutlu edecek. Sevdiğiniz kişi ve aileniz arasındaki dengeyi kurmayı başardınız.

27 Mart 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ağırlığı parasal konulara vermeye başlayacağınız bir gün geçirmeniz olasıdır. Mevcut maddi durumunuz, sizi tatmin etse ve endişelerden korusa da, diğer taraftan gereksiz masraflara, özellikle de lüks tüketimine yönelmenize yol açabilir.

27 Mart 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 05" R
Ay
Oğlak
11° 58' 38"
Merkür
Koç
16° 33' 32"
Venüs
Koç
29° 47' 07"
Mars
Balık
28° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 38"
Satürn
Balık
16° 29' 17"
Uranüs
Boğa
22° 17' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 11"
Lilith
Başak
23° 13' 42"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>