Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan güne olumlu bir başlangıç yapacaksınız ve kendinizi son derece rahat hissedeceksiniz. Duygularınız dengeleniyor ve duygusal enerjinizi doğru kullanıyorsunuz. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz ve bunlar sizi mutlu edecektir. Günün ikinci yarısında ise duygusal açıdan bazı gerginlikler yaşamaya yatkın olacaksınız. Sevdiğiniz insana karşı ihmalkar bazı tutumlarınız olabilir ve küçük sorunlar aranızda sorun oluşturabilir.

İşinizle ilgili olarak günün ilk yarısında oldukça olumlu çalışmalar yapabileceksiniz ve beklediğiniz desteği bulabileceksiniz. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz yada hayatınızdaki bazı sorunlar çözülme noktasına gelebilir. Öğleden sonraki saatlerde ise işinizle ilgili genel bir yoğunluk olacaktır. İş hayatına ilişkin küçük sorunlar yaşayabilirsiniz. Genel çevrenizde beklentilerinize ters gelişmeler olabilir. Yapacağınız düzenlemelerde genel olarak başarılı olacaksınız.

Maddi konularda güne şanslı bir başlangıç yapacaksınız ve bazı maddi kazançlar elde edebilrisiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi konularda temkinli olmayı tercih edeceksiniz.

Sabah saatleri oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız ve bu saatleri verimli olarak değerlendirmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk yarısında son derece enerjik olacaksınız ve bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz. Alacağınız kararlarda ve yapacağınız girişimlerde son derece başarılı olacaksınız.Çevrenizdeki insanlardan destek ve yardım görebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise bazı gelişmeler gerginlik yaşamanıza neden olabilir. Düşüncelerinizi ve planlarınızı yeniden değerlendirme imkanı bulacaksınız. Yeni bir girişimde bulunmak için daha çok sabah saatlerini tercih etmelisiniz.

24 Ocak 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Perşembe günümüz saat 05:00 Ay-Yengeç burcu geçişiyle başlayacak. Bu enerji, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizde, ailevi değerleriniz ve aşk hayatınızla alakalı meselelerde daha fazla etkilidir. Duygularınızın gayet iyi farkında olarak değerlendirmede bulunmanızı, iyimser düşünmenizi sağlayıcıdır. Kafanızın içindeki sorulara cevap ararken, bulunduğunuz durumun gayet iyi farkındasınızdır. Tevazu sahibi bir insan olarak yaklaşımlarınızla saygınlık uyandırırsınız. Gün içinde, daha önceden karar verdiğiniz bir mesele hakkında tekrar düşünmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Birlik beraberlik temalarına bir hayli önem verirsiniz. Saat 08:36 sonrası sezgileriniz ışığınız, olumlu düşünceleriniz rehberinizdir. Sizi kötülüklerden koruyan, yaratıcı düşünmenizi sağlayan bu görünüm rahatlatıcı ve sakinleştiricidir.

24 Ocak 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygusal konularda kendiniz değişik sürprizlere hazırlayın. Yeni tanışacağınız kişilerden etkilenebilirsiniz. Bugün, sezgisel yetenekleriniz ve algılama gücünüz çok yüksek.Yaşama bakış açınız çok farklı ve derin duygular içindesiniz. Sanatla ilgili aktivitelerin bulunduğu ortamlarda bulunacaksınız.

24 Ocak 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi heyecanlı aynı zamanda sevecen kılan gelişmeler var. Aşk hayatınızda aradığınız akıcılık, duygularınızı ifade edebileceğiniz konular öne çıkıyor. Pek çok yeni girişim yaparken, yeni hobilerinizi ev hayatına taşıyacaksınız. Aynı zamanda çocuklarınızla ilişkilerin pozitif ilerlediği bir dönemdesiniz. Parasal konularda size risk getirecek kararlardan kaçınmanız gerek.

24 Ocak 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... Kabullenme süreciniz diğer burçlardan biraz daha uzun sürüyor. Kaybetme korkusunu kalbinizde hissediyorsunuz.

24 Ocak 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bulunduğunuz ortamdaki negatif titreşimlerden tedirgin olabilir, bu yüzden de sürekli etrafınızı gözleyerek işlerinize odaklanamayabilirsiniz. Sorumluluklarınızı paylaşırsanız, dikkat dağınıklığının getireceği hatalardan büyük ölçüde kaçınabilir ve daha verimli çalışabilirsiniz.

24 Ocak 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 07' 05" R
Ay
Aslan
24° 54' 19" R
Merkür
Koç
29° 42' 14"
Venüs
Boğa
19° 41' 32"
Mars
Koç
11° 22' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 33"
Satürn
Balık
17° 46' 48"
Uranüs
Boğa
23° 13' 30"
Neptün
Balık
29° 19' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 47"
Lilith
Başak
25° 01' 17"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>