Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah saatleri duygusal gerilimler yaşayabilirsiniz ve olaylara karşı hassas tepkiler vereceksiniz. Yine günün ilk saatleri mizacınızda değişimler olacaktır ve sevdiğiniz insana karşı çok tutarlı davranamayacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusallığa karşı bir isteksizlik ve soğukluk duyabilirsiniz. Özellikle bazı eleştirel yaklaşımlarınız sevdiğiniz insanla sorunlar yaşamanıza yol açabilecektir. Bugün duygusal konularda yeni bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

Güne işinizle ilgili konularda genel bir harekelilikle başlayacaksınız. Elinizdeki bazı işleri sonuçlandırma noktasına gelebilirsiniz. Ancak son kararı vermeden önce detayları gözden geçirmeli ve temkinli olmalısınız. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok sabit yaklaşımlarla çalışmalarınıza devam edeceksiniz. Bildiğiniz yöntemlerden vazgeçemeyeceksiniz ve disiplinli olarak işlerinizi sürdüreceksiniz. Günün ikinci yarısı bazı işlerinizi tamamlama şansınız olacaktır.

Maddi konularda sabah saatleri hesapta olmayan harcamaalr yapabilirsiniz ancak günün ikinci yarısında bu anlamda daha dikkatli olmayı tercih edeceksiniz.

Bugün acele kararlar vermekten ve ani girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. Özellikle sabah saatleri bazı sorunlar yaşamaya daha yatkın olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk yarısı iç dünyanızda bir çok gerilim yaşayacaksınız ve bunu çevrenize yansıtacaksınız. Çevrenizle bazı münakaşalar yapabilirsiniz. Olaylardan etkileneceksiniz ve hassas tepkiler vereceksiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi daha dengeli hissedeceksiniz. Olaylara daha sakin ve tarafsız bakmayı başaracaksınız. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz,sakinlikle öfke arasında gel gitler yaşayabilirsiniz. Sabah saatleri alacağınız bilgilerin doğruluğunu kontrol etmelisiniz ve aceleci yaklaşımlar göstermemelisiniz.

1 Şubat 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 02:28 Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle Cuma gününe uyanıyoruz. Amacını gerçekleştirmek isteyen bireyin gelişim yönünde kendisiyle olan iç yüzleşmesinin işaretçisi. Önümüze çıkan engeller, kişiler veya baskılar bizi her ne kadar isyan etmeye zorlasa da, bizim burada sakin ve aklı başında düşünmemiz yararlıdır.  Hedefimiz, değerlerimize sahip çıkarken, yaşadığımız olayların bize kattığı dersleri hafife almamaktır. Bunları düşünmek dahi istemiyoruz ama unutmayalım ki, bunlar yaşamasaydık acaba hayatı bu kadar iyi anlamamız kolay olur muydu? Şimdi bir yola adım attık veya atmak üzereyiz. Bu yol gayet olumlu. Ne kadar kendimize inanırsak, bu yolda o kadar kolay ilerleyeceğiz. Bizim artık derdimiz birileri değil. Biz kendimize yatırım yapmayı bilmeliyiz. Gelişmek istiyorsak, bizi birilerinin yanlışa, isyana, umutsuzluğa sürüklemesine izin vermemeliyiz. Bugün yayınladığımız Şubat aylık yorumunuzda sizi rahatlatacak gelişmelerden söz ettim. Okumanızı tavsiye ediyorum.

1 Şubat 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaynaklarınızı doğru kullandığınız zaman, başarıya ulaşmamanız için hiçbir neden yok. Çeşitli düşünceler içindesiniz. ve yurt dışı ile ilgili olaylarınız gündeme gelebilir. Yeni açılımlara hazır olmanıza rağmen, sizi kısıtlayan pürüzler konusunda ikilem yaşayabilirsiniz. Bugün, güçten yana oluşunuzu, destekleyenler olacaktır.

1 Şubat 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi manevi paylaşımlarda yaşanan değişime ayak uydurmak gerekecek. Derin izler bırakan duygusal bağlar açısından yenilenme içinde olmaya Ortaklıklardan gelebilecek kaynaklar üzerinde de durmalısınız. Ancak sizi bağlayan borçlar, ödemeler yeniden sıkıntı yaratacaktır. Bazı olumsuzlukların sizi engellediği bu dönem acele etmemelisiniz.

1 Şubat 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hayal... Konuşmalarınıza çok dikkat etmeniz gerek. Zira hayallerinizden çokça bahsederseniz çalmaya kalkanlar çıkabilir.

1 Şubat 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkiler konusunun ön planda olacağı bir gün... Mevcut olan tüm ilişkilerinizi ve bağlantılarınızı güçlendirebileceğiniz gibi, yenilerini kurmak için de çeşitli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yine de yeni tanıştığınız kişilere dikkat etmelisiniz; bazı insanlar bugün pek de göründükleri gibi olmayabilir.

1 Şubat 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 02" R
Ay
Oğlak
14° 57' 02"
Merkür
Koç
16° 37' 40"
Venüs
Boğa
00° 03' 32"
Mars
Balık
29° 08' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 45"
Satürn
Balık
16° 30' 28"
Uranüs
Boğa
22° 18' 13"
Neptün
Balık
28° 53' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 56"
Lilith
Başak
23° 15' 11"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>