Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygu mantık çatışmanızda duygular birkaç puan önde. Kalıcı olmayacağına çok inandığınız bir ilişkiyi sınırlı tutmaya çalışıyorsunuz. Karşı tarafın azmi sizi baştan çıkartabilir.

Yaratıcılığınızın bilinçli oluşturulan bazı koşullarla engellenmesi, sizde karamsarlığa yol açmamalı. Ortaya henüz koyamadığınız becerileriniz, yeni gelişmelerle yeni fırsatlar yakalayabilir.

Şartlarınız sizden beklenen bazı desteklerin önünü tıkıyor. Bugün gecikmiş bir alacağınızda ısrarcı olabilirsiniz. Dengeli ve hesaplı bütçe yapmanızın yararını görüyorsunuz.

Bugünlerde önemsediğiniz bazı kararları almakta zorlanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda zevkli olduğu kadar da zor olan bir yolu seçtiğinizin farkındasınız. Bu yüzden de sabırla davranacak yol arkadaşları arayışlarınız olacak. Dostlarınızla uzun vadeli bir planın hazırlığı içindesiniz. Bu hazırlık hepinizi heyecanlandırıyor. Ama içlerinden bazılarının sizi yarı yolda bırakacağı endişesini taşıyorsunuz. En kısa zamanda bu endişelerinizi onlarla paylaşmanız yararlı olabilir.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 03:55 Ay-Satürn görünümü, duygularınızı ciddileştirir. Özellikle ilişkide kontrolü elinde tutan kişi siz olursunuz. Yapmacık tavırlardan hoşlanmazsınız. Gözlem gücünüz yüksektir. Sizden yaşça büyük insanlardan destek görürsünüz. Ayrıca olgun ve ne yaptığını bilen kişilerden fikir almayı tercih edersiniz. Siz de başkalarına yol gösterici olursunuz. Saat 07:35 Ay-Venüs kavuşum etkisinde, kendinizi anlatmak, anlaşılmayı beklemek gibi bir düşünceniz olmaz. Size göre, iyi insan sevgiyi hak eder, haksızlık eden beni kaybeder görüşünü benimseyebilirsiniz. İlişkinizdeki düzen veya düzensizlikleri fazlasıyla sorgularsınız. Ancak mükemmel bir insan olmadığı gibi, mükemmel bir aşk yaşamak da pek kolay değil. Bunu da unutmayalım. Saat 18:35 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkide aradığımızı bulamadığımızı düşündürse de, bunun böyle gitmeyeceğini, bir şekilde mutlu olacağımızı düşleriz. Saat 23:24 itibariyle Ay-Neptün karşıtlığı meydana geliyor. İlişkinizi gözlem altına almanızı ve eğer bir problem varsa bunları mutlaka çözüme kavuşturma arzumuzun işaretçisi oluyor. Bir yandan eleştiririz, diğer taraftan vazgeçemediğimizi düşünürüz. Genel olarak hayata tutunmaya, gayretle bir şeylerin üstesinden gelmeye ve de huzura kavuşmayı da dileriz. Mutlu, başarılı, esenlik dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Neşeli ve esprili tavırların bugün gözlerden kaçmayacak. İş arkadaşların bu neşenin ardında hayatında yeni biri olduğunu düşünebilir. Yanılmadıklarını gösterebilirsin. Heyecanını saklayamıyor oluşundan dolayı yakın arkadaşlarınla mutluluğunu paylaşabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Balık burcuysan, eşin ve ortak arkadaşlarınızla birlikte keyifli bir akşam geçirebilirsin. Duygularını ve düşüncelerini rahatça paylaşabileceğin kişilerle bir arada olmak seni daha da özgüvenli hale getirecek.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde önemli şanslar ve fırsatların yakalanacağı bugünü sosyalleşmek adına değerlendirmeniz ve size gelen teklifleri reddetmemeniz size iyi gelecektir. Zira bazı konularda ki rahat tavrınız karşınızdaki kişiler tarafından yanlış anlaşılıyor olabilir.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz işlerinizle ile ilgili detaylarla uğraşmanız gerekebilir. Bu konuda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sabırsız bir ruh hali içine girmeniz mümkün. Maddi konularla ilgili gelişmeler yaşamanız olasıdır. Eşinizin sağlığı ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Tedbirli davranmakta fayda var. İkili ilişkilerinizde dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UZUN zamandır düşündüğünüz konu ile ilgili fikirlerinizi artık söylemeye karar verebilirsiniz. Duygular yerine aklınız ile hareket edebilir, böylece isteklerinizi açık bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişim kuvvetli olacak. Bilgisine güvendiğiniz kişilerin desteğini alabilirsiniz ve projelerinizi anlatabilirsiniz.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük uğraşlarınız, titizlik ve emek isteyen işler bugün gündeminizi meşgul edecek konular arasında olabilir. Sağlık, şifa ve beslenme konularıyla ilgilenebilirsiniz.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı sürdürürken gerilim duyabilir, sabırsız ve telaşlı bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Uzaklardan alacağınız bir haber sizi harekete geçirecek. İsteklerinizi ortaya koymak için acele etmemekte yarar var.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

16 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 28' 30"
Ay
Kova
24° 33' 52"
Merkür
Koç
17° 50' 58"
Venüs
Boğa
03° 36' 04"
Mars
Koç
01° 21' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 02"
Satürn
Balık
16° 45' 33"
Uranüs
Boğa
22° 28' 05"
Neptün
Balık
28° 58' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 39"
Lilith
Başak
23° 34' 19"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>