Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ailene Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2024, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda ruhsal olarak duyarlılık içerisinde olduğunuz için bu da doğrudan ilişkinize olumlu anlamda yansıyacaktır. Kendinizle ilgili konulara önem verebileceğiniz gibi birlikte olduğunuz kişinin de duygu ve düşüncelerini önemseyeceksiniz. Her şeyin daha da iyiye gitmesi için çabalayacağınız bir gün.

Mesleki konulara hiç olmadığı kadar ciddiyetle yaklaşabilirsiniz. Fiziksel ve zihinsel olarak kendinizi iyi hissettiğiniz bugün içerisinde şartların istediğiniz gibi olması için elinizden geleni yapabilirsiniz. Yaklaşımlarınız, üstünüz olan kişilerin dikkatinden kaçmayacaktır. Takdir edilebileceğiniz bir güne giriyorsunuz.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi güvende hissetmek isteyeceksiniz. Çevrenizde bulunan insanların desteğine açık olabileceğiniz bir gün sizi beklemekte. Söz konusu finansal durumuz olduğunda fazlasıyla sahiplenici davranabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma ortamınızdaki bazı gelişmelerden nem kapabilirsiniz. İşin aslını araştırmak, sorun varsa çözüm bulmak konusunda sizin önerileriniz ve önsezileriniz belirleyici olabilir. Kalbinizi duygusal ve fiziksel olarak yormamayı öğrenmelisiniz.

16 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal anlamda hassas olabilir ve içsel dünyanızla ilgili derin düşüncelere dalabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak duygularınızı anlamaya çalışın ve içsel dengeyi korumak için meditasyon veya yoga gibi yöntemlere başvurabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişimde açık ve anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz. İş hayatınızda ise yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilir ve projelerinizi ilerletebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermek için dengeli beslenmeye ve yeterli dinlenmeye önem vermelisiniz.

16 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşınla tesadüfi bir şekilde karşılaşabilirsin. Eski günlerden bahsederken çok eğleniyorsunuz. Evli Balık burcuysan, eşinle daha fazla vakit geçirmek istiyorsun. Onunla küçük bir tatil kaçamağı yapmak isteyebilirsin. Bugün işlerini yetiştirmekte zorlanıyorsun. Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın.

16 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakınlarınızla kurduğunuz iletişimde verici taraf siz olabilirsiniz. Bir karşılık beklemeden yaptığınız her hareketin neticesinde eğer üzülen de siz oluyorsanız artık buna müdahale etmelisiniz. Bugün, uzun süredir yapmanız gereken konuşmaları gündeme getirerek kendinizi özgürleştirecek kararlar almanız gerekebilir. 

16 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz işler bugün gündeminizi meşgul edebilir. Çalışma arkadaşlarınızla organize olmak sizi rahatlatacaktır. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Ev hayvanlarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sizi yıpratan konulara karşı tepkilerinizi kontrol etmeniz gereken zamanlar olabilir.

16 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde çok fazla detaylarla haşır neşir olmamanızda fayda var. Bunun yerine lider özelliklerinizi ön plana çıkartarak hedeflerinizi ortaya koyun, bu üstlerinizin de hoşuna gidecektir.

16 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hedeflerini olabildiğince yüksek tutmalısın. En iyisini hedeflemek, en iyisi için adım atmanı ve daha başarılı olmanı sağlayacak. İsteklerine ulaşmak için daha güzel bir fırsata sahip olabilirsin bugün.

16 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün, belki de bir meydan okuma veya hayal kırıklığı nedeniyle, mali durumunuzla ilgili yeni bir iç görü veya pratik bir sorun ortaya çıkabilir. Ayrıca iyi tavsiyeler de alabilirsiniz, o yüzden kulaklarınızı açık tutun. Günün enerjisinin ayrıntılara dikkat etmekten ziyade uzun vadeli planlama ve geniş fikirlerden yana olduğunu unutmayın. Nitekim bu tür bir düşünme, bir konuya bakış açınızı tamamlamanıza yardımcı olur. Ayrıca bugün sevdiğiniz şeylere daha fazla dikkat ediyorsunuz. Enerji, ilişkiler ve yaratıcı arayışların yanı sıra zihinsel ve iletişimsel her şey için özellikle iyi akar. Fikirlerinizi paylaştıkça bir ilişki genişleyebilir.

16 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızın derinliği karşısında endişeye kapılabilirsiniz. Sizi üzecek olaylardan uzak kalmayı çalışın. Özellikle yaşadığınız ve karşılaştığınız her şeyin ince hesaplarını yapıyor olmanız, size yarardan çok zarar veriyor.

16 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

16 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlar veya evcil hayvanınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda istekleriniz ve duygularınız arasındaki uçurumun yarattığı çelişkiyi kaldırarak, içinizdeki kuruntulara son vermelisiniz. Sevgilinizden bir kopuş süreci yaşamanız mümkün. Bu belki de yeni bir ilişkinin başlangıcı anlamına geliyor! Mesleğinizde geleceğe yönelik önemli bir adım attınız. Kariyerinizle ilgili kapıların ardına kadar açıldığını göreceksiniz. Fakat bu doğru yolda bencillik etmemeniz gerektiğini unutmayın. Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz

16 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 35' 59" R
Ay
Balık
11° 07' 42"
Merkür
Koç
18° 30' 21"
Venüs
Boğa
05° 01' 47"
Mars
Koç
02° 14' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 19"
Satürn
Balık
16° 51' 29"
Uranüs
Boğa
22° 32' 05"
Neptün
Balık
29° 00' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 31"
Lilith
Başak
23° 42' 02"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>