Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %
My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak yaşadığınız gerginlikleri ikili ilişkilerinize yansıtabileceğiniz bir gündesiniz. Sağlıklı kararlar almakta zorlanabilir ve konuları yavaş düşünebilirsiniz. Düşüncelerinizde mantık hataları yapmaya açık olduğunuzdan yeni kararlar almamalısınız. İkili ilişkilerinizde yanlış anlamalar gereksiz gerginlikler olabilir. sinir sisteminiz bugünlerde oldukça hassas ve en küçük bir olay sizi üzebiliyor. Gizli bir düşmanlık görebilirsiniz. Birden fazla konuyla ilgilenmek zorunda kalabileceğiniz bir gündesiniz ve bu dikkatinizin dağılmasına neden olabilir.

25 Ocak 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Perşembe günümüz saat 05:00 Ay-Yengeç burcu geçişiyle başlayacak. Bu enerji, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizde, ailevi değerleriniz ve aşk hayatınızla alakalı meselelerde daha fazla etkilidir. Duygularınızın gayet iyi farkında olarak değerlendirmede bulunmanızı, iyimser düşünmenizi sağlayıcıdır. Kafanızın içindeki sorulara cevap ararken, bulunduğunuz durumun gayet iyi farkındasınızdır. Tevazu sahibi bir insan olarak yaklaşımlarınızla saygınlık uyandırırsınız. Gün içinde, daha önceden karar verdiğiniz bir mesele hakkında tekrar düşünmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Birlik beraberlik temalarına bir hayli önem verirsiniz. Saat 08:36 sonrası sezgileriniz ışığınız, olumlu düşünceleriniz rehberinizdir. Sizi kötülüklerden koruyan, yaratıcı düşünmenizi sağlayan bu görünüm rahatlatıcı ve sakinleştiricidir.

25 Ocak 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, akşam saatlerinde dostlarınızdan ilginç haberler alacak ve kendinizi ruhsal anlamda rahatlamış hissedeceksiniz. Onlarla konuşmak motivasyon gücünüzü arttıracak.Ailenizin de bulunacağı özel toplantıları tercih ediyor olmanız, sizin sahiplenme duygunuzu tatmin etmeleri, hoşunuza gidiyor.

25 Ocak 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha dinamik ve streslerden uzaklaşacağınız bir gün. Keyif aldığınız konuları daha farklı gözlerle ele alabilirsiniz. Yaptıklarınızla göz dolduracağınız söylenebilir. Hayata daha iyimser bakmalı gereksiz endişeleri arka planda bırakmalısınız. Sosyal hayatta yaşanan zorlu sürece rağmen, sevdiklerinize öncelik vereceğiniz zamanlar sizi dinlendirecektir.

25 Ocak 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... Kabullenme süreciniz diğer burçlardan biraz daha uzun sürüyor. Kaybetme korkusunu kalbinizde hissediyorsunuz.

24 Ocak 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerin odak noktaları olacağı bir gün geçireceksiniz. Vaktinizin çoğunu bu kişileri gözlemekle geçireceğinizden, idareyi de onlara bırakabilirsiniz. Hayatınızın kontrolünü başkalarına bırakmak eğiliminde olabilirsiniz.

25 Ocak 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 08' 19" R
Ay
Balık
19° 09' 53"
Merkür
Koç
18° 51' 06"
Venüs
Boğa
05° 42' 51"
Mars
Koç
02° 40' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 08"
Satürn
Balık
16° 54' 17"
Uranüs
Boğa
22° 34' 00"
Neptün
Balık
29° 01' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 22"
Lilith
Başak
23° 45' 44"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>