Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona duyduğunuz büyük kızgınlığın yanında, garip bir şekilde çekiciliğinin arttığını da hissediyorsunuz. Sevgiliniz arada bir sergilediği değişik davranışları, itici bir cazibe gibi çelişik yaşıyorsunuz.

Mesleki yeterliliğiniz, çalışma azminiz ve moral durumunuz açısından bir engeliniz görünmüyor, işlerinizi yoluna koyabilmeniz için sadece zamana ihtiyacınız var.

Harcama konusundaki zaaflarınızı, karakteristik özellikler olarak kabullenmiş gibisiniz. Değişme niyeti içinde de görünmüyorsunuz. Yakında sıkı, sıkı sarılacağınız bazı para haberleriniz olabilir.

Sadece kendinizle paylaştığınız probleminizi size en yakın olanlarla paylaşmamanız halinde, hayatınızın sorunu haline gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgilendiren bir gelişme, örümcek ağı gibi çevrenizi örüyor. Bugünlerde antenleriniz tümüyle açık olmalı. Yapmayı düşündüğünüz gezi, havalar soğudukça düşe dönüşüyor. Bazen hayatı bir oyun gibi görüyor ve bu oyunu yalnız oynuyorsunuz. Etrafınızdaki insanlar bir anda anlamlarını yitirebiliyorlar, insanları yok sayabiliyorsunuz.

29 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 14:18 Yay burcunda doğacak Yeniay, kişinin gereksinim duyduğu ihtiyaçlarını özgürce alım arzusudur. Ancak derinlikli düşünmeyi de ihmal etmez. İnceler, araştırır gözüne kestirdi mi alır, ancak çabucak sıkılması da mümkündür. Kazanç konularında şanslı bir zamandır. Teklifler alınır, fırsatlar ayağınıza gelebilir. Kendinizi daha rahat, mutlu hissetmek anlamında alışverişler yapılır. Yeniayın yönetici gücü Jüpiter-Terazi burcunda ilerlediği için, kişinin iç dünyasında ilişki veya genel olarak kendisini rahatsız eden meselelerden uzak durduğu hatta moral duygusunun yükseldiği vakittir. İlerisi adına kararlar alınır, aşkta güzel gelişmeler yaşanır. Mutlu ve keyifli aktivitelerde bulunulur. Yeni biriyle tanışılır. Çocuklarınıza zaman ayırdığınız, onların ihtiyaçlarını satın aldığınız, çocuk sahibi olma konusunda plan yaptığınız zamandır. Dostlarınızdan destek görebilir, işlerinizi sorumlulukla yerine getirebilir, mücadele azminiz yükseldiği için zorlukların üstesinden rahatça gelirsiniz. Yeniayın her birimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

29 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçı tavırlarınızın size sağlayacağı hiçbir avantaj yok. Bugün, özgürlüğünüzü istediğiniz gibi kullanma hakkına sahipsiniz. Çevrenizdeki kişilerin size ters gelen davranışlarından etkilenmemelisiniz. Sonunda haklı çıkan sizi olsanız bile, yaşamın bütününde kişileri olduğu gibi kabul etmeli ve çevrenizi sorgulamaktan vazgeçmelisiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni projeler artabilir ya da var olan girişimler hızlanabilir. Bu süre zarfında bazı konularda heyecana kapılıp, detaylardan uzaklaşabilirsiniz. Pişmanlıklara hazır olun. Günün Atmosferi:Özel ilişkiler açısından kritik bir süreçteyiz. Beklenmedik gelişmeler yaşansa da Yay burcundaki yeni ay enerjimizi yükseltiyor ve hedeflerimiz konusunda bize yol gösteriyor. Fakat bu esnada fazla hayalperest olmayalım. Zira yanıltıcı etkiler ve enerjiler hakim. Yarım kalan işleri tamamlamalı ve yeni girişimlerde bulunmalıyız. Özellikle akşamüzerine doğru, daha gerçekçi hareket etmekte fayda var. Verdiğimiz sözlerin arkasında duralım. Gece yarısına doğru ise ilişkilerde bir hareketlenme ve yenilenme söz konusu olabilir.

29 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Yeni bir şeyler oluşturmak için sorumluluk alabilirsiniz. Birikimleriniz değerlendirmek için fırsatlar oluşabilir. Gün içinde alacağınız kararlar değişiklik gösterebilir. Maddi konularda dalgalanmalar olabilir. Akademik konularda yeni gelişmeler olabilir. İlişkilerinizdeki aksaklıklardan yorulabilirsiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... Kartınız size bugün birkaç uyarıyı aynı anda yapıyor. Elde edebileceğiniz bazı menfaatlerinizi gözetip kollamayı iyi bilmelisiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve çalışma yaşamınızdaki hedeflerinize odaklanarak, sosyal ortamlarda, davetlerde ve organizasyonlarda yer alabilir, keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

29 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel istekleriniz konusunda kafanıza göre davranma isteğiniz yüksek olacak. Maddi konularda başlangıçlar yapmak için yarın oluşacak yeniayı bekleyin.

29 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günü bireysel etkinliklerle geçirmek isteyebilirsiniz. Zihniniz ve sezgileriniz yüksek olmasına rağmen bedensel enerjilerinizde düşüş hissedebilirsiniz.Daha içe kapanık ve esrarengiz davranışlar içinde olmak işinize gelecektir. Ay/Neptün üçgen açı teması nedeniyle ise soyut ve manevi alışverişleriniz konusunda destekleyici olma durumu mevcuttur. Asıl önemlisi kendinizi maddi ve manevi olarak huzurlu hissedebileceğiniz duygusunun farkındalığına erişmeniz kolaylaşacaktır. Çocuklarınıza esin kaynağı olma durumunda bulunacaksınız.

29 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

29 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 50" R
Ay
Terazi
07° 42' 42"
Merkür
Boğa
04° 25' 32"
Venüs
Boğa
24° 08' 02"
Mars
Koç
14° 07' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 40"
Satürn
Balık
18° 01' 25"
Uranüs
Boğa
23° 26' 04"
Neptün
Balık
29° 24' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 43"
Lilith
Başak
25° 25' 18"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>