Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Epey heyecanlı bir ilişki içinde olduğunuz tahminleri yapılıyor. Uzun bir aradan sonra bu sizin hakkınız. Yine de koptuğunuz beraberliğin bazı sancılarını yaşıyorsunuz. Bunun nedeni ilişkiyi koparanın siz olmayışı. İçinizdeki sandığınız gibi bir aşk kalıntısı değil, tamamen haksızlığa uğramışlık duygusu.

Bazı sorunlarınız var. Ama oldukça serinkanlı karşılıyorsunuz. Buradan da yeni yaşadığınız aşkınyaşamınıza kadar ışıdığı anlaşılıyor. Yarından itibaren beklediğinizin üstünde bir çalışma temposunun içine gireceksiniz.

Uzakta bir veraset işi görünüyor. Bunun haberini alınca yepyeni planlar yapmaya başlayacaksınız. Ufkunuz geniş olduğundan gelen para bazı planlarınızın altını imzalayacak. Sevineceksiniz.

Size yakın biri sandığınız kadar iyi niyetli görünmüyor. Hayatınızı etkileyebilecek konumda olmasa da dikkate alınmaya değer.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdikleriniz sizinle ilgili bir sürprizin hazırlığı içersindeler. Bayağı duygulanacaksınız. Bu günlerde sizi bulup yakalayabilmek hayli zor. Dostlarınızın böyle bir şikayeti var. Bir sağlık sorunuyla uğraşıyorsunuz. Belki bir uzmana görünmeniz gerekebilir. Aile içinde herkesi sevindirecek bir mutluluğunuz var. Bunu bu akşam kutlayabilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:50 Güneş-Satürn görünümü, maddi açıdan kritik durumlara işaret edebilir. Çocuklarınız, aşk hayatınız veya bazı meseleleri halletmek için güce ihtiyaç duyabilirsiniz. Bir şeyleri elinizde tutmakta, anlamakta zorluklar da yaşanabilir. Fakat bütün bunlar aslında kendi gücünüzü, ne yapmanız gerektiğini tespit etmenizi sağlayabilir. Siz endişeye teslim olmadan, mantıklı ve sakin şekilde olan bitene bakarsanız, çözüm bulmanız kolaylaşır. Bir hafta öncesi yaşanan durumlar tekrar karşınıza çıkabilir. Bunlara bir daha bakmak gerekebilir. Saat 09:25 itibariyle, İkizler burcunda oluşacak sondördün, dış dünyanın daha eğlendirici, sürükleyici güzelliklerini yaşamak isteyebilirler. Bu her zamanki gibi, yeni insanlar tanımak amaçlı olabileceği gibi, hobilerinizle ilgilenmek tarzında da gelişebilir. Yeni bir çevre edinmek amaçlı sohbetlerde bulunabilirsiniz. Yalnız şunu baştan söyleyeyim ki, bunlar sadece oyalanmak amaçlı geçici uğraşılardır. Çabucak sıkılabilirsiniz. Hele bazı insanlarla tanışma durumunuz olursa özellikle dikkatli olmalısınız. Sizin ne kadar sıcakkanlı ve eğlendirici biri olduğunuzu biliyoruz. Ancak bugün yeni biriyle tanışırsanız, buluşursanız karşınızdaki kişiyi iyice gözlemleyiniz. Saat 10:47 Ay-Satürn karşıtlığı, aşk hayatınız, çocuk meseleleri, sosyal yaşantınız, yatırımlarınız, borsa ve spekülatif konularında belli bir dirençle karşılaşabileceğini işaret etmektedir. Ancak bunu, engellenmişlik gibi düşünmek yerine, durumunuzu daha ciddiyetle gözden geçirmek yönünde bir fırsat olarak görmeniz daha yararlı olur. Sorumluluklarımızı göz ardı etmeyeceğiz. Saat 11:25 Ay-Venüs olumlu görünümü, çekiciliğinizi bir hayli yükseltiyor. Kendinizi istediğiniz şekilde ve dikkatleri üzerinize toplayacak biçimde ifade edebilirsiniz. Saç renginizi değiştirmek, güzel bir kıyafet almak, değişiklikler yapmak moralinizi yükselticidir. Saat 15:44 Ay-Jüpiter görünümü, bir alacağınızı tahsil edeceğinize, bir dosttan gelen güzel bir habere işaret olabilir. Sizi rahatlatır ve moralinizi yükseltir. Saat 21:36-14 Eylül saat 01:12 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Zamanı kendi akışına bırakarak yaşamakta yarar var. Ne fazla bir müdahalede bulunalım ne de bizi zorlayabilecek konuları kafamıza takalım. Gününüz keyifli paylaşımlara, güzel haberlere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır her işi sıradan bulan Aslan burçları için yenilik arayışı kaçınılmaz olacak. İletişim cihazlarına dikkat!

13 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde baskı ve manipülasyon riskine karşı dikkatli olmalısınız.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ümitlerinizle ilgili yeni planlamalar yapacağınız bir gündesiniz. Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızla ilgili değişiklikler olabilir. Sevdiğiniz şeylerle ilgili başkalarından destek alabilirsiniz. Bazı işlerinizde alternatif planlar uygulamanız gerekebilir. Kişisel konularınızda daha baskın davranabilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

nnMaddi konular bugün ön plana çıkacak. Özelliklehayatındaki parasal meselelerle ilgilenmeniz mümkün. Eğer gayrimenkul alımı veya satımıyla ilgili faaliyetlerde bulunursanız, maddi açıdan kârlı çıkabilirsiniz. Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

13 Eylül 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizle olan bağlantınız gayet olumlu. Yakın çevrenizden karşınıza gelecek olan fırsatlar sizi çok mutlu edebilir. İletişimsel işlerinizde başarıyı yakalayabilir ve planlarınızı devreye sokabilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizi temel bir yapıya oturtmak isteyeceğiniz bir güne merhaba diyorsunuz. Evlenmeye karar verebilir, eğer evliyseniz evliliğinizi her yönüyle gözden geçirmeyi tercih edersiniz. Çocuklarınızın geleceği ile ilgili plan yapmak istersiniz. Çocuklarla ilgili bu dönemde birkurabilir, kısa sürede kararlı bir şekilde geliştirirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla birlikte geçireceğiniz sosyal açıdan aktif bir gün sizi bekliyor. Sıradışı, yenilikçi fikir ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Sosyal organizasyonlara, davet ve toplantılara katılabilirsiniz.

13 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 26' 30" R
Ay
Aslan
16° 25' 33" R
Merkür
Koç
28° 51' 03"
Venüs
Boğa
18° 49' 45"
Mars
Koç
10° 50' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 37"
Satürn
Balık
17° 43' 50"
Uranüs
Boğa
23° 11' 03"
Neptün
Balık
29° 18' 26"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 37"
Lilith
Başak
24° 56' 37"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>