Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk, size yepyeni heyecanlar yaratmanın hazırlığı içinde. Siz de biraz iradi davranıp gelişmeleri hızlandırabilirsiniz. Sizse armudun pişip de ağzınıza düşmesini bekler gibisiniz.

Akşama yakın bir toplantınız olabilir. Bu toplantıda bütün mesleki birikiminizi ortaya koymanız gerekecek. Dün öğrendiğiniz bir şey,çevrenizdeki bazı insanlarla daha mesafeli ilişkiler kurmanıza yol açacak.

Bugün yatırımınızı başka bir yere kaydırmanız doğrultusunda bir öneri alacak, ama bu değişikliği gerekli görmeyeceksiniz. Harcamalarınızı biraz daha kısmanız gerekiyor.

Bugünlerde, sükutun altın olduğunu unutuyor ve sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla girip, tepki çekiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata karşı çok istekli, çok heveslisiniz. Bu özelliğiniz, sizde sürekli olarak yenilikler yapma arzusu yaratıyor. Bu yenilikçi görüntünüz, iletişim kurmada yararlı bir malzeme. Fakat yeniliğe kapalı olduğunuz yanlarınızı gizlememelisiniz. Ev içinde bazı düzenlemeler yapma isteğiniz var. Ama konuyla ilgili maddi bilanço sizi biraz kararsızlığa sokacak.

31 Ocak 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 05:50 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay etkisinde, kendinizi güçlü görme arzunuz bir hayli yükselecek. İnandığınız her ne varsa onun peşinden koşarak başarılı olmak istersiniz. Günlerdir birilerini idare etmekten yorulan ruhunuz, bugün sadece kendinizi düşünmekten yanadır. Kendinizden oldukça eminsinizdir.  Size göre insan göründüğü gibi olmalı ve olduğu gibi görünmeyi bilmelidir. Hatalarınıza, sevaplarınız gibi sahip çıkabilirsiniz. Saat 22:57  Ay-Neptün olumlu görünümü, ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak aşk hayatınızla ilgili meselelerde aklı başında düşünmeniz gerektiğini söylemektedir. Hayatın keyifli yanlarını hissetme arzunuz bu etki altında gayet yoğundur. Mutlu, keyifli, aşk dolu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

31 Ocak 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınızdaki önemli kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Karşıdan gelen tepki ise sürekli eleştiri şeklinde olduğundan yaşanan hayal kırıklıklarında kendinizi suçlamaya başlarsınız. Kendinizi duygusal açıdan oldukça korunmasız ve aşırı ilgi bekleyen şekilde hissetmeye başlayabilirsiniz.

31 Ocak 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başarmak istediğiniz konularda ilerleme sağlayabilmek için ısrarcı olabilirsiniz, ama daha fazlasına ihtiyaç olacağa benziyor. Bazı konularda eksiklerinizi ve hatanızı kabul etmek zorunda kalabilirsiniz. Bugünlerde, dikkatleri üzerinize çekmek istemeniz durumunda karşı taraftan istemediğiniz tepkiler gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini huzursuz ortamlarda veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Ancak bu huzursuz enerji güne taşınmıyor. Gün içerisinde sadece iddiacı, ısrarcı, sorgulayıcı veya takıntılı tavırlar içerisine girmemeye çalışmalıyız. Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bunun dışında, ikili ilişkilerimiz açısından duygusal ve romantik bir hafta sonundayız. İlişkilerimizde düşüncelerimizi en iyi şekilde ifade edebilir, olumlu ilişkiler veyabirlikleri kurabiliriz. Kini bir kenara bırakıp, affetme enerjisini kullanabiliriz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarımızda ve işlerimizde de yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken her zamankinden daha kararlısınız. Duygularınızı ortaya koyabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

31 Ocak 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insan ile aileniz arasında kalabilirsiniz. Tabiki hayat sizin hayatınız ama bir tarafı tutarken diğer tarafı incitmemeniz gerekiyor.

31 Ocak 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken yakın dostlarınız, partneriniz veya eşinizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugün ilişkilerinizde ılımlı davranmanız faydalı olacak. Mutlu yıllar.

31 Ocak 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel istekleriniz ve beklentileriniz doğrultusunda hareket etmekle, ailenize karşı yapmanız gerekenler arasında kalabilirsiniz. Akrabalarınızdan veya kardeşlerinizden istediğiniz desteği alabilirsiniz. Aşk sizi harekete geçirebilir.

31 Ocak 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duyacağınız bazı haberler yüzünden huzursuz olabilirsiniz. Fakat, anlayış gösterecek ve olayları fazla büyütmeyeceksiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi ve desteği sizi rahatlatacak ve düşüncelerinizi toparlamanıza yardımcı olacak. Bu durum moralinizi daha da yükseltecek. Fiziksel açıdan güçleniyorsunuz.

31 Ocak 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkilerin ön plana çıkması mümkündür. Bu ilişkileri yaşadığınız kişilerle herşeyi açıkça konuşabilir, aksaklıkları, tatmin edilmeyen ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi ifade edebilirsiniz. Bu sayede ilişkilerinizin zayıf olan yönlerini güçlendirmek için önemli adımlar atabilirsiniz.

31 Ocak 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 54' 45" R
Ay
Aslan
09° 42' 35" R
Merkür
Koç
28° 11' 55"
Venüs
Boğa
18° 09' 15"
Mars
Koç
10° 25' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 51"
Satürn
Balık
17° 41' 29"
Uranüs
Boğa
23° 09' 08"
Neptün
Balık
29° 17' 37"
Plüton
Kova
02° 04' 24"
Chiron
Koç
21° 24' 55"
Lilith
Başak
24° 52' 58"
True Node
Koç
14° 53' 35"
Son Güncelleme : 14/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>