Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sorunların İçinde Olmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmaya çalışın. Karmaşık durumların üstesinden gelmek için biraz daha zamana ihtiyacınız var. İlişkinizdeki dengeyi korumanız gerekiyor.

Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Çabalarınızın karşılığını almak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Hata yapmamanız gerekmekte.

Finansal olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Her şeyin istediğiniz gibi şekillenme ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız biriyi sonuç vermediğinde o işten değil onu yanlış yapmanıza neden olan tutumdan vazgeçmelisiniz. Kendinize bu yönde bir öğreti oluşturmakla vakit kaybetmeyin, yaşadıklarınıza odaklandığınızda zaten bulacaksınız. Kolayca pes etmenize neden olan bir şeyi ne kadar çok isteyip istemediğinizi bilmeniz burada işinizi kolaylaştırabilir.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi daha hassas ve duygusal hissedebilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir, çünkü yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uyumlu olmaya gayret edin. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeye kavuşabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermek ve dinlenmeye zaman ayırmak da bugün önemli olacaktır.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini kurmak isteyen Balık burcuysan, kredi çekmek isteyebilirsin. Bankayla uzun görüşmeler yaptıktan sonra kendini riske atmamak içine tecrübesine güvendiğin bir yakınından tavsiye almak isteyebilirsin. Aile içinde yaşanan sorunlara bu sefer dahil olmak istemeyeceksin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam kendiliğinden devam eder ancak bunun nasıl olacağı konusu sizin tutumlarınıza da bağlıdır. Bugün hayatınızda kalmasını istediğiniz insanlar, hayaller ve konular noktasında bazı çıkarımlar, değerlendirmeler yapabilirsiniz. Yapabileceklerinizin farkında olun. 

22 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konulara dikkat etmenizde fayda var. Sabah saatlerinde ani tartışmalar içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı olaylar söz konusu. Mücadele edeceğiniz konular içinde boğulduğunuzu hissedebilirsiniz. Endişe yaratan konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda dikkatli davranmanız gereken bir gündesiniz.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oturtamadığınız bazı problemler bugünlerde kendiliğinden çözüme ulaşabilir. Yeter ki niyetlerinizi temiz bir dille ifade edin ve mutlu olmayı isteyin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duyguların yoğun olabilir. Ancak bu durum sana negatiflik oluşturmayacak. Etrafında olan biten birçok şeyi farklı bir gözle görmen, başkalarının fark etmediği şeyleri anlamanı sağlayabilir. Kendi iç sesini dinlemelisin bugün.

22 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün erken saatlerde çevrenizdeki dünyayla bağlantınızı yenileyen doğal veya dünyevi faaliyetlerden büyük ölçüde yararlanabilirsiniz. Nitekim gizli hayal kırıklığı veya suçluluk duyguları ortaya çıkabilir ve siz onları çözene kadar huzurunuzu bozabilir. Aciliyet duygusu kendinizi çok zorlamanıza veya çatışmanıza yol açabilir. Özellikle kesintilere, rahatsızlıklara ve zor insanlara karşı hassassınız ve konuşmalarda gizli anlamlar ortaya çıkabilir. Kontrolünüz dışındaki problemler üzerinde durmaktan kaçınmalısınız. Enerjiyi yapıcı bir şekilde serbest bırakmak için zihinsel veya fiziksel dünyadaki çözülebilir sorunlara odaklanmayı hedefleyin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizdeki yoğunluktan dilediğiniz gibi yarar sağlamayı başaracaksınız. İstediklerinizi gerçekleştirme gücünüz de üst seviyelerde. Sinirlerinizi kontrol altına almayı başardığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Adım adım ilerlemenin daha doğru olabileceği bir süreçtesiniz.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün finans, özel hayat, sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Hayatınızla ilgili kararlarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüz güzel geçsin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişle ilgili hala kopamadığınız bağı, uzun zamandır zorluyor, koparmaya çalışıyorsunuz. Artık sizinle ilgilenenleri fark edin! Yeni bir şey yaşamadan güvensizlikten kurtulabileceğinizi sanmamalısınız. İşinizdeki hareketlilik, sizi hem çok meşgul edecek hem de yoracak. Herkesin işine koşmaya çalışmak bugünlerde size ağır gelebilir. Parasal çalışmalar yaparken elinize geçen fırsatları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Stres yaratan işlerden uzak durun

22 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 35" R
Ay
Koç
23° 45' 28" R
Merkür
Koç
20° 32' 13"
Venüs
Boğa
08° 37' 20"
Mars
Koç
04° 29' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 23"
Satürn
Balık
17° 05' 59"
Uranüs
Boğa
22° 42' 10"
Neptün
Balık
29° 05' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 09"
Lilith
Başak
24° 01' 26"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>