Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Araştırmacısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Duygularınız ve düşünceleriniz arasında sıkışıp kalabileceğiniz bir gün. Kontrollü olmaya çalışın.

Daha dengeli olmaya çalışın. Çabalamaya devam ettiğiniz sürece sorunları yavaş yavaş ortadan kaldırabileceksiniz. Belirsizlikleri ortadan kaldırmanız gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Olumsuzlukların son bulması için kendinize zaman ayırmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat tarzınız ve inançlarınızdaki bağlantıyı ve farklılıkları daha net görebilirsiniz. Farklı deneyimler elde etme ve savunma mekanizması geliştirmek adına iyi bir gün olabilir. Yaşadıklarınızı görmezden gelmeyin, dışarıda olmak ve sorumluluk almak çözüm olabilir.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir. Bugün duygusal anlamda hassas ve kırılgan olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel huzuru bulmaya çalışın. Sevdiklerinizle iletişimde olumlu ve anlayışlı bir tutum sergilemeye özen gösterin. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlgilini çeken konular hakkında detaylı araştırma yapmak isteyebilirsin. Merak ettiğin konuları araştırmak sana keyif veriyor. İşinden memnun olmayan Balık burcuysan, farklı birarayışına girebilirsin. Yeni birararken kriterlerini en başlata belirleyeceksin. İlişkisi olan Balık burcuysan, partnerin sana küçük bir sürpriz yapabilir.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konular gündeminizde olabilir. Yatırım konusunda farklı kaynak arayışları içine girebilirsiniz. Kararsız kaldığınız anlarda iç sesiniz size bu konuda yardımcı olacaktır. İlişkilerde hakem konumuna gelecek durumların içine çekilebilirsiniz. Dikkatli olun.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için yorulacağınız bir gündesiniz. Ortaklarınızla ilişkilerinize daha fazla önem vermelisiniz. İlişkilerinizde daha kabullenici davranacağınız süreçten geçiyor olabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için daha sakin olmalısınız. Duygusal olarak da bağlanacağınız işlere başlamadan önce düşünün.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maneviyatınızı yükseltebilirsiniz. Dualarınızın karşılık bulduğunu görmek sizleri daha metafizik konulara yönlendirerek ilginizi arttırabilir.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafana takılan sorular olabilir. Herhangi bir konuda anlam vermek istediğin birden fazla şey olabilir. Bütün bunları dile getirmek ve kendini iyi ifade edebilmek ise gününün daha iyi geçmesini sağlayacak. Bazı şeyleri içine atmak yerine muhatabına iletmen daha iyi olabilir bugün.

24 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balıklar, bugün öğrenme, paylaşma, inanç veya fikirlerle ilgili keşifler getiriyor. Günlük hayatınızdan kaçma arzunuz artık güçlü, özellikle de rutinlerinize o kadar odaklandıysanız ve daha geniş öğrenme ihtiyacınızı göz ardı ettiyseniz. Sizi yeni bir yola sokan bir iletişim, anlayış, tutum, bakış açısı, bir dönüm noktasına ulaşıyorsunuz. Birinin bakış açısı veya şimdi duyduğunuz bir haber, yeni bir düşünce tarzını harekete geçirebilir ve hayatınızı farklı, yeni bir tavırla yaşama yönünde güçlü bir arzu uyandırabilir. Kendinizi ifade etmenin ve daha yüksek bir amaç ile bağlantı kurmanın yeni yollarını arayabilir ve bulabilirsiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili balıklar, parasal anlamda yakınlarınızdan destek görebileceğiniz bir gün. Bugün manevi konulara yönelebilir, şifa çalışmalarına katılabilirsiniz. Bu aralar haberci rüyalar görebilirsiniz, rüyalarınızı not alıp kendi psikolojiniz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz

24 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, sağlık veya yurt dışı, eğitim, hukuksal konularda sonlanmalar ve krizsel süreçler içinde kalabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Haftanın en zor günlerinden biri. Dikkatinizi çevrenizdeki olaylara ve insanlara yöneltmelisiniz. Aynı şekilde düşüncelerinizde de bazı değişimler söz konusu. İşyerinde yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler, duygusal gerilim girmenize neden olabilir. Sakinlikle öfke arasında gel gitler yaşayabilirsiniz. İş konularında yeri kararlar almaktan uzak durun! Projelerinizi gözden geçirmeli ve bu gibi konularda daha dikkatli olmalısınız. Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık

24 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 59' 53" R
Ay
Boğa
02° 25' 29" R
Merkür
Koç
21° 00' 36"
Venüs
Boğa
09° 20' 57"
Mars
Koç
04° 56' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 42"
Satürn
Balık
17° 08' 50"
Uranüs
Boğa
22° 44' 13"
Neptün
Balık
29° 06' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 02' 05"
Lilith
Başak
24° 05' 22"
True Node
Koç
15° 23' 50"
Son Güncelleme : 07/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>