Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir zamanlar olduğu gibi çok romantik bir gün geçirebilirsiniz. Bugün onunla alacağınız ortak bir davet, bu daveti kabul etmeniz halinde hoş sürprizlere çok açık.

Her zorlukla baş edebildiğiniz için, zor bir durum olduğunda herkes kenara çekilebiliyor. Bugün de beklediğiniz desteği göremeyeceksiniz. Sizin becerikliliğiniz sorunların üzerinize yıkılmasına neden oluyor.

Bazı belirsizlikler karar vermenizi zorlaştırıyor. Hem yeni yatırımlar hem de yeni harcamalar söz konusu. Bugün de bu belirsizliğin giderilmesi konusunda herhangi bir gelişme söz konusu değil.

Evinizle ilgilenmek size iyi gelebilir. Birçok sıkıntınızı atabilmeniz için çok kolay, elinizin altınızda olanaklarınız var, ama siz uzak arayışlar içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor gibi. Bugünlerde ona yönelebilirsiniz. Gözünüzün önünde yaşanan bazı olayları en son siz fark ediyorsunuz. Bugün öğrendiğiniz bir bilgi, sizi bu yüzden çok şaşırtacak. Durumu daha önceden haber eden pek çok ipucunu gözen kaçırmanız, son günlerdeki bazı takıntılarınızla ilgili olabilir.

29 Mart 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Cuma günümüz dört önemli geçiş etkinliği altında. İlki, 01:01 Venüs-Uranüs kavuşumudur. çalışma hayatınızla ilgili yeni değişimlerin işaretçisi olarak önem taşıyor. Ayrıca sağlığımız konusunda daha dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor. Yaşam şekliniz, çalışma ortamınız, bugüne dek yaşanılanların üzerinizde yarattığı baskı ve gerilim, anlamsız işler yüzünden kendinizi ikincil roller üstlenmiş kişi gibi hissedebilirsiniz. Burada dikkat edeceğiniz husus, eğer bir değişim istiyorsanız bunun size olan artı ve eksilerini gözden geçirmeniz veya yaşanabilecek gelişmelere göre neler yapabilirsiniz bunları bilinçli bir şekilde ele almanızdır. Bazen öyle gelişmeler yaşanır ki, bunlar başta bizi rahatsız eder ancak hayrımızadır.

29 Mart 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız Duygusallığınızı en iyi şekilde ortaya koyan ender kişilerdensiniz.Bugün, olaylara ılımlı yaklaşmalısınız

26 Mart 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda sizi yeni konuların ve kararlı olacağınız gelişmelerin içine çekiyor. Pek çok konuda önemli adımlar attığınız son dönemi değerlendirmeye başlıyorsunuz. Ancak duygusal açıdan sizi hassas kılan konular, ilişkilere olan yaklaşımınız önemli gelişmelerin habercisi. Bırakmakta zorlandığınız ilişkilere mesafe koymanız söz konusu.

29 Mart 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Örtünme... Partnerinizle olan ilişkinize ara verme fikri bir süredir aklınızda. Bu doğru bir karar olabilir. Biraz dinlenmelisiniz.

29 Mart 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkiler ve iletişim konularında bazı küçük problemler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ağzınızdan çıkan sözleri kontrol etmeye çalışın. Olmadık insanlara iç dünyanızı açma eğilimini de bastırmak zorunda kalacağınızı unutmamalısınız.

29 Mart 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 39" R
Ay
Oğlak
11° 25' 16"
Merkür
Koç
16° 32' 47"
Venüs
Koç
29° 44' 02"
Mars
Balık
28° 55' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 04"
Satürn
Balık
16° 29' 04"
Uranüs
Boğa
22° 17' 19"
Neptün
Balık
28° 52' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 03"
Lilith
Başak
23° 13' 26"
True Node
Koç
15° 23' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>