Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birçok çıkış yolu var. Ama siz bunlara sırtınızı dönüyorsunuz. İlişkide alttan alıp ödün verme korkusu tarafları uzlaşmaz yapıyor. Ortak zevklerinizle yeniden başlayabilirsiniz.

Bağladığınızilişkileriyle daha sık görüşmeler size yarar getirebilir. Son zamanlarda yaşadığınız güvensizliği yenmeniz gerekiyor. Değişik düşünceler içine girebilirsiniz.

Zorlanacağınız bir gün olabilir, alacak ve borç konularında canınızı sıkacak uyarılar alabilirsiniz. Zamana bıraktığınız bazı birikmeleri çabuklaştırma ihtiyacı duyacaksınız.

Belli konularda kendinizle hesaplaşma fırsatlarınız olacak, değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir aile büyüğünüz gereksiz yere sizin için endişe duyuyor, bu endişelerini bugün de dile getirebilir. Son bir iki gününüzü birlikte geçirmeniz, sizinle ilgili kuruntularını ortadan kaldırabilir. Akraba çevrenizden sevindirici haberler alabilirsiniz. Bu haberler şimdilik sadece tek kişiyi ilgilendiriyor gibi. Ama yakın gelecekte bu ilginin içinde siz ve başkaları da olacaksınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler  Pazar günümüz,  burcunuzun son derecelerinde ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Saat 12:14 olana dek, uyku sorunu veya bir şeyleri kafanıza taktığınız için huzursuzluk duyabilirsiniz. Sabah uyandığınızda mutlaka kısa da olsa bir  yürüyüş yapın Ancak sorunları aklınıza getirmeyin. Rahat ve kendinizden emin bir şekilde güne adım atın. Çünkü siz güzelliklere layıksınız. Hepimiz kendimize iyi davranmalıyız. Saat 08:54 Ay-Jüpiter görünümü,hayatınızdan ailevi yaşantınıza kadar önemli konularda, derinlemesine tahlilde bulunmanın doğru olacağını gösteriyor. Bir hayli tutkulusunuz. Başarı, alkışlanmak, yeni bir şeyler yapmak arzunuz bir hayli yüksek. Saat 12:14-15:24 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Aileniz veya sevgilinizin, size anlayışlı bir şekilde yanaşması gerekir.  Çünkü ani bir tepki gösterme veya tümüyle yalnız kalma ihtiyacınız  yoğundur. Bu zaman dilimi içinde,  şu  meseleyi halledeyim, problemi kökünden halledeyim demeye kalkışmayın. Kendinizle yakından ilgilenin. Bazen bir şeyleri toparlamak için güce ihtiyacımız olur. O zaman Ay-Boşlukta siz de güçlenmek için kendinize gülümsemeyi unutmayın. Saat 15:24 itibariyle etkili olacak Ay-Yay burcu parasal anlamda güce susamışlığın işaretidir. Düşündüğünüz yenilikler için bu saatlerde kafanızın içinde hesaplar yaparsınız. Saat 16:48 Ay-Venüs görünümü altında benim tavsiyem, bir anlık heves ve dürtülerinizin esiri olup, mesleki ve ilişki konularında yanlış adımlar atmayınız.  Durup bekleyiniz ve temkinli bir şekilde hareket ediniz. Saat 21:55 Ay-Güneş görünümü, her şeyden uzak durmak, kendi kafanıza göre takılmak, sorumluluk almak istemediğinizi işaret ediyor. Sürekli bir şeylere mecbur olmak sizi yorabilir. Bize huzur sunan, sevgiyle gönlümüzü okşayan, ruhumuzu canlandıran insanlarla bir arada olmamız dileğimle,  

26 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok gezerek bir konuyu araştırarak öğreniyorsunuz. Tecrübelerini sizin kadar iyi kullanan çok az insan vardır. Fikirlerinizi çoğaltarak çevrenize yardım edebileceğinizi farkındasınız. Fakat bugün, dağılabilir ve çevrenize ters düşebilirsiniz. Umursamaz tavırlarınızla, çevrenize meydan okumaktan vazgeçmelisiniz. Satürn'den son bir destek alma dönemindesiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda istediğinizi almanız veya beklentilerinizin karşılanması zor olabilir. Ancak, birkaç gün sonra olanaklarınız farklılaşabilir veya daha fazla seçeneğiniz olduğunu görebilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son günlerde sizi uğraştıran pek çok durum olmuş olabilir. Akşam saatlerinde aradığınız desteği daha kolay bulabilirsiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz konusunda insanlardan yardım alabilirsiniz. Oldukça verimli bir gün olacak sizin için.

26 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde bulunduğunuz çevrelerde ve ikili ilişkilerinizde daha çok agresif ve baskın bir tavırda görülebilirsiniz. Aile ve kurumlar başta olmak üzere ikili ilişkilerde daha sakin yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs, arkadaşlık alanlarınızda gerilemesine başlayacak. Eski arkadaşlarınızla kontaklarınız artabilir. Organizasyona ve gruplara dayalı işlerinizde ay sonuna kadar sorunlara ve aksiliklere açık olacaksınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün aşk hayatınızı etkileyecek olaylara işaret etmekte. İlişkisi devam eden Akrep'ler için dışarıdan gelecek etkilere çok açık bir süreç bu dönemde birlikte olduğunuz eş yada sevgilinizin tutumu çok önem taşımakta. Ya tam anlamıyla sizin yanınızda olacak birlikte mücadele edeceksiniz. Ya da hazırlanan oyunun içine düşecek ve sizi kaybedecek. Fazlası ile dikkat edilmesi gereken bir dönem. Yine bu dönemde bekar Akrep'ler sizden yaşça büyük bir insanın yoğun ilgisi sizi yeni bir o kadar da dikkat edilmesi gereken bir ilişki içine sokabilir. Sezgilerinizin sesine her zamankinden daha fazla kulak vererek hareket etmelisiniz. Biraz kendinize zaman ayırın ve sessiz bir yerde kafanızı dinledikten sonra kararlar alın.

26 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

26 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 01' 22" R
Ay
Koç
17° 37' 49" R
Merkür
Koç
20° 12' 54"
Venüs
Boğa
08° 06' 32"
Mars
Koç
04° 10' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 30"
Satürn
Balık
17° 03' 56"
Uranüs
Boğa
22° 40' 44"
Neptün
Balık
29° 04' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 47"
Lilith
Başak
23° 58' 40"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>