Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Olumsuz Düşüncelere Kapılıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Sınırları lehinize çevirmek için zamana ihtiyacınız var.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Çabalarınızın karşılığını almak için zamana ihtiyacınız var. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

Maddi olarak biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Belirsizlikler canınızı sıkıyor olsa da üstesinde gelebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal konuları gerçekçi bir dille konuşmanız gerekebilir. Hayatın toz pembe yanına fazlaca odaklanmak, önemli konuları ve detayları kaçırmanıza neden olabilir. Bugün neden sonuç ilişkisine daha farklı bir açıdan bakabilirsiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha duygusal ve hassas hissedebilirsiniz. İçsel dünyanıza yönelmek ve ruhsal olarak beslenmek size iyi gelebilir. Başkalarının duygularına karşı da daha anlayışlı olabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz huzuru bulmak için içsel yolculuklara çıkabilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanarak yaratıcı projelere odaklanabilirsiniz. Sevdiklerinizle duygusal bağlarınızı güçlendirmek için zaman ayırmak da bugün önemli olabilir.

19 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmeyen sırt ağrıların için doktora gitmek isteyebilirsin. Doktorun vereceği ilaçlar ile ağrın bir nebze olsun azalıyor. Evlilik yolunda olan Balık burcuysan, partnerinin ailesine ne kadar sıcak davranmaya çalışsan da onların bir türlü sana ısınmadığını düşünebilirsin. Partnerin seni bu düşünceden uzaklaştıramaya çalışacak.

19 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yorucu bir haftanın ardından kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Ailenize beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı açtığınızda bir destek, yardım bulma şansınız yüksek olacaktır. Kendiliğinden oluşmasını beklediğiniz şartlar hakkında söz hakkınızın olmadığını unutmayın.

19 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Karşınızdaki kişilerle olan ilişkilerinizde engellenmiş hissedebilirsiniz. İşlerinizin aksadığını hissedeceğini zamanlar var. Çalışma hayatınızda sizi yoran durumlar söz konusu olabilir. İlerleyen saatlerde etkiye daha çok açık olabilirsiniz. İlişkilerinizde aşırı verici davranabilirsiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üstünüze gelmek isteyebilirler ancak sakinliğinizi korur ve olayların geçici olduğunu bilirseniz gün sonunda karda olduğunuzu görmek sizi mutlu edecek.

19 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İstediğin gibi hareket etmelisin bugün. Başkalarının lafı veya sözüyle değil kendi isteklerinle hareket edebilmelisin. Bu durum stresli konulardan uzaklaşmanı ve hayatının kontrolünü tekrar ele almanı sağlayacak.

19 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, hayatınızın sosyal unsurları bugün ön planda. Şu anda ihtiyaçlarınızı ve arzularınızı daha kolay tanıyıp tartışıyorsunuz. Hayatınıza daha fazla uyum ve rahatlık getirmek istiyorsunuz ve kendinizi, işleri halletmek için mükemmel bir ruh halinde bulabilirsiniz. Uzun süredir devam eden bir sorun hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkabilir ve özellikle mali durumunuz veya pratik işlerinizle ilgili olarak bakış açınızı değiştirebilir. Daha önce vazgeçtiğiniz ve şimdi umut verici görünen bir proje veya finansal fırsat olabilir. Geçmişteki aşk ilişkileri ve parayla ilgili konuları gözden geçirme eğilimindesiniz. Başkalarına ulaşarak, yardım veya destek kabul ederek gelirinizi artırma fırsatları ortaya çıkabilir.

19 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızla ortaklıklar paralel ilerliyor. İşinizde yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olacaksınız. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Bazı sürprizlere hazırlıklı olun.

19 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

19 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ilişkilerinize, ortaklığınıza zaman ayırabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

19 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oldukça duygusal bir gün olacak. Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Yine de içinizden geldiği gibi davranmaktan sakın vazgeçmeyin. İşyerinizde olan adaletsizliklere karşı tepki gösteriyor ve bu duruma dur diyebileceğinizi düşünüyorsunuz. Oysa yaşananların sizinle ilgisi yok. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklememelisiniz.

19 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 57" R
Ay
Balık
10° 07' 41"
Merkür
Koç
18° 27' 50"
Venüs
Boğa
04° 56' 39"
Mars
Koç
02° 11' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 21"
Satürn
Balık
16° 51' 08"
Uranüs
Boğa
22° 31' 51"
Neptün
Balık
29° 00' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 17"
Lilith
Başak
23° 41' 34"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>