Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2013, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok duygularınızı kendinize saklamayı tercih edeceğiniz ve bu anlamda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi rahat olarak ifade edemeyeceksiniz ve karşınızdaki insanı anlamanızda kolay olmayacaktır. Kararlarınızda duygularınız oldukça etkili olabileceğinden bugün aşk yaşamınızı ilgilendiren konularda yeni bir karar almayın.

İş yaşamınızda üzerinizdeki sorumlulukları yerine getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ancak çeşitli konularda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz ve bu uzun vadede sizi olumsuz etkileyecek anlamda olabilir. İş ortamınızda alacağınız kararları iyi değerlendirmeli ve ani girişimlerde bulunmamalısınız.

Maddi konularda kendinizi kısıtlanmış etkiler altında hissedebileceğiniz bir gündesiniz ve gelir gider dengenizi ayarlamakta başarılı olacaksınız. Geçmişte kalan bazı sorunlarınız yeniden ortaya çıkabilir ve maddi olarak sizi etkileyebilir. Bugün daha çok maddi konularda temkinli olacaksınız.

Bugün ailevi konularda son derece dikkatli davranın ve sorumluluklarınızı ihmal etmeyin. Sorunları olduğundan büyük görebilirsiniz ancak bunların çözümü daha çok zamanla ilişkili olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha çok kendinizi karamsar hissedeceğiniz ve olayları negatif açıdan değerlendireceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi istediğiniz noktaya sabitlemeniz ve net kararlar almanız bugün kolay olmayacaktır. Ailenizi ilgilendiren konularda bazı sorunlar yada anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ayrıca bugün bazı sorumluluklarınızı ihmal etme tehlikeniz olabilecektir.

26 Ocak 2013, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 06:45 Güneş-Uranüs olumlu görünümüyle güne adım atıyoruz. Bu enerji, tüm soğukkanlılığınızla,  elden geldiğince bir şeyleri anlamaya gayret ettiğinizi ancak çoğu zaman kafanızı kurcalayan meseleleri çözümlemekte zorlandığınızı gösteriyor. Fakat bir faydası var. Yakın ilişkilerinizi, kurduğunuz bağlantıları, insanları farklı bir gözle görmeye başladınız. Başkalarının yeri geldiğinde nasıl da kendi çıkarları için sizi devre dışı bıraktıklarını artık biliyorsunuz. Bu görünüm böyle ruhsal durumlara yol açsa da, geriye çekilip bol bol çalışmanıza, değişik bilgiler öğrenmenize de yardımcıdır. Hatta size farklı bir uğraşıdan para kazanmanızda, dostluklar kurmanızda destek verebilir.

26 Ocak 2013, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, öğleden sonra Ay'dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. İlişkilerinizde küçük hataları bile sorun yapmaktan kaçamıyorsunuz.. Takıntılarınızdan sıyrılmalısınız. İlişkilerinizde aşırı bireysel olacağınız bir gün.

26 Ocak 2013, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

26 Ocak 2013, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hayal... Uzaklarda olan bazı dostlarınız bugün sizleri düşünmeden edemiyor. Onunla iletişim kurmanız moralinizi fazlasıyla yükseltecek.

26 Ocak 2013, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz, hayatınızın herhangi bir alanında ortaklık kurduğunuz kişiler etrafında geçebilir. Onları incelemeye ihtiyaç duyabilir. Hayatınızda size destek olan insanlara hayatın yükünü vermek için imkanlar ile karşılaşacak ve yardım almayı deneyimleyeceksiniz.

26 Ocak 2013, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 11' 33" R
Ay
Balık
19° 58' 18"
Merkür
Koç
18° 53' 14"
Venüs
Boğa
05° 46' 57"
Mars
Koç
02° 42' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 55"
Satürn
Balık
16° 54' 34"
Uranüs
Boğa
22° 34' 12"
Neptün
Balık
29° 01' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 33"
Lilith
Başak
23° 46' 06"
True Node
Koç
15° 23' 18"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>