Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönül ilişkinizde güzel gelişmeler olmakta. Sevgiliniz size her konuda destek ve sevgisini göstermek için her şeyi yapıyor. Bugün romantik zamanlar geçirebilirsiniz.

İşinizle ilgili konularda son derece isabetli kararlar alabilir ve başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Ortak proje ve çalışmalarda gerçekten göz dolduruyorsunuz.

Para konularında çok karamsar ve güvensizsiniz. Yatırımlarınızdan dilediğiniz kadar kazanç sağlayamamak sizi sıkıntıya sokuyor. Bu kadar hırslı olmamalısınız.

Bugün bir yakınınızın art niyetli davranışları ile karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mistik ve spiritüel yönü güçlü kişilerle karşılaşabilirsiniz, bu kişiler sizden yaşlı, olgun ve deneyimli kişiler olabilir ve onlardan alacağınız bilgileri, öğretileri uzun süre kullanabilirsiniz.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 19 Mayıs saat:16:10-14 Haziran saat:00:54 tarihler arasında, Venüs-Yengeç burcunda ilerleyecek. Aileniz, değer verdiğiniz her şey önemlidir sizin için. Bir yanınız gitmek istese de, bir yanınız kalmaktan yanadır. Kırılmak, üzülmek istemeyiz. Şöyle bir derinlere dalarız. Sevginin ne kadar kıymetli olduğunu, aile birliğinin önemini bir kez daha anlarız. Giden bir sevgiliyi, bir daha görmemiz mümkün olmayan bir kaybımızı hatırlarız, hüzünleniriz. Eski günleri anarız, kendi kendimize konuşuruz, dertleniriz. Derinliklerimizde saklı olan ne varsa onunla buluşuruz. Hala bitmemiş mesele, bir ilişki bizi üzüyorsa, sağlıkla alakalı bir mesele kafamızı kurcalıyorsa bunlar üzerinde daha fazla durabiliriz. İlişkimizde mutlu isek, sevgilimizin yanında huzur buluruz. Tüm sevdiklerimizi önemseriz. Onlar adına kaygılanırız. Onları kanatlarımızın altına alırız, zarar gelmemesi için. Geleceğimizi garanti altına almak isteriz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, görüşmediğin arkadaşlarınla buluşabilirsin. Duyacakların kendini sorgulamana neden olabilir.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel farkındalığınızı artıracak olaylar deneyimleyebilirsiniz. Bazı durumlar karşısında yaşayacağınız duygusal streslerin altında öze dönüyor olmanız aslında başta farklı gözüken fakat sonrasında anlaşılan durumlardan ibaret olacaktır. Özel yaşamınızda ise gizli kalmış konuların açığa çıkması tekrar güven sorunu yaşatabilir.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geçmişten kaynaklanan konulara, hassasiyetlere özen gösterebilirsiniz. Bazı gizli durumlar yüzünden huzursuzluk mümkün.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gerçek dostlarınızın kıymetini anlayacak ve zor günlerinizde yanınızda yer aldıklarının minneti ile yaptığınız hataların farkına vararak ilişkilerinizi düzeltmek için çaba gösterip olumlu ilerlemeler kaydedeceksiniz ve dostlarınızdan gelecek faydalar özel yaşamınızda da yüzünüzü güldürecek. Hayatınızın her noktasında gökyüzünün yüksek enerjisi olumlu olarak etkileyecek sizleri. Uzun vadeli ve kalıcı şeyler için uygun bir gündesiniz yeter ki ön planda olma duygunuz Hırsa ve hırsın sizi esir almasına dönüşmesin. Özel yaşamınızda özellikle evli Aslan'lar için eşten kaynaklanan problemler yaşanabilir. Başkalarının dolduruşuna gelmeden bu süreci olabildiğince sakin geçirmeye özen göstermelisiniz. Bekar Aslan'larya da eğitim hayatınızla ilgili yapacağınız yolculuklar hayatınızı tamamlayacağınız o özel insanla yollarınızı kesiştirebilir.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece heyecanlı ve enerjik olacağınız bir gün. Hızla gelişen olaylar sizi harekete geçirecek. Sevdiğinizin ilgisi ve desteği ile kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Çok daha olumlu ve anlayışlı bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşlerinizi biraz yavaşlatacağınız bir 3 haftaya gireceksiniz. Yalnızlığı seveceğiniz bu döngüde yazı yazmaktan ve kendinizi yazarak göstermekten mutlu olabilirsiniz.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren Yengeç burcuna geçen şans, bolluk, bereket, ilişki, aşk gezegeni Venüs, sizin kolektif temanızı hareketlendirecek.Topluluklara yönelik yapacağınızprojelerinde sevilip, sayılacak ve korunduğunuzu hissedeceksiniz. Arka planda yürüttüğünüz aile meselelerinde kadınlarla ilgili bir konu önemli hale gelir.

19 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Içinde bulunduğunuz durumdan çok ilerisini düşünüyorsunuz. Fazla kuralcı ve katısınız. Hayatınızda biraz da hayallere yer verin. Sağlık problemlerinizle boğuşuyorsunuz.

19 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 28' 43" R
Ay
Balık
09° 19' 43"
Merkür
Koç
18° 25' 51"
Venüs
Boğa
04° 52' 33"
Mars
Koç
02° 08' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 34"
Satürn
Balık
16° 50' 51"
Uranüs
Boğa
22° 31' 39"
Neptün
Balık
29° 00' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 06"
Lilith
Başak
23° 41' 12"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>