Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden çok şey bekliyorsunuz fakat siz de bu konuda fazla girişimde bulunmuyorsunuz. İlişkinizde biraz daha aktif olmalısınız.

İş yerinizdeki başarılı çalışmalarınız ile bir çok insanın takdirini topladığınız gibi bazı insanlar da sizi çok kıskanıyor. Kendinizi yaptığınız işlerden ötürü fazla övmemelisiniz yoksa kendinize bir çok düşman edinebilirsiniz.

Yaptığınız harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz ve acil ihtiyaçlarınız dışında da pek bir masrafta bulunmuyorsunuz. Böyle devam edebilirseniz önemli bir miktar para biriktirebilirsiniz.

Eski sevgilinizle bugün bir telefon görüşmesi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ona şu anda yaşadığınız özel hayatınızla ilgili fazla bilgi vermemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaşayacağınız bir problemi kafanızda çok büyütecek ve olaylara olmadık şekilde sinirli tepkiler vereceksiniz. Sakin olmalısınız. Bugün yaşayacağınız bir problemi kafanızda çok büyütecek ve olaylara olmadık şekilde sinirli tepkiler vereceksiniz. Öğleden sonra ailenizden birinin sürpriz ziyareti ile şaşırabilir ve mutlu olabilirsiniz. Kafanızda tatil planları var. Fakat işlerinizi bir türlü yoluna koyamıyorsunuz.

29 Ocak 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar öyle fazla konuşmak, illaki kendinizi anlatmak, anlaşılmayı beklemek gibi bir düşünceniz olmayan güne adım atıyorsunuz. Saat 01:27 Ay-Başak burcu seyir süresince, size göre, iyi insan sevgiyi hak eder, haksızlık eden beni kaybeder görüşünü benimseyebilirsiniz. İlişkinizdeki  düzen veya düzensizlikleri fazlasıyla sorgularsınız. Ancak mükemmel bir insan olmadığı gibi,  mükemmel bir aşk yaşamak da pek kolay değil. Bunu da unutmayalım.

29 Ocak 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tarzınızdan taviz vermeye hiç niyetiniz yok. Risklere karşı temkinli olmanız gerekiyor. Bugün, katılacağınız toplantılarda sabit ve kendinizden emin tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. Farklı fikirlerin konuşulduğu ortamlarda mümkün olduğu kadar tartışmalara girmek istemiyorsunuz. Bu sizi daha da çekici yapıyor.

29 Ocak 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dağınık ve karmaşa getiren etkiler sizi zorlayacak. Başkalarının desteğine ihtiyaç duyduğunuz bu dönem akılcı önerilere kulak vermelisiniz. Eşle ilişkileri ya da ortaklıkları etkileyecek adımlardan kaçınmalısınız. Güven aradığınız bu dönem kendinizi fedakarlık içinde bulabilirsiniz. gelişmeleri ve getirdiği önerileri daha mantıklı kararlarla hayata geçirmeye bakın.

29 Ocak 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dönüş... Geçmişinizle ilgili yaşadığınız bazı olaylarda dönüm noktasına geldiniz. Gerçeklerle yüzleşseydiniz böyle üzülmezdiniz.

29 Ocak 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hassas yapınızın tüm gününüze damgasını vurması muhtemeldir. Sürtüşmeler sizi, içinde bulunduğunuz ortamlardan kaçırabilir ve engeller karşısında yılıp kolayca havlu atabilirsiniz. Gerginlikten kaçının ama bunu gerginliği doğuran kavramları tamamen silerek yapmayın.

29 Ocak 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>