Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Huzurlu Olmak İstiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda karmaşık durumlar gündeme gelebilir. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak daha kontrollü olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar zorlayıcı olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Kendinize inanmanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Kontrol sizde olduğu sürece istediklerinize ulaşmanız daha kolay olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ödemelerinizi rahat bir şekilde tamamlamak için plan yapabilirsiniz. Kişisel bakım, özel istekler, ailevi sorumluluklar gibi konulara yaptığınız harcamalar sizi sıkıştırdığında bunları kısmak yerine koşullarınızı nasıl iyileştireceğinizi de düşünebilirsiniz. Bu israfa değil, sizi çalışmaya ve hayatınızı daha iyi şekilde yaşama motivasyonuna iter.

21 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal ilişkilerinizde iletişim sıkıntıları yaşayabilirsiniz. Karşı tarafın sizin duygularınızı anlamakta zorlanabileceğini unutmayın. Sakin ve açık bir iletişim kurmaya çalışarak sorunların üstesinden gelmeye odaklanın. Aynı zamanda, kendinize zaman ayırarak içsel denge ve huzuru sağlayabilirsiniz. Enerjinizi olumlu aktivitelere yönlendirmek size iyi gelebilir. Hayatınızın farklı alanlarında denge sağlamaya özen gösterin.

21 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında yaşadığın problemleri eve taşımaktan hoşlanmıyorsun. İşte ne yaşanırsa yaşansın evinde huzurlu olmak istiyorsun. Havaların ısınmaya başlamasıyla tatil planları yapmaya başlıyorsun. Bu sefer hiç gitmediğin şehirlere gitmek isteyeceksin. Yeni yerler keşfetmek sana her zaman iyi geliyor.

21 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mantığa yatkın adımlar atmanın her açıdan daha önemli ve belirleyici olabileceğini unutmamalısınız. Doğru planlama sayesinde istediklerinize ulaşmanızın daha kolay olabileceğini biliyorsunuz. Olumsuzlukların geride kalmasını sağlayabildiğiniz sürece istediklerinize ulaşmanız daha da kolay olacak.

21 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı bir konu ya da paylaşım gereği bugün sizi daha fazla meşgul edebilir. İlişkilerinizde süregelen koşulları değiştirmek gerekiyor.

21 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde somut edinimler kazanacağınız bir zamandasınız. Rekabet içine girmektensebirliği yapmak sizlere maddi manevi kazanım sağlatacaktır.

21 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların sözleri seni biraz kırabilir bugün. Etrafında genel olarak agresif bir hava görebilirsin. Bu havanın seni çok fazla yormaması için dikkatli davranman gerekebilir. Bazı şeyleri kişisel algılamaman gerekecek bugün.

21 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün öğrenmeye, çalışmalara, iletişime ve kişisel ilgi alanlarınıza ani fırsatlar, sürprizler ve değişiklikler getirir. İyi haberler alabilir veya odağınızı değiştirmenize ilham veren bir şeyler okuyabilirsiniz. Bu, kendinize güvenen enerjiyle, daha önce kendinize sakladığınız konular veya duygular hakkında iletişim kurmaya daha açık olursunuz. Daha cesursunuz ve görüşünüz daha net. İlham şimdi bulunabilir ve muhtemelen başkalarıyla yaptığınız konuşmalar veya iletişimler yoluyla gelecektir. Aniden ortaya çıkan fikirlere, tesadüfi toplantılara veya beklenmedik iletişimlere özellikle dikkat etmeyi hedefleyin; zira bunlar sayesinde önemli fırsatlar doğabilir.

21 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ekonomik kaygılarınızın arttığı bu günlerde duygusal kararlar almanız sonrası için hayal kırıklığı yaratabilir. Çok mantıklı hareket etmeniz gereken zamanlardasınız. Krizleri çözebilmeniz için risk almadan, güvenli alandan çıkmadan hareket etmeniz gerekiyor.

21 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, özel hayat, sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

21 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişi hakkında söylenen sözler, çok şaşırmanıza neden olabilir. Her şeye rağmen ona karşı hissettikleriniz önemini sürdürecek. Birlikte çalışmaya başladığınız bir kişi hakkında yanılıyor olabilirsiniz. Onun hakkında peşin hükümlere varmadan onu daha iyi tanımaya, çalışın. Beklentilerinizin karşılanmaması hayal kırıklığına ve performans düşüklüğüne neden olabilir. En azından çalışma arkadaşlarınızla gerginlik yaşamamaya çalışın. Maddi konularda yardıma ve desteğe ihtiyacınız olabilir.

21 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 29' 37" R
Ay
Koç
24° 46' 43" R
Merkür
Koç
20° 35' 29"
Venüs
Boğa
08° 42' 27"
Mars
Koç
04° 32' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 22"
Satürn
Balık
17° 06' 19"
Uranüs
Boğa
22° 42' 25"
Neptün
Balık
29° 05' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 23"
Lilith
Başak
24° 01' 54"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>