Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2012, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz son zamanlarda gittikçe çoğalan ayrılıklarla sürüyor. Yine bir yolculuk söz konusu, ama bu kısa süreli ayrılık sizi ona daha da bağlayacak ve döndüğünde unutulmaz bir gün geçireceksiniz.

Başarılı ve azimlisiniz. Gününüz yine önünüze yığılmış işler, yine küçük sürtüşmelerle geçecek. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız bu monotonluktan kaynaklanıyor

Önümüzdeki günlerde para hesaplarınız şaşabilir. Paranızı dikkatlice idare ediyor, ama buna rağmen yine de yetiştirmekte zorlanıyorsunuz. Ödemeleriniz de bugünlerde peş peşe geliyor.

Ödemelerinizden birini ertelemeyi düşünüyorsunuz. Fakat bu yola başvurduğunuzda, kabul edilmemesi durumunda üzüleceğinizi düşünüyorsunuz. Sizi üzecek bir davranış görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde mesleki konular ve bazı sağlık sorunları sizin için ön planda görünüyor. Bazı konuları hak ettiğinden çok fazla abartıyorsunuz. Bu yüzden arkadaşlarınız sizi devamlı uyarıyorlar. Sağlığınızdaki ufak sinyaller ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir. Önemli bir görüşmeniz olacak. Bugün bütün dikkatinizi toplayıp görüşmeye öyle gitmelisiniz.

25 Ekim 2012, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar bayramın ilk gününe önemli bir görünüme ev sahipliği yapıyor. 29 yıl sonra Akrep burcunda kavuşum yapacak Güneş ve Satürn gezegenleri, hem çalışma hayatınız hem hedefleriniz hem de ilişki anlamındaki sorumlulukların artışıdır. Ancak bu sorumluluklar sizi büyüten, geliştiren önünüzdeki yolu görmenizi sağlayan basamak taşlarının atlamasına benzer. Hesabınızı iyi bilirseniz kazandırıcı olur. Panik olursanız fırsatları kaçırmanıza neden olur. Bu kavuşum, hayatın anlamını keşfedebilmeniz için önce kendi derinliklerinize bakmanızı, gücünüzü asla küçümsememenizi söylüyor. Eğer kafanızda soru işaretleri varsa, bunları cevap bulamam diye düşünmeyiniz. Çünkü önünüzdeki yol sizi bu cevapları bulabilmenizde yardımcı olacaktır. İnancınız hem hayata karşı hem de kendinize doğru güçlü olmalı. Belki bu yolda, yeni bir çok öğretiden, eğitimden, tecrübeden, testten geçeceksiniz. Ancak her geçişte, bir ışık yanacak, sonra diğeri. Bütün bu ışıkları siz yakacaksınız. Ancak şunu unutmayınız. Hayata kuşkuyla yaklaşmayınız. Beni bulur mu, burayı aşar mıyım, şuna kavuşur muyum diye düşünmek yerine, çabalayın, mücadele edin ve elde edin. Eğitin, öğretin, geliştirin ve engelleri güce dönüştürün.

25 Ekim 2012, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay sizi çoğu konuda hevesli kılıyor. Kendinizi odakladığınız konular ise önemini artırmakta. İş ve kariyere ilişkin konular arasında sıkışabilirsiniz. Bu dönem özel hayatınız ve aileye ait gelişmeler de sizi etkilemekte. Gücünüzü ve kararlılığınızı test eden kariyerle ilgili planlarınız dikkat çekecek. Bu alanda geçici stresler yaşanabilir.

25 Ekim 2012, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıldız... Yatırımlarınızı tesadüflere bırakmıyorsunuz. Müsrifliğinizi kısıtlayınca da biraz daha yıldızınızın parladığı görülüyor. Aile içinde huzur ortamınız oluştu.

25 Ekim 2012, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız her şeyiniz çok mükemmel.

25 Ekim 2012, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 08' 50" R
Ay
Kova
05° 26' 51"
Merkür
Koç
17° 11' 37"
Venüs
Boğa
01° 54' 57"
Mars
Koç
00° 17' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 07' 51"
Satürn
Balık
16° 38' 27"
Uranüs
Boğa
22° 23' 23"
Neptün
Balık
28° 55' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 03"
Lilith
Başak
23° 25' 13"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 01/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>