Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Farklı Konularla İlgileniyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda acele etmekten kaçınmalısınız. Genel olarak daha dikkatli olmaya çalışın. Koşullara uygun hareket etmeyi başardığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmayın.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sınırlara uygun hareket etmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

Finansal durumunuzla ilgili bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece istediklerinize ulaşmakta pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal konular gündeminizde olabilir. Yatırım konusunda farklı kaynak arayışları içine girebilirsiniz. Kararsız kaldığınız anlarda iç sesiniz size bu konuda yardımcı olacaktır. İlişkilerde hakem konumuna gelecek durumların içine çekilebilirsiniz. Dikkatli olun.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan oldukça hassas olabilirsiniz. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırmanız gerekebilir. İletişimde dikkatli olmak ve anlayışlı davranmak, bugün olası hataların önüne geçmenize yardımcı olacaktır. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir. Ufak tefek aksiliklere takılmadan, içsel denge ve huzurunuzu koruyarak günü geçirebilirsiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Balık burcuysan, sosyal medyadaki bir kişi paylaşımlarıyla dikkatini çekebilir. Ortak bir arkadaşınızdan bu kişi hakkında bilgi almak isteyebilirsin. Bugünyerinde seni yoğun bir gün bekliyor. İşlerini yetiştirmek için arkadaşlarından yardım isteyebilirsin. Mistik konulara ilgin artabilir.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ulaşımda yaşadığınız zorluklar size yeni planlar yaptırabilir. Araç sahibi olmakla ilgili maddi ve psikolojik tereddütleriniz konusunda yakınlarınızdan çözüm desteği isteyebilirsiniz. Yaşantınızın ilerleyişi kadar nasıl ilerlediği de önemlidir.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Günü planlayarak hareket etmenizde fayda var. Çalışma koşullarınızda yeni imkanlar söz konusu olabilir. Pozitif tavrınızla çalışma arkadaşlarınızı da yönlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacaksınız. İlerleyen saatlerde zevk aldığınız konularda abartıya kaçabilirsiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maneviyatınızı yükseltebilirsiniz. Dualarınızın karşılık bulduğunu görmek sizleri daha metafizik konulara yönlendirerek ilginizi arttırabilir.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin arkadaşlarınla güzel vakitler geçirebilir ve enerjini tazeleyebilirsin. İnsanlarla arandaki muhabbetin giderek artacağı bir gündesin. Maddi konularda şansın yerinde olmasa da insan ilişkileri seni bugün şaşırtabilir.

17 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün daha uzun vadeli değerlendirmeler veya planlar yapmak için geçmiş deneyimlerden ve kendi içsel bilgeliğinizden kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Bir konunun özüne iniyorsunuz. Özel bir kişiyle paylaşımda bulunmaktadır bağlanmak sıcak, keyifli ve güçlendirici olabilir. Bu günlerde sıklıkla bağımsız hareket etmeyi tercih etseniz de bir ekip kurmak canlandırıcı ve üretken olabilir. İşe, tutarsızlıklara, analize ve sağlık konularına ilişkin sezgileriniz de iyi durumda.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün aşkta güç savaşına girmeyin. Daha çok çevresel ilişkilerinizle gündeme geleceksiniz. Sosyal amaçlarınızı doğru kullanacaksınız. Rejiminize ve diyetinizi dikkat edinç Yürüyüşler yapın. Bünyenizi fazla yormamalısınız..

17 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çalışma hayatı, sağlık, yanınızda çalışanlar veya evcil hayvanınızla ilgilenebilirsiniz ayrıca maddi kaynaklarınızı geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni heyecanlara açık olduğunuz bir gün. Anlayış, derin sempati ve nazik ruhunuz ilişkinizdeki özeni gösteriyor. Bu yaşam tarzından olan memnuniyetiniz birlikteliğinizi mutlu kılıyor. Kararlar almadan önce anlayışlı yaklaşımınızla yeniliklere ve değişimlere açık olduğunuzu gösterin. Mesleğinizde cesur hareket ederseniz, istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz. İş ilişkilerinizde hissedilir bir hareketlenme var.Para konularında daha sakin ve tedbirli davranmalısınız.

17 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 10" R
Ay
Balık
05° 44' 21"
Merkür
Koç
18° 17' 01"
Venüs
Boğa
04° 34' 04"
Mars
Koç
01° 57' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 03"
Satürn
Balık
16° 49' 34"
Uranüs
Boğa
22° 30' 47"
Neptün
Balık
28° 59' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 16"
Lilith
Başak
23° 39' 32"
True Node
Koç
15° 21' 53"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>