Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun kişisel yaşamının gereği olan ayrılıklara alışmaya çalışmalısınız. Sevgilinizin bu anlayışa ihtiyacı var. Önümüzdeki günlerde kısa da olsa, yeni bir özlem daha yaşayabilirsiniz.

Bu günlerdeortamınızda topluca yaşadığınız bazı endişeler tadınızı kaçırıyor. Ama bu anlamda kötü bir sürprizleriniz yok. Günlük sorunları biraz daha umursamaya çalışın.

Önümüzdeki günlerde sıkıcı bir para tartışmanız olabilir. Küçük yatırımınız size uzun zamandır bir şey kazandırmıyor. Bu parayı daha hareketli bir alana kaydırmayı düşüneceksiniz.

Özel bir konudaki rahatsızlığınızın süreklilik göstermemesi sizi gevşetmemeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu etkiler altında olacağınız ve yaşamdan zevk alacağınız bir gündesiniz. Oldukça enerjiksiniz ve bu enerjinizi iyi kullanabileceksiniz. Kişisel zevklerinizi gerçekleştirmek için bazı fırsatlar yakalayacaksınız ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle birlikte güzel zaman geçirmek şansınız olacaktır. Duygusal konularda şanslı bir gündesiniz ve bu yönde girişimlerde bulunabilirsiniz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmayın.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:36 Ay-Mars görünümüyle cumartesi günümüz başlıyor. Sorumlulukların altını çizerken sizi sistemli çalışmaya, ayrıca gerçekçi düşünmeye sevkediyor. Saat 07:37 Ay-Neptün olumlu görünümü, olayların sonuçlarını rüyalarınız veya farklı bir yolla hissetmenizi sağlayabilir.  Ancak parasal konularda,  kime ne verdiğinizi ve kimden ne aldığınızı iyi biliniz. Çıkarlarınız konusunda akıllıca hareket etmek en doğrusudur. Boyunuzu aşan borçlar altına girmeden önce çok iyi düşünmek gerekir. 11 Nisan saat 18:28-8 Mayıs  saat 01:52 arasında Venüs-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. İlişkiniz başta olmak üzere arkadaşlıklar, sosyal hayat, kariyer yaşamı gibi geniş alanda kolayca yön değiştirmenize neden olabilir. Biriyle beraberliğiniz sürerken, diğer bir kişi de ilginizi çekebilir. Ancak bu geçici bir arkadaşlık, yazışmak, konuşmak anlamındadır. Bu geçişi yöneten Merkür, 15 Nisan tarihine kadar Koç burcunda ilerlediği için, hızlıca bir ilişkiye başlamak, problemli bir ilişkiyi sonlandırmak gibi durumlara neden olabilir.  Sosyal çevreniz aktif hale geldiği için, bir anda yeni biriyle tanışabilirsiniz. 15 Nisan sonrası ise, bu ilişkinin devam edip etmeyeceği yönünde durum belli olur. Saat 19:32 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, büyümek, gelişmek, dönüşmek isteğimizi yükseltiyor. Bizi derinliklerimizle temasa geçiriyor. Elimize batanları, yüreğimizi acıtanları temizleyip yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ancak bunun kolay olmayacağının da farkındayız. Saat 21:41 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, özgürlüğünü hiçbir şeye değişmeyecek olan bireyin, istemediği bazı durumlar karşısındaki isyanıdır. Çünkü artık rutin bir yaşamın içinde soluklanması mümkün değildir. Bir işaret beklemektedir. İşte bu işaretin gecikmesi onu yormakta hatta kimi zaman öfkelendirmektedir. Cumartesi gününüzün en keyifli, en mutlu, en eğlenceli şekilde geçmesi dileğimle,

11 Nisan 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yüksek ideallerinize kanalize olmuş durumdasınız. Bugün, kişisel enerjinizi ve araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarmak için, hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Yollarla ilgili planlar yapacak ve özgürlük duygusu içinde hareket edeceksiniz. Öğrenmeye karşı duyacağınız istek karşısında, bazı seminer ve kurslara katılacaksınız.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir. Şu an için bu durumun farkında olmasanız da, yakında ipuçları yüzünü göstermeye başlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay'ın olumlu açıları günün rahat akışını ve belli işlerde ilerleme şansını arttırıyor. Ancak, verimli geçen gün, akşam saatlerinden itibaren daha gergin ya da güç koşulları destekleyen bir hal alabilir. Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almak gerekebilir. Bugün İkizler burcuna geçen Venüs, 9 Mayıs'a kadar, aşk hayatımıza duygularımızdan çok, mantığımızın yön vereceği, ilişkilere daha yüzeysel yaklaşacağımız ve entelektüel anlamda bizi doyurmayan ilişkilere ilgimizi yitireceğimiz renkli ilişkilerin gündeme gelebileceği bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde yeteneklerinizi kullanmaya bakmalı ve parasal alanda daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Belirli fırsatlar ve gelirlerinizi arttırabileceğiniz imkanlar var. İş hayatında gösterdiğiniz çaba ciddi sonuçlar getirebilir. Ayrıca bu dönemde yakın çevreniz çok daha canlı ve iletişim, hareketlilik dikkat çekmekte. Sözlerinizde daha dengeli olmaya bakmalısınız. Bazı elde olmayan ve sizi duygusal açıdan yıpratacak konular ortaya çıkabilir. Özellikle ailevi konularda daha önlemci olmak faydalı olacak.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş ortamında kendinizi iyi hissetmenize neden olacak cümleler duyup özgüveninizi tazeleyeceksiniz. Alçak gönüllüğünüzü korumalısınız.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi ve finansal konularda problemlere açık bir gün geçirdiğiniz için, fazladan harcamalardan kaçınmanız ve yüklü borçlara girmemeniz bugün için önemlidir. İlişkilerinizde karşı tarafı eleştirebilir, kaygılarınızı doğrudan aktarabilirsiniz ancak bu bir fayda olmaktan ziyade sizi yıpratan bir davranış olacağı için, olayları gözlemleyip, sürece güvenmeniz size iyi hissettirecektir.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

11 Nisan 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 03' 44" R
Ay
Terazi
01° 07' 49"
Merkür
Boğa
03° 39' 51"
Venüs
Boğa
23° 27' 03"
Mars
Koç
13° 41' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 48"
Satürn
Balık
17° 59' 14"
Uranüs
Boğa
23° 24' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 38' 03"
Lilith
Başak
25° 21' 36"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>