Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişiyle bugün beraber olma şansını yakalayacaksınız ve beraber güzel bir gün geçireceksiniz.

İş hayatınızdaki olumsuzlar bir türlü bitmek bilmiyor. Bugünde amirinizle aranızda bazı tartışmalar geçecek vearkadaşlarınız sizi bu konuda yalnız bırakacaklar.

Parasal konulardaki son günlerde göstermiş olduğunuz başarıların neticesinde önümüzdeki günlerde rahat ve huzurlu günler geçireceksiniz.

Özel hayatınızı ailenize ve yakınlarınıza paylaşmaktan kaçının. Bu yüzden sevgilinizle büyük bir tartışmaya girebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi patlamaya hazır bir volkan gibi hissedebilir birlikte çalıitığınız insanlar üzerinde olumsuz bir izlenim bırakarakhayatınızda zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kıskançlık krizleri yaşayan eş ya da sevgilinizle anlaşmanız oldukça güç olabilir.

31 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 13:44 itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, evimiz, ailemiz, ihtiyaçlarımız, yerleşim yerimizle alakalı konular nedeniyle pek özgür değiliz. Bir yandanhayatında adımızı duyurmaya,sorunlarımız varsa bunları çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz, diğer taraftan istediğimiz gibi hareket edemiyoruz. Sorumluluklar yakamızı bırakmadığı gibi, bir çok işle aynı anda ilgilenme gerekliliği zorluyor. Bazılarımız,bulma peşindeler. Çünkü istediğimiz şeyleri yapabilmek için, işe ihtiyacımız var. Hemhem eğlence bir arada olmuyor tabii ki. Venüsün Aslan burcuna bugün geri dönüyor. Bu da gösteriyor ki, yaratıcı şekilde düşünmek, hemhem eğlenceyi bir arada yaşayacağımız şekilde plan yapmamız lazım. Yarım kalan işlerimizi bitirmeye çalışmakta yarar var. 31 Temmuz-6 Eylül tarihleri arasında Venüs, Aslan  burcuna gerileyecek. Bu uzun süreçte,hayatımızı gözden geçireceğiz. Neler yapmak istiyoruz, kimlerle çalışıyoruz, nasıl bir yerde görev alıyoruz, bundan memnun muyuz, bize uygun olup olmadığına bir bakacağız. Seçkinlik arzumuz iç dünyamızda, ilişkilerimizde bir hayli ön planda olacak. İş seçeneklerimize bir bakacağız. Belki gecikmeler, durgunluklar olabilir. Genelde bu zaman dilimi tatil için düşünülür. O zaman siz de en azından yorulan bedeninizi, ruhunuzu dinlendirmek bunu deneyebilirsiniz. Ancak kalacağınız yer hakkında bilginiz yoksa, bildiğiniz yere gitmek çok daha iyi olur. Bu uzun süreçte, çalışma hayatında genelde siz veya başkalarının sadece kendilerini merkez tutma arzuları gündemdedir. Bunlar söze dökülmez ama tavırlara, ilişkilere yansır. Sanatla uğraşanlar için bu dönem yaratıcı çalışmaları teşvik edicidir. Günün tüm enerjileri hepimiz için hayırlara vesile olsun. Kalben iyi niyet dileklerimle,

31 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda gelişen olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz. Düşüncelerinizdeki analiz yeteneği mükemmel. Ruhsal gelişiminiz için duygusal konulara gereksiniminiz var. Cildinize özen göstermeli, uyku düzeninizi sağlamalısınız..

31 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi ve ailenizi ilgilendiren konulara zaman ayırmanız gerekebilir. İş hayatınız ve aileniz arasında kalabilirsiniz. Eylül ayının ilk haftasına kadar aile ilişkilerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı rekabete, güç mücadelelerine ve fikir çatışmalarına açık olabilir. Kova burcunda meydana gelen dolunay olumsuz açılar altında oluşmuyor, hepimiz kendi burcumuza göre belli konularda sonuç elde edebileceğimiz bir süreçteyiz(burca göre detayları burç yorumlarında bulabilirsiniz). Toplum içerisindeki yerimizi sorgulayabilir, topluma bir faydamız var mı yoksa akışa göre mi ilerliyoruz sorularının yanıtlarını bulabiliriz. Yardımlaşma aktivitelerinde bulunan kişiler çabalarının boşa gitmediğini görebilirler. Bazı arkadaşlık ilişkileri dönüm noktasında. Duygusal hassasiyet yüksek. Dolunay özgürleşme arzusunu arttırabilir, yeni şeyler denemek veya mevcutve ilişkilerimize daha yenilikçi yaklaşımlar getirmek isteyebiliriz. Fikirler, ideolojiler, toplumsal olaylar, hümanist yaklaşımlar veya toplum olarak yardımlaşmayı gerektirecek gelişmeler ön plana çıkabilir. Hava, elektrik, elektronik, fizik, bilişim, uzay ve teknolojiyle ilgili konularda haberler, buluşlar ve gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

31 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişe ait konular tekrar önem kazanabilir. İkili ilişkilerinizde sabırlı davranmaya özen gösterin, farkındalığınızı arttırın. Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

31 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Partnerinizle çok fazla uyumlu çift olarak görünmüyorsunuz. Aslında romantik bir insansınız ama belli etme güçlüğü içindesiniz. Dışa dönmeye gayret edin. PARA: Mali konularınıza hiç kimseyi karıştırmak istemiyorsunuz ama bugün bu fikrinizden dolayı zorlanacaksınız. Olağanüstü inatçı görünüyorsunuz. Akıl almayı bilin. SAĞLIK: Sağlık için her şeyi deniyorsunuz ama önce moraliniz düzgün olmalı. Kendinizi üzmeyin.

31 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken yakın dostlarınız, partneriniz veya eşinizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugün ilişkilerinizde ılımlı davranmanız faydalı olacak. Mutlu yıllar.

31 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alınacak kararlar veya yaşanacak durumlar,hayatınızda bazı sorunlara neden olabilir. İşinize önem vermeniz gerekirken bu dolunay ailevi konuların öne çıkması söz konusu olabilir.

31 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile yaşantınızla ilgili sorunlar bugün gündeminizi oluşturacak. Sabah saatlerinde alacağınız bazı haberler harekete geçmenize neden olabilir. Gün içinde duygularınızı kontrol etmeye çalışacak ve tutarlı davranacaksınız. Sevdiklerinize karşı davranışlarınızda mesafeli olacaksınız.

31 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

31 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 02' 59" R
Ay
Koç
18° 02' 20" R
Merkür
Koç
20° 14' 10"
Venüs
Boğa
08° 08' 35"
Mars
Koç
04° 11' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 54"
Satürn
Balık
17° 04' 05"
Uranüs
Boğa
22° 40' 50"
Neptün
Balık
29° 04' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 53"
Lilith
Başak
23° 58' 51"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>