Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşk hayatınız oldukça karışık, kararsızlık içerisinde bocalıyorsunuz. Sevdiğiniz insanda bulamadığınız ilgiyi başkalarında aramak sizi duygusal açıdan yıpratıyor.

İşinizle ilgili alacağınız kararları hayata geçirmek için hızlı davranmanız gereken bir gündesiniz. Bugün bol boltoplantılarına katılacak, işinizle ilgili yeni bağlantılar kurmaya çabalayacaksınız.

Kısa zaman önce gelirinizde beklemediğiniz bir artış oldu . Bu artış sayesinde ekonomik olarak oldukça rahatladınız. Bütçenizde gözle görülür bir iyileşme görülüyor.

Sağlığınıza dikkat etmeli kendinizi yorucu faaliyetlerden sakınmalısınız. Çevrenizde sırlarınızı söylediğiniz insanlara dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedefinize ulaşmanız gün geçtikçe daha da güçleşiyor. Bu hedefe tek kendi çabanızla, destek almadan ulaşmak istemeniz yolunuzu uzatıyor olabilir. Oysa destek almak ve bu konuda ikna etmek durumunda olduğunuz insanlar yok değil. Son zamanlarda edindiğiniz bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bu konuda sizi hareketlendirebilir.

15 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, ilişkinizle ilgili konularda geleceğinizi düşünmeye sizi çağırır. Bu beraberlikten memnunsanız yola devam edersiniz. Eğer sorunlar varsa, oturup nedenleri üzerinde düşünürsünüz. Eğer bekarsanız, ilişki tercihlerinizi gerçekçi bir şekilde ele almalısınız. Gökyüzündeki diğer oluşumlar gösteriyor ki, bizler bu Tutulmada hassasiyet içindeyiz. Kime güveneceğimize, kiminle hayatımızı sürdüreceğimize, mevcut durumumuza mantıklı değil duygusal bakıyoruz. Tamam belki güvenmek istiyoruz. Fakat yanlış olduğunu bile bile devam ediyoruz. Gizli bir ilişki yaşıyorsak, hem şikayetçiyiz hem de sürdürüyoruz. Oysaki gerçekler ortada ise, görmezden gelemeyiz. Yenilenmek lazım. Yeniden bir bakmak lazım. Bu Tutulmada finansal,ve sağlıkla ilgili konular da önem taşıyor. Ağır yüklerin altında ezilmemek lazım. Sorumluluk bilinciyle hareket ederken, hakkımızı kimsenin yemesine izin vermememiz gerekiyor. Birilerine güvenmek güzeldir ancak söz ile değil sözleşmeye dayalı çalışmak en doğrusudur. Bu Tutulma hepimizin hayatında olumlu değişimlere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önder olmak için sosyal çevrende yaptığın baskı, bazen eleştirilerin de ağır olmasına neden oluyor.

15 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden beklentileriniz ve hayattan istedikleriniz bugün yüksek dozlara kadar çıkabilir, olmayacak hayallerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Geçmişin muhasebesini yaparken o zamanın şartları üzerinden değerlendirmede bulunmanız,kimseye haksızlık etmeden yol almanıza yardımcı olacaktır. Kariyerde kandırılma ve yalancılık konularına karşı dikkatli olmalı, finansal ortaklıklarınızla sonu belli olmayan problemlere karşı ekstra uğraş sarf etmelisiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizle ve ortaklıklarınızda kararsızlıklar ya da belirsizlikler olabilir. İlişkinizde bir takım gelgitlerin yaşanması mümkün. Uğraştığınız işlerde gelişme kaydetmek zor olabilir. İletişimde net olabilmeniz önemli. Yanlış anlaşılmalardan ötürü bazı münakaşalar yaşayabilirsiniz. İlgilendiğiniz bazı konuları bırakmak noktasına gelebilirsiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatı, evlilik, işbirlikleri, sözleşmeler, ittifaklar, rekabetler, çatışmalar, mahkeme ve yargılama ile ilgili konularda etkili olacak sizler için. Bu alanlarda yaşanacak pozitif ya da negatif gelişmeleri önemsemeli ve ihmalkar davranmamaya özen göstermeli duygusallık ya da kızgınlıkla hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kalabalık ve sosyal ortamlarda bulunarak, davetlere ve organizasyonlara katılabilir, arkadaş çevrenizle keyifli zaman geçirebilir vehayatınız ile özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden beklediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal yönlerinizi dış ortamlara bağlı işlerinizde gösterebilirsiniz. İletişim konusunda olumlu bir gün geçireceksiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa vadeli planlar güldürebilir.

15 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerde dananın kuyruğu kopuyor. Zira Kova burcunda bugün meydana gelen Güneş Tutulması gizli düşmanlar, ortaklıklar ve özel hayatınızdaki ilişkinizi anlatan 7. evinizde meydana geliyor. Eski ilişki kalıplarından kopma zamanı ya da insanlarla aranızdaki problemleri çözmek için konunun derinliklerine parmak basarak adeta yenilenirsiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her türlü sosyal faaliyette yer alma şansınızın olduğu bir gündesiniz. Olasılıkla, arkadaşlarınızla birlikte katılabileceğiniz, eğlence içerikli aktiviteleri tercih edeceksiniz. Bu aktiviteler esnasında, cebinizdeki tüm parayı harcamamaya çalışın.

15 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 06' 07" R
Ay
Oğlak
20° 44' 49"
Merkür
Koç
16° 46' 20"
Venüs
Boğa
00° 35' 22"
Mars
Balık
29° 28' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 46"
Satürn
Balık
16° 32' 46"
Uranüs
Boğa
22° 19' 41"
Neptün
Balık
28° 53' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 24"
Lilith
Başak
23° 18' 03"
True Node
Koç
15° 21' 53"
Son Güncelleme : 30/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>