Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir. Onun, kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceği kaygınız, çok anlamlı değil.

Bugünarkadaşlarınızdan biriyle özel bir yakınlaşmanız olabilir. İşte yaşadığınız bir gerilim,dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor.

Bugünlerde umut bağladığını gelişmelerde, bir miktar daha paraya ve biraz daha katılıma ihtiyaç var. Hiç planlamadığınız harcamalarla da yüz yüze gelebilirsiniz. Bu sizi endişelendirecek.

Üçlü bir görüşme içinde çıkarcı bazı yaklaşımlar söz konusu. Sabırlı davranarak birçok planı bozabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yaşamınızda sizi mutlu edecek olaylar yaşayabilirsiniz. Özellikle şanslı olacağınız gelişmelerle karşılaşacaksınız. Karşınıza çıkacak fırsatları çok iyi değerlendirmeye çalışmalısınız. Yapacağınız girişimlerin sizin için son derece olumlu olacağı bir gündesiniz. Dinlenmek ve eğlenmek için fırsatlarınız olacaktır. Akşam saatleri ise küçük bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. Girişimleriniz için sabah saatlerini tercih etmelisiniz.

28 Şubat 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar,  Cuma günümüz saat 06:12 Ay-Satürn mücadeleci görünüm etkisi altında başlarken, kendimizi aşmak, güçlü olmak, hiçbir şeyin bizi bağlamadığı, bunaltmadığı bir dünyada yaşamak istiyoruz. Ancak şöyle bir etrafımıza ve kendimize baktığımızda hiç kimsenin özgür olmadığını, dünya hayatının bizi nasıl da zorladığını düşünebiliriz.   Saat 12:56-16:53 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Etrafınızdaki insanlara güvenmekte zorlanırsınız.  Çünkü duyduğunuz bazı sözler canınızı sıkmıştır. Doğal olarak belli bir mesafe bırakırsınız. Parasal konularda ise dışarıdan destek bulmak ihtiyacınız yoğun olsa da, bunu tam anlamıyla karşılanması kolay olmaz. Boşluk  süresince, yaratıcı anlamdaki çalışmalara ağırlık verilebilir.   Saat 16:53 itibariyle iç huzurunuzu yükseltecek,  hayatla barışık olmanızı sağlayacak ve iki buçuk gün boyunca burcunuzda ilerleyecek Ay, çevrenizdeki her insanın özel ve nefes aldığınız her anın  ne kadar kıymetli  olduğunu fark edeceksiniz. Yüreğinizin içindeki inancı yükselten Ayın ışığı sayesinde  hayata daha farklı bir pencereden bakabilirsiniz. Her şeyin bir şekilde düzene gireceğini ve rahatlayacağınızı düşünebilirsiniz. Bu saat itibariyle,  ne stres kalır ne de zorluk.  Gönlümüz huzura kavuşur.   Cuma gününüzün  hayırlı güzelliklere  vesile olması dileğimle   Can-ı yürekten sevgilerimle,

28 Şubat 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze etmeye çalışacaksınız. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz. Harcamalarınızda fazla esnek davranıyorsunuz. Aklınıza gelen her şeyi satın almak zorunda değilsiniz. Küçük hesaplar yüzünden kafanız karışabilir.

28 Şubat 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının işlerini yerine getirmek veya diğerlerinin yönlendirmeleri doğrultusunda hareket etmek zorunda değilsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Gerçekleştirmeye çalıştığımız planlar veya işler gün içerisinde destekleniyor. Belli işlerimizi sıralı şekilde halledebilir veya dışarıdan gereken desteği görebiliriz. Dolayısıyla, belki ve acabalarla uğraşmak yerine isteklerimizi gerçekleştirmeye odaklanmamızda fayda var.

28 Şubat 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay’ın burcunuzda olması size duygusal anlamda hassas kılıyor. Hassasiyetleriniz artmış durumda. Kendinizi bir yandan enerjik hissederken öte yandan da hayallere dalıp gitmeye eğilimli olabilirsiniz. Çevrenizden gelen yorumlarında desteğiyle bazı kişisel kararlarınızı hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak ayın küçüldüğü zamanlar yeni atılımlarda bulunmamak gerekir.

28 Şubat 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DÜZENİNİZİN bozulması ve yaşam kalitenizde eksiklikler sizi bunaltabilir. Maddi konularda temkinli hareket etmelisiniz..

28 Şubat 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz sürekli aktif olacak ve yeni düşünceler geliştirecektir. Ufkunuzu daha da genişletmek isteyebilir ve bunu yapmak için eğitim programlarına kayıt olma veya seyahatlere çıkma fırsatlarını değerlendirmeye çalışabilirsiniz.

28 Şubat 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>