Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2012, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugüne kadarki deneyimleri acele davranmanın ona pek yaramadığını gösterdi. Bu yüzden hemen harekete geçmeyi düşünmüyor. Sizden hoşlanıyor ama beraberliğinizin adını koymadan önce uzun bir flört yaşayıp tadını çıkartmak istiyor.

İşyerinizdeki bazı aksaklıklar, yönetim sorunundan çok sağlık nedenlerine dayanıyor. İş arkadaşlarınız sizden sabırlı ve anlayışlı olmanızı bekliyorlar. Bir süre dahayükünüz fazla olabilir.

Başkalarının önerisiyle yaptığınız bir alışverişten zararlı çıktınız. Bu nedenle çevrenizdekilere öfkelisiniz. Zararınızı telafi etmeniz de zor gözüküyor. Bütçenizde verdiğiniz açık nedeniyle önemli bir planınızdan vazgeçebilirsiniz.

Bugün bir yakınınız sizi arayabilir. Belli etmese de size ihtiyacı var. Bu ihtiyacı fark edip yakınlık gösterirseniz çok mutlu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne aktardığınız bazı sorunlar vardı. Bugün onlara ayıracak zaman bulamayabilirsiniz. Yakın bir dostunuzla birbirinizden süratle uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin kadar sorun ediyor, sizin kadar üzülüyor, ama artık dünyaya ayrı pencerelerden bakıyorsunuz. Bu yüzden de kısa sürede yakınlaşma ihtimaliniz yok. Ataklığınız bazı durumlarda sizi duruma düşürebilir, dikkatli olmalısınız.

26 Ekim 2012, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 07:08 Venüs-Kuzey düğüm olumlu görünümü ve saat 08:50 Merkür Kuzey düğüm kavuşum etkisi altında, bayramın ikinci gününe adım atıyoruz. İlişkilerin hayatımızdaki yeri ve önemi gayet belirgin. Biz kendimizi ne kadar tanıtmaya çalışsak veya gizlemeye kalkışsak da partnerimizin bizde ne gördüğünü önemsememiz, o ifade ettiğinde dinlememiz lazım. Biz nasıl eleştiriyorsak, o da bizdeki eksikleri ve pürüzleri eleştirebilir. Biz hayal kırıklığı duyuyorsak, o da bize hissettiklerinden bahsedebilir. Bunlar hayata ve ilişkiye dair derslerdir. Bu derslerden geçmenin yolu, kiminle olduğumuzu, ilişkimizin niteliğini bilmektir. Diyelim ki, hayatımızda kimse yok. O zaman bundan sonrasında ilişkilere bir de bu açıdan bakmakta yarar var. Kuzey düğüm, bu konuda size yardımcı bir geçiştir. Belli bir mücadele getirse de, şu anda yaşadığınız ilişki veya hayatınıza girmesi muhtemel insan sizi derinliklerinizle buluşturacaktır.

26 Ekim 2012, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

26 Ekim 2012, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Koruma... Sevdiğiniz her şeyi bir kenarda toplayıp saklamak istemeniz cimriliğinizden değil. Fazla dağıtıcı tutumunuz yüzünden eşyalarınız zarar görüyor.

26 Ekim 2012, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

26 Ekim 2012, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 22' 59" R
Ay
Kova
08° 48' 31"
Merkür
Koç
17° 18' 02"
Venüs
Boğa
02° 12' 55"
Mars
Koç
00° 29' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 11' 15"
Satürn
Balık
16° 39' 43"
Uranüs
Boğa
22° 24' 13"
Neptün
Balık
28° 56' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 52"
Lilith
Başak
23° 26' 50"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>