Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanla aranızda bazı fikir ayrılıkları olabilir ancak ikna etme gücünüz bugün ön plana çıkacak ve ilişkinizdeki dengeleri koruyabileceksiniz.

Bugünyerinizde her zamankinden daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz ve kendiniziarkadaşlarınıza ispatlamak için bazı girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Uzun zaman önce beklediğiniz para bugün elinize geçecek ve harcamalarınızda oldukça rahat olacaksınız. Bu durum sizde para harcama eğilimi yaratabilir.

Bugünlerde ailenizle alış-verişe çıkmak isteyebilirsiniz ve kendinizi kontrol edemeyip aşırı harcamalarda bulunabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü bugün oldukça neşeli ve enerjik bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte, Kendinize olan güven ve saygınız çevrenizi de fazlasıyla etkileyecektir. Kararlı davranışlarınız ve haklarınıza sahip çıkarak hareket etmeniz adeta yaşadığınız zorluklardan sonra ayağa kalkmanızın imkansız olduğu düşüncesinde olan kişilere vereceğiniz en güzel cevaptır. Adeta karanlık günlerin ardından doğan Güneş gibi yaşam sizin için yeniden şekillenmekte ve siz yaşanmışlıklarınızın ruhunuza kattığı derinlikleve özel yaşamınızda yenilenmektesiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 05:26 itibariyle etkili olacak Ay-Merkür olumlu görünümü, yeni haftamızın ilk etkili görünümüdür. Bu enerji, ailenizin üzerinizdeki baskınlığı, maddi anlamda dikkatli olmak zorunda kalışınız sizi bir hayli sıkabilir. Saat 08:43 Ay-Neptün görünümü, aşka yeniden şans vermemizi sağlıyor. -Evet belki yanıldım veya aradığımı bulamıyorum ancak aşksız da duramam  diyerek tutkularımızın  peşinden gitmemiz  için bizi  destekliyor. Bazen masumuz bazen de şüpheci. Ancak bütün bu halleriniz hoşunuza gidebilir. Doğal davranmaktan hoşlanırsınız. Saat 10:03 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, mesleki ve toplumsal anlamda bizi rahatsız eden, bazı kişilerle anlaşmakta zorlayan ve fazlasıyla özveride bulunduğumuz halde bir türlü ortaklaşa hareket edemediğimiz kişiler hakkında bir karar vermemizde yardımcıdır. işlemeyen, verimsiz ve pek de sağlıklı yürümeyen ne varsa, bunları devredışı bırakarak asıl faydalı olana yönelmemizde karşımıza fırsatlar çıkartır. Gerekli gereksiz arasındaki ayrımı gayet bilinçli şekilde yapmamızı sağlar. Böylece boş yere üzülmeyiz ve ağır yüklerden kurtuluruz. Yararlı olana yöneliriz, yararsız olan için zaman kaybetmemiş oluruz. Yeni haftanın hepimiz için uzlaşı, nezaket ve sevgi anlamında olumlu geçmesi dileğimle,

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevreniz yine çok kalabalık ve siz bu yoğunluğu seviyorsunuz. Üretmeyi sevdiğiniz için, sürekli koşturma halindesiniz. Durum böyle olunca her şeyi unutuyorsunuz. Performansınızın üstünde çalışıyorsunuz. İşinizi yaparken, yorgunluğunuzu fark etmiyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda çevrenizdeki kişilerin özel hedeflerine maruz kalabilirsiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda istediğinizi almanız veya beklentilerinizin karşılanması zor olabilir. Ancak, birkaç gün sonra olanaklarınız farklılaşabilir veya daha fazla seçeneğiniz olduğunu görebilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Parasal birikimlerinizi yönlendirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanarak ilerleme kaydedeceğiniz zamanlardasınız. Başkalarından alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebileceksiniz. Kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dayanışma içinde olmalısınız. Hislerinize ne kadar güvensenizde atlayabileceğiniz noktalar olabilir. Güvendiğiniz insanların fikirlerini alın.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte kariyer alanınız vurgulanırken, bu süreçte kariyerinizde yeni başlangıçlar yapmaya konsantre olabilir, kendi içinizde çalışmalarınız ve kariyer hedeflerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Mars'ın yeni aya karesi ile, aile büyükleri, kurumlar ve patronlarla ilişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken ve olası problemlerin size yansıyabileceği bir süreç sözkonusu iken, ilişkilerinizde ya hep ya hiç vurgusu ön plana çıkıyor olacak. Yeniay haftasında vereceğiniz kararlar, Satürn'ün Merkür ve Venüs ile yapacağı uyumlu görünümlerle desteklenirken, bu süreçte yabancı bir ülkeye gidebilir, yurtdışına yerleşmeyi düşünebilir, sizden uzak bir şehir veya ülkede olan birisi ile flört etmeye başlayabilir, basın yayın, müzik ve eğitim alanlarında daha çok para kazanabilir ve bunlardan faydalanabilir, hayatınıza katkısı olacak yeni eğitimler alabilirsiniz. Hafta genelinde ilişkilerinizde sorun olan konuları zorlamamak ve zamana bırakmak faydalıyken, sorunsuz devam eden ilişkilerde birçoğunuz bu süreçte evlenmeye karar verecek ve yalnız olanlarınız da yeni bir ilişkiye başlıyor olacaksınız.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişenve sağlık koşullarınızı derin psikolojik gözlemlerle, daha içsel olarak değerlendirmeye ve analiz etmeye başlayacaksınız. Alışkanlıklarınızı ve takıntılarınızı bu dönem içinde gözden geçirmek işinize yarayabilir.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk için yolculuklara çıkabileceğiniz gibi, yaratıcılık gerektiren alanlarda, hobilerinizde, sinema, tiyatro gibi konularda başarı elde etmeniz için size oldukça destek olacaktır. Ama yalnızsanız da oldukça romantik bir ilişki içine çekilebilirsinizde. Ya da en kötü ihtimalle bir tiyatroya, sinemaya sanatsal bir faaliyete katılabilirsiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 19' 08" R
Ay
Koç
22° 07' 27" R
Merkür
Koç
20° 27' 00"
Venüs
Boğa
08° 29' 07"
Mars
Koç
04° 24' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 49"
Satürn
Balık
17° 05' 26"
Uranüs
Boğa
22° 41' 47"
Neptün
Balık
29° 05' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 48"
Lilith
Başak
24° 00' 42"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 06/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>