Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2012, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Korkularınız ilişkinizi çok olumsuz etkiliyor. Görünürde onu kaybetmeniz için bir neden olmadığı halde, bu tavrınızla gerçekten kaybetmenin nedenlerini hazırlıyorsunuz. Sevgilinizi kaybetmekten korkmanızın gereği yok.

İşinizle ilgili bazı alışverişleriniz olacak. İş ilişkilerinizi düzene sokmaya çalışıyorsunuz. Bu yeni düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle tartışma yaşayacaksınız.

Şimdiden toparlamaya giriştiğiniz para, sizi oldukça rahatlatacak. Biraz zorlanacaksınız, ama bazı ödemelerin altından kalkacaksınız. Bir satın alma işiniz var. Pahalı, ama zorunlu görünüyor.

Bir toplantınız olacak, sizin için sandığınızdan çok anlam taşıyor. Bu yüzden bu toplantıyı, çok ciddiye almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi biraz üzecek haberler alabilirsiniz. Bu haberler doğrultusunda bir akraba problemine çözüm bulmaya çalışacaksınız. Bir arkadaşınızla olan ilişkinizi yeniden ele alıp bir şekle sokmanız gerekiyor. Bu arkadaşınız son zamanlarda ona biraz tepeden baktığınızı, ilişkinizde saygının azaldığını düşünüyor. Sizin aynı kanıda olmayışınız, onun için fazla anlam taşımıyor.

23 Ekim 2012, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar 23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, siz Balıkların bir başka şehir veya ülkede yerleşme kararı vermeniz anlamına gelebilir. Gidip yerinde görerek araştırarak seçimde bulunabilirsiniz. Bu karar, eğitiminiz, işiniz, aileniz veyahut evlilik gibi nedenlerle alınabilir. Bildiğiniz gibi Satürn-Akrep burcu geçişi ve Kuzey düğüm Akrep etkisi zaten önümüzdeki iki buçuk yıllık süreçte sırasıyla siz Balıkların ufkunuzu geliştirme, yeniliklerde bulunma anlamında bir değişim, dönüşümün işaretçisidir. Mücadeleniz yüksek olacak. Belki zorlanacaksınız. Ancak şu var ki, yaşam tek düze değil. Hepimiz günün birinde bir sebeple büyümek, farklı deneyimler yaşamak, gelişmek, hayatımızı yönlendirmek için kararlar veriyoruz. Hayat önümüze fırsatlar çıkarıyor veya mecburen uymamız gerekiyor. Fakat şu var ki, hepsi bizim gelişimimiz anlamında önemli oluyor. Tabii ki kimimiz bunun farkında bazılarımız zamanla anlıyor. Bu dönemde yüksek hedefler belirlemek, kararlı olmak, gerekirse her şeye sıfırdan başlamak, mücadele ederek kendinizi ortaya koymak gayet önemli. Ben sizler açısından bu süreci olumlu buluyorum. Güneş bir aylık dönemde, gerek Satürn ve gerekse Kuzey düğümün işaret ettiği konuların bir ön belirleyicisi olarak etkili olabilir. Yukarıdaki meseleler üzerinde düşünen bir çok Balıkla karşılaşabiliriz. Hakkı olanı elde etmek için veya kendini aklamak adına bazı Balıklar bu dönemde maddi ve manevi davalarla uğraşabilirler. Mistik faaliyetler, gizemli konular, derinlikli araştırmalar bu dönemin etkileri arasındadır. Kişi kazanmak için azimli ve kararlı olmalıdır. İnsanlarla kaynaşmalı, gerekirse ortaklar edinmeli, çıkarlarının farkında olmalıdır. Yolunuz uzun ama bir önceki Satürn-Terazi burcu seyrinde olduğu gibi zorlu değildir.

23 Ekim 2012, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geçmişin üzerinizde yarattığı bir konu sizi yormakta. Yine bugün elde olmayan nedenler yüzünden bazı kayıplar söz konusu. Duygusal kararlar almak yerine olayları akışına bırakmanızda yarar var. Zira kendinizi sorumlu hissettiğini yurt dışı ile ilgili konular ağırlığını gösteriyor. Kişisel açıdan önem taşıyan bu alanda sizi bekleyen yeni gelişmelere odaklanmalısınız.

23 Ekim 2012, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dünya... Hayatınıza yeni doğacak konularda oldukça şanslı olacaksınız ki siz bile kendi mutluluğunuza şaşacaksınız. Mutluluğunuzu korumak sizin elinizde.

23 Ekim 2012, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

23 Ekim 2012, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 22' 11" R
Ay
Kova
08° 36' 58"
Merkür
Koç
17° 17' 39"
Venüs
Boğa
02° 11' 53"
Mars
Koç
00° 28' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 11' 03"
Satürn
Balık
16° 39' 39"
Uranüs
Boğa
22° 24' 10"
Neptün
Balık
28° 56' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 49"
Lilith
Başak
23° 26' 44"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>