Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman kendini sizin yanınızda güvensiz hissediyor. Onu neden tercih ettiğinizi sorgulayıp duruyor. Bunu sizinle açık açık paylaştığı için bir sorun yaşamıyorsunuz ama bu güvensizliği pek çabuk geçeceğe benzemiyor.

Bugün bir kez daha işinizdeki başarınızı kanıtlama fırsatı bulabilirsiniz. Rutin işlerinize eklenen birbugün sizi biraz telaşlandıracak ama altından kalkmayı becereceksiniz.

Daha az parayla yaşama kararınızı başarıyla uyguluyorsunuz. Rahatınızdan ve konforunuzdan kesmeniz uzun zamandır düşlediğiniz birikimi yapmanıza neden oluyor.

Bazen karşınızdakini anlamakta zorlanıyorsunuz. Belki de yeterince dinlemeyi bilmiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınlarınızdan biriyle yaşadığınız bir kırgınlık hala sürüyor. Onun sizden bekledikleri çok fazla. Sizin başka bir insan olmanızı ve onun istediği gibi yaşamınızı istiyor. Siz ona çok bağlısınız ama taviz vermeye niyetiniz yok. Bu tatsızlık bir süre daha devam edecek gibi. Çözümü size değil, onun sizi anlamasına bağlı. Bugün ondan bir haber alabilirsiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 09:58 itibariyle Mars ile olumlu bir görünüm yapacak. Bu etki altında, hayatınızla ilgili mevzularda özgürce ilişki yaşamak ve size ait değerleri korumak son derece önemlidir. Kendinizi ifade gücünüz yüksektir ve hedeflerinizi ele geçirme arzunuz büyüktür. Diyelim ki, sizin evlilik konusunda idealleriniz var. Ancak aileniz veya çevreniz nedeniyle bunları gerçekleştirmeniz pek mümkün değil. Bu durumda hayatınızı nasıl biriyle yaşamak istediğinizi kafanızın içinde oturtmalısınız. Eğer baskı altında yanlış bir karar vermeye kalkışırsanız ileride mutsuz olmanız mümkündür. Saat 12:11 Ay-Kuzey düğüm görünümü, aşkta sizi ışıklandıran, geliştiren, büyüten bir etki olup, hayatın keyifli yanlarını, özgürce yaşamın güzelliğini hissetmemizde sizi destekleyicidir. Saat 13:37 Ay-Merkür kavuşumu, Hayattan keyif almamız, iyimser bir ruh haliyle hayatı kucaklamamız için, her şeyin yolunda gidiyor olması lazım. Eğer özel hayatımızda sevgilimiz değerimizi biliyorsa, ailemiz bize kol kanat gererek iyi ki varsın diyorsa, bağlantımız olan insanlarla iyi bir diyalog kurabiliyorsak neşeli oluruz, hayattan zevk alırız, olumlu düşünmeye çalışırız. Ancak tam tersi durumda, sevgilimiz veya evladımız iyi niyetimizi suiistimal ediyorsa, ailemiz sürekli başarısızlığımızdan söz ediyorsa gün boyu tepkisel düşünürüz ve hatta ağzımıza geleni konuşuruz. Saat 22:55 Ay-Chiron görünümü birilerine bağımlı yaşamaktan sıkıldığınızın göstergesidir. Sanki hayatınız hep böyle devam edecekmiş gibi düşünüyorsunuz. Ne olacaksa olsun, şimdiki durumdan daha iyidir diye içinizden geçirebilirsiniz. Mutlu haftalar, işlerinizde kolaylıklar dilerim. Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Kasım 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşmaların planladığın gibi gitmeyebilir. Çalışma arkadaşlarınla anlamsız sorunlar üzerine tartışabilirsin.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlük bilinci çok hızlı bir şekilde oluşabilir. Daha sakin bir şekilde bugüne kadarki şartların oluşumunu da düşünerek hareket etmenizde fayda var.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelişen gergin olaylar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sevdiğiniz konularda daha fazla bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ilgi duyduğunuz konuların üzerine heyecan ve tutkuyla gidebilir, yüreğinizin sesini her zamankinden daha fazla dinleyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı, sanatçı yönlerinizi ortaya çıkarabileceğiniz, özgüvenle hareket edebileceğiniz bir gün.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçici bir süre ruhsal olarak engellenmiş, sınırlanmış, baskı altında hissedebilirsiniz ve aile ilişkilerinizde mesafe, soğukluk yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda romantik teklifler alabilir, partnerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz ancak onların duygusal iniş çıkışları veya geçmişle ilgili bazı takıntılarının, incindikleri yerlerin üzerine gitmemelisiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda özgür tavırlarla hareket etmek isteyebilirsiniz. İş alanlarınızda ilginç gelişmeler olacak. Fırsatları değerlendirmelisiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki zorlu etkileşim, bugün öfkeli bir gün geçireceğinize işaret ediyor. Mümkün olduğu kadar sakinliğinizi koruyun, hemen öfkelenmeyin. Yanıcı, delici aletlerle ilgili kazalara dikkat etmekte fayda var. Karanlık, tenha sokaklarda gezmemeye özen gösterin.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

20 Kasım 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 27"
Ay
Kova
18° 59' 02"
Merkür
Koç
17° 38' 46"
Venüs
Boğa
03° 06' 49"
Mars
Koç
01° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 28"
Satürn
Balık
16° 43' 31"
Uranüs
Boğa
22° 26' 43"
Neptün
Balık
28° 57' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 19"
Lilith
Başak
23° 31' 41"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>