Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızdaki ufak sorunlar zamanla büyük sorunlara dönüşmeden bir şeyler yapmalısınız. Sevgilinizle konuşmak en iyi çözüm olacaktır.

İş ortamınızda beklemediğiniz bazı değişikliklerin olabileceği yada sizi rahatsız edecek konuların gündeme gelebileceği bir gündesiniz.

Maddi konulardaki çalışmalarınız ve planlarınız devam ediyor. Küçük bazı başarılar elde edebilirsiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız.

Bazı huzursuzluklar yaşayabileceğiniz bir gün geçirme ihtimaliniz yüksek olduğundan stresten uzak durmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olaylara ve insanlara karşı hassas tepkiler vereceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Özellikle bazı sinirsel gerilimler yaşamaya yatkın olabilirsiniz. Gün içinde kısa süreli planlar yapabilir ve bunları uygulamaya koyabilirsiniz. Akşam saatlerinde değişik ortamlara girebilir ve güzel zaman geçirebilirsiniz.

30 Ocak 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 30 Ocak Saat:13:37 itibariyle geri hareketi sona ererek düz seyirle 26 Haziran saat 04:40 olana dek etkisi devam edecek Jüpiter-İkizler burcu süreci, ev yaşamınızı hareketlendirici, yeni bir yere taşınma anlamında etkileyici, iletişimin ailevi konularda artmasını sağlayıcı bir dönemdi. Bu etkisi düz seyirle 26 Haziran saat 04:40 olana dek devam edecek. Ben Jüpiter İkizler burcu ilerleyişine temkinli yaklaşıyorum. Çünkü yönettiği burcun karşıtında ilerleyen bir gezegen transiti mutlaka önemle mercek altına alınmalıdır. Jüpiter genişlemenin ve yeni ufukların göstergesidir. Tabii ki akıllıca hareket edenler için. Çünkü bu  dönemde aşırı yoğunluk, aşırı yayılma ister istemez yanlış kararlar alınmasına ve sonradan anlamanıza sebebiyet verebilir. Mal, mülk sahibi olmak iyidir. Ancak gücünüzü aşan bir borcun altına girerek olmamalıdır. Seyahatler veya işiniz gereği yapılan yolculuklara çıkmadan önce evinizin güvenliğini mutlaka gözden geçirmeniz lazımdır. Yabancı kişilere evinizin kapılarını açarken lütfen iyi düşününüz. Bu dönemde, bazen içinizden ben buraya ait değilim, yeni arayışlara geçerek hayatımı kurmalıyım, yeni bir yere taşınmalıyım gibi kararlar verebilirsiniz. Hatta bunu uygulamaya dökebilirsiniz.

30 Ocak 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişim arzusu içinde hareket ediyor ve sınırlarınızı genişletmeyi amaçlıyorsunuz. Aynı anda bir çok zincirleme kombinasyon içinde olacaksınız. Bugün, yaratıcılığınız konusunda çekimser davranabilir ve gerekli güveni verecek dostlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Kabuğunuza çekildiğiniz zaman, sizi anlamak zorlaşıyor.

30 Ocak 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkiler ve ortaklıklar açısından sizi bağlayan gelişmeler karşınızda. Beklentilerinizi karşılayacak etkiler şu dönem aksayabilir. Kafanızı karıştıran anlaşmaları bir süre beklemeye almaya çalışın. Bir dizi değişiklik aradığınız ortaklıklarda güven veren önerileri yeniden gözden geçirmelisiniz. Parasal alanda yeni kaynak arayışları içinde olmalısınız.

30 Ocak 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dönüş... Derin ve gizemli güzelliğinizi karşı cinse koz olarak kullanma çabası içindesiniz. Fazla çapkın olmayın, gerçek aşkı düşünün.

30 Ocak 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğe yönelik düşünecek ve günlük işleri ertelemeye eğilim göstereceksiniz. Aklınız tamamen uzun vadeli planlara odaklanacaktır ve bu planlar üzerinde tartışmak, öğüt almak ve fikir alışverişlerinde bulunmak için çok çeşitli kişilerle biraraya gelebilir, toplantılar yapabilirsiniz.

30 Ocak 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 44' 40" R
Ay
Oğlak
15° 47' 20"
Merkür
Koç
16° 38' 53"
Venüs
Boğa
00° 08' 10"
Mars
Balık
29° 11' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 30' 48"
Uranüs
Boğa
22° 18' 26"
Neptün
Balık
28° 53' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 09"
Lilith
Başak
23° 15' 36"
True Node
Koç
15° 22' 36"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>