Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. Onunla ilgili her gün yeni bir güzellik keşfediyorsunuz. Bu keşifler sizi çok heyecanlandırıyor. Onun da gözü sizden başkasını görmüyor.

İş hayatınızdaki dostlukları çok önemsiyorsunuz. Arkadaşlarınızla yaşadığınız dayanışma işlerin daha kolay yapılmasını sağlıyor. Bu uyumu bozan bir kişinin varlığı sizi rahatsız ediyor.

Bir yakınınıza almak istediğiniz biraz pahalı bir hediye bütçenizi sarsacak gibi görünüyor. Siz de bu yüzden kararsızsınız. Bugün yeni fiyat araştırmaları yapabilirsiniz.

Önsezileriniz kuvvetli. Güvenmediğiniz kişiyi dikkatle izleniminiz yararlı olabilir. Henüz bir hatasını görmediniz ama çok yakında görebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnatçılığınızyaşamınızda çok işinize yarıyor ama özel hayatınızda da böyle davrandığınızda çevrenizdekileri bunaltıyorsunuz. Başkaları için kapanmış olan bir mevzu sizin için kapanmış olmuyor. Üzerinden uzun zaman geçmiş bir olayı bugün yine gündeme getirebilir ve bu yüzden eleştirilebilirsiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 16 Kasım saat:01:21-1 Ocak 2019 saat:05:20 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Mars, genel ifadesi gereği, yapmak istediklerinizi, hedeflerinizi veya içinde bulunduğunuz durumu başkalarına bağımlı şekilde çözmek yerine, kendinize güvenerek halletmeniz gereken zaman dilimidir. Yatırımlarınızda, ilişkilerinizde, parasal alışverişlerde, mutlaka dikkatli olmak, dağılmamak ve iyi niyetinizin sınırlarını bilmek lazımdır. Eğer arkanızda güçlü bir ortağınız, aileniz veya karşılıksız bir şekilde size yardım edecek bir insanınız varsa ve siz de bu yardımlaşmaya açıksanız, bu süreci kolaylıkla geçirirsiniz. Ancak Aslanın gururunu biliyoruz. Buna fazla izin vermeyecektir. Benim tavsiyem bu seyir süresince gerçekçi bir şekilde hedeflerinizi gözden geçirmenizdir. İhtiyaçlarınızı karşılamada bütçenize göre hareket etmek faydalı bir yoldur. Hesabınızı bilmenizde, gereksiz alışverişlerden kaçınmanızda, kredi kartlarınıza, ödemelerinize dikkat etmenizde yarar var. 16 Kasım 2018-4 Haziran 2020 tarihleri arasında etkili olacak Yengeç-Oğlak düğüm geçişlerinde, psikolojik ve bedensel sağlığımıza özen göstermek durumundayız. Hayat bir takım zorlukları, sorumlulukları karşımıza çıkartabilir. Sürekli bunları yükleneceğim derken, kendinizi ihmal edebilirsiniz. Bu bedeninize ve ruhunuza zarar verir. Tabii ki işimizi gücümüzü üstümüze düşenleri yapacağız. Bundan kaçamayız. Planlı, programlı yaşamamız gerekebilir. Bir şeyler bizi belli bir görev ve sorumlulukla baskı altına alabilir. Fakat biz kendimize önem vermeliyiz. Bizim de ihtiyaçlarımız var, bizim de beklentilerimiz var. Sadece dışarıya kulak verip, kendi iç sesimizi bastırır, duymazdan gelirsek, bunun ne diğerlerine ne bize faydası olmaz. Mesleki açıdan bir rehber, danışman, ev ve aileyle ilgili konularda uğraşan uzman olabilirsiniz. Böyle bir mesleği de seçebilirsiniz. Böyle durumda bile, kendinize önem vermelisiniz ki, insanlara yardımınız mümkün olsun. Bir de önemli nokta, bu süreçte, işimizi, ailemizi veya günlük yaşamda birilerini yönetemeyiz. Aman beni sevsinler diye sürekli sorumluluk alamayız. Her şeyden kendimizi sorumlu hissedemeyiz. Olur insanız, başarısız da olabiliriz. Belki de hiç istemediğimiz bir işi yapıyoruz. O zaman asıl istediğimiz bir işi yapmalıyız. O zaman yaptığımızdan zevk alırız, doyuma ulaşırız. Kaygılarınızı içinize atmayınız. Bu sizi zayıf düşürür. Yeri geldiğinde paylaşın. Rahatlarsınız.

16 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren mücadele gezegeni Mars, su burcuna geçiyor. Kendine zaman ayırmak istiyorsun. Ancak bir taraftan da çalışmak istiyorsun. Kendini çalışarak çok daha iyi hissedebileceğin bir gündesin. Bazı işlerinin hız alması sana bağlı olacak. Yeni bir sayfa açtığın kararlarının arkasında durman gerekebilir. Gerekiyorsayerinde bölüm değiştirmek ya da istifa etmeyi göze alabilirsin. Öğrenci isen tüm becerini göstermek ve daha yüksek bir başarı için gireceğin kurulda etkili bir rol almak isteyeceksin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinin bazı sorun ve kaygılarına çözüm üretebilirsin. Güçlü duruşun aranızdaki bağın güçlenmesini sağlayacak. Son zamanlarda hareketsiz kaldığını ve hantallaştığını düşünerek yoga, plates gibi alanlara yönelebilirsin.

16 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre, kardeşler veya akrabalarınızla olan iletişimlerinizin oldukça aktif olacağı bir gün. Önemli bir haber alabilirsiniz ya da birine önemli bir haber vermek zorunda olabilirsiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal konularda sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı özenli davranmalısınız. Akşam saatleri sizin için daha rahat geçebilir.

16 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğlenceli organizasyonlar düzenlemeye çalışıyorsunuz. Dostlarınız arasında örnek teşkil eden bir görünümdesiniz. Ancak yorgunluğunuz gittikçe artacak.

16 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs retrosunun bugün son bulmasıyla birlikte, yakın çevrenizle, komşu ve kardeşlerinizle olan ilişkileriniz biraz daha rahatlayabilir, eğitimle ilgili konulara daha fazla ilgiyle yaklaşabilir, sözgelimi daha rahat ders çalışabilirsiniz.

16 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu artan su elementi kafa karışıklığına yol açabilir. Yönsüzlük duygusu artsa da öze dönüp kendinizle meşgul olabilirsiniz. Vücüdunuz yorgun düşebilir, ani rahatsızlıklar olası. Sağlığınıza dikkat edin.

16 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak paylaşım alanınıza yerleşen Balık burcundaki Mars, sene sonuna kadar yatırımlarınızdan istediğiniz verimi almanıza engel koyabilir. Vergi, sigorta gibi konularda beklenmedik ödemelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Sağlık konusuna dikkat edin, kalbinizi kontrolden geçirin. Sevdiklerinize doya doya vakit ayırın.

16 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

16 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 22' 39" R
Ay
Balık
07° 49' 53"
Merkür
Koç
18° 22' 08"
Venüs
Boğa
04° 44' 51"
Mars
Koç
02° 04' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 06"
Satürn
Balık
16° 50' 19"
Uranüs
Boğa
22° 31' 17"
Neptün
Balık
28° 59' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Başak
23° 40' 31"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>