Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusundaki birtakım inançlarınız, tesadüflerin getireceği hoşluğa engel olamayacak. Bugünlerde ilginç tesadüfler dikkatinizi çekebilir, bunlara ilgisiz kalamayabilirsiniz.

İş hayatınızdaki umutlarınıza bugünlerde sıkı sarılmanız gerekiyor. Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak. İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu sıralar olumsuz anlamda, biraz da olsa, etkilenebilir.

Bugün gelirinizin yetersizliği ile alakalı bir görüşmeniz olabilir. Bu görüşmede şansınız yüksek. Son harcamalardan sonra tekrar doğrulmanız biraz zamana bağlı olacak.

Kolay onarılabileceğini sandığınız zedelenmiş ilişkilerde biraz zorluklarınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde Ay burcunuzda ilerlemeye devam ederek, size güç ve cesaret vermeyi sürdürüyor. Girişimci ruhunuzu ortaya koyabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise maddi konular ön plana geçebilir, alışveriş ve harcamalar söz konusu olabilir.

8 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 00:57 Ay-Jüpiter kavuşumu burcunuzda gerçekleşiyor. Bu sizin attığınız her adımı derinlikli gözden geçirmenizi sağlıyor. Kazanmak adına hırslısınız. Kişiliğinizi güçlendiren ve hayatınızın kontrolünü ele almanızı sağlayan bir etki. Bu saatlerde güven duygunuz gayet yüksektir. Saat 10:16-16:53 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde geçmiş gözlerinizin önünden bir film gibi şeridi gibi geçer. Bazen garip bir yalnızlık duygusu üzerinizde hakim olabilir. Hayat sanki bir tiyatro sahnesine benzemektedir. Oyuncular bellidir ancak senaryonun sonunu kestirmek oldukça güçtür. Acı bir gülümseme kimi zaman dudaklarınızda belirir. Artık ne olursa olsun, hiçbir konuda özellikle ilişki mevzularında karşınızdaki kişiyi iyice tanımadan iyi niyetli düşünmeyeceğinize dair kendinize söz verebilirsiniz. Saat 16:53 Ay-Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu enerji, parasal anlamda güçlü, rahat, zengin olma arzunuzun işaretidir. Düşündüğünüz bir yenilik veya istediğiniz bir şeye sahip olmak sizin için son derece önemlidir.

8 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınız sizi bambaşka yerlere götürebilir. Bugün alacağınız bir haber yüzünden büyük bir gerilim içine girebilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek ve seyahate çıkmak üzere harekete geçeceksiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili ani ve beklenmedik bazı sorunlar oluşabilir bununla ilgili bazı tedavi yolları uygulamak durumunda kalabilirsiniz. Eğer sürekli kullandığınız ilaçlarınız var ise bunları kullanmayı ihmal etmemeli, iyileştim düşüncesi ile hareket etmemelisiniz. Bugün ofis arkadaşlarınız ve gündelik yaşamınızı sürdürdüğünüz kişilerle aranızda bazı yanlış anlaşılmalardan doğan sorunlar yaşayabilirsiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların üzerine zaman harcayabilirsiniz. İşlerinizle ilgili yeni niyetleriniz olabilir. Sorumlu olduğunuz konuda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Öğleden sonra parasal konular gündeminizi daha fazla meşgul edebilir. Kişisel konularda daha fazla emek sarf etmelisiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz. İnsanlar sizin duygusal ve iyi niyetli davranışlarınızdan faydalanmaya kalkabilirler. Yaşınız ve konumunuz ne olursa olsun, maddi konularda duygusal düşünmek; ruh halinizden kaynaklanan ani kararlar vermek veya dikkatsiz davranmak; sizlere sadece maddi manevi kayıplar yaşatacaktır. Farkında olmadan yakın çevreninizin olumsuz etkisinin çemberi içine girdiğinizi anlayacak ve kendinizi baskı altında tutuluyor gibi hissedeceksiniz. Hani bir söz vardır. 'Doğru zaman. Doğru yer. Doğru insan.' diye; bugün madalyonun saklı yönünü keşfetmiş olsanızda duygusal geçişlerinizin etkisi ile fevri davranışlardan uzak durmanız hayrınıza olacaktır.

8 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi geliştirecek ve sizi çok iyi hissettirecek çalışmalar, seminerler ve etkinliklerde yer alabilir, kendinizi ve enerjinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Sizi rahatlatacak para girişleri yaşayabileceğiniz bugün, akşam saatlerinde aşk hayatınızda duygusal olarak incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz

7 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda başkalarını düşünmeden hareket etmek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber yapacağınız geziler sizi rahatlatabilir. Yakın çevrenizi evinizde de ağırlayabilirsiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici ev ortamınızda ani kararlar almanıza neden olur. Bir anda taşınma kararı alıp ev aramaya başlayabilirsiniz. Yeni bir çevreye girmek yeni kişilerle haşır neşir olmak gündeme gelebilir. Değişime hazır olun.

8 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özellikle hafta başında arkadaş sohbetlerine katılıp eğlenmek en önemli gündeminiz olabilir. Eğer kardeşleriniz varsa, bu hafta onlarla dolu geçebilir.

8 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 58' 03" R
Ay
Yengeç
27° 29' 55" R
Merkür
Koç
27° 04' 04"
Venüs
Boğa
16° 56' 57"
Mars
Koç
09° 40' 12"
Jüpiter
Boğa
26° 59' 59"
Satürn
Balık
17° 37' 15"
Uranüs
Boğa
23° 05' 44"
Neptün
Balık
29° 16' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 42"
Chiron
Koç
21° 21' 52"
Lilith
Başak
24° 46' 27"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 13/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>