Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve iç dünyanıza bir soğukluk hissedebilirsiniz. Duygusal olarak bir huzursuzluk içine gireceksiniz ve nedensiz bazı gerginlikler olabilir. Duygusal anlamda hassassınız ve çevrenizden etkileniyorsunuz. Duygularınız düşüncelerinizi etkileyecektir ve olaylara daha duygusal bir açıdan bakabilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı ihmalkar tutumlar içine girebilirsiniz ve bu tutumlarınız aranızda çeşitli sorunlar yaşamanızla sonuçlanabilir. Duygusal konularda yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızda ihmalkarlıklar içine girebileceğiniz ve bazı işlerinizi erteleyeceğiniz bir gündesiniz. İşbirlikleri yerine bireysel çalışmayı tercih edeceksiniz ve dikkat dağınıklığından kaynaklanacak çeşitli hatalar yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi belli bir konuya yoğunlaştırmanız ve bu noktada sabit davranmanız kolay olmayacaktır. İş ortamınızda anlayışsız tutumlarla karşılaşabilirsiniz ve bunlar keyfinizi kaçıracaktır. İşinizle ilgili yeni bir girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır.

Maddi konularda çeşitli kısıtlamaların etkisinde kalabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı isteklerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Parasal durumunuzu yeniden gözden geçirmeniz doğru olacaktır.

Bugün kendinizi çok fazla zorlamayın ve sizi rahatlatıcı aktivitlere yönelin. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanıza döneceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklamak eğilimindesiniz. Kafanızdaki sorunlara ilişkin endişeleriniz ve kuşkularınız artabilir. İçsel anlamda yaşayacağınız endişeler çeşitli psikolojik sorunlar yaşamanıza yol açabilecektir. Daha çok yalnız kalmayı tercih edeceksiniz ve kendinizi bir çok konuda isteksiz hissedeceksiniz. Aktivitelerinizi azaltacağınız ve rahatlamayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Enerjinizi sizin için doğru olan alanlara kanalize etmekte zorlanabilirsiniz. Yeni bir girişim yapmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

29 Ocak 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:27 itibariyle etkili olacak Ay-Başak burcu geçişi, işiniz olmasa bile, kendinizeyaratabileceğiniz bir enerjidir.  Birileri sizden yardım istese gönüllü bir şekilde yerine getirirsiniz.  Boş yere konuşan, avare dolaşan kişileri acımasızca eleştirirsiniz. Sistemin çarklarının bozulmaması için insanların dikkatli ve sorumluluk sahibi olmaları gerektiğini düşünebilirsiniz. Aşk gibi derin bir konuda kimseyle konuşmaz, özel hayatınızın sırlarının bilinmesinden hoşlanmazsınız. Çünkü insanların sizi ve yaşadığınız ilişkiyi anlamalarının mümkün olmayacağını düşünürsünüz. Etrafınızdaki insanları, işinizle alakalı konuları iyice gözden geçirmenizi ayrıca tavsiye ediyorum.

29 Ocak 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çekiciliğinizin kullanmak için daha ne bekliyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin yüksek olduğu bir gün..Sözlerinizi ustaca kullanarak, çevrenize istediğiniz her şeyi yaptırabileceksiniz. Bugün, planlarınızı hiç kimseyle paylaşmamaya çalışın. Yakın çevrenizde sizden yardım bekleyen kişiler olacaktır. Onları geri çevirmeden önce dinlemelisiniz.

29 Ocak 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yükselen bir tempo ile güne başladınız. İş hayatında ortaya çıkan takım çalışmaları içinde yeni görevler öne çıkabilir. Kendinizi sorumlu hissettiğiniz her çalışmadan verimli sonuçlar alabilirsiniz. Yine bu dönem geleceğe dönük ümitlerinizde yenilenme arzusu içindesiniz. Bedensel yorgunlukları ciddiye alarak sağlığınızla yakından ilgilenmeye bakın.

29 Ocak 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Su... Beklentileriniz bugünlerde boşa çıkıyor olsa da hayatınızda büyük temizlik olacak. Yalnızlık sizde değişim yaratacak.

29 Ocak 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal yanınızın ve katı yaklaşımlarınızın ağır basacağı bir gün geçirebilirsiniz. Tarafsız bakış açısını korumalı ve hiçbir şeyi tam olarak incelemeden, sadece önyargılarla bir kenara bırakmamalısınız. Açık fikirli ve araştırıcı olmak, sorunlara karşı alınabilecek en iyi önlemlerdir..

29 Ocak 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 10' 55" R
Ay
Koç
04° 52' 39"
Merkür
Koç
19° 34' 40"
Venüs
Boğa
07° 02' 24"
Mars
Koç
03° 30' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 17"
Satürn
Balık
16° 59' 40"
Uranüs
Boğa
22° 37' 43"
Neptün
Balık
29° 03' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 56"
Lilith
Başak
23° 52' 53"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>